what we aim for

Har massa blåmärken på benen från fotbollen igår. Det var bl.a. en norsk kille på typ 20-22 år som sköt ett stenhårt skott när jag stod i mål, och jag räddade bollen. Sen kom han till mig för han märkte typ att det gjorde fett ont och bah nu sköt jag med vänster fot, så var glad att jag inte sköt med höger. Det lät typ som att han ville skryta om hur hårt han kan skjuta. Jag gillar inte den killen så mycket, och jag tror inte han gillar mig heller för han vill typ göra alltding fett seriöst, men till exempel när vi spelade beachvolleyboll så kom han efter en halvtimme och hoppade in. Och innan han kom hade vi bara spelat utan att räkna poäng, men han gick inte med på att vi körde så. Och en annan gång när vi spelade fotboll så kom bollen över på andra planen, så jag skulle springa och hämta en nyckel till dörren, men då började han klättra över så jag struntade i det. När han hoppade ner gjorde han illa foten så då frågade han varför hämtade du inte nyckeln för? Jag bah för du klättrade ju över. En del gäster är bra påfrestande.

Undrar om jag ska va i BUFOklubben eller ha sporten sen när vi börjar igen. Saknar faktiskt kidsen, men jag vill spela fotboll vid 4!!! Peter frågade om jag skulle göra det. Fast även om jag inte har sporten kanske jag kan spela ändå om det är lugnt i barnklubben :P

Skulle lägga in en bild men internet är för segt, en annan gång! ;)

night time!

Fan va gott med lite sällskap! Sitter ensam i receptionen vid Internet men Mallan kommer om un momento! :D

Ingen cabare hade vi idag, det var jättebra, kan tänka mig en som hade skrattat ihjäl sig åt oss om vi hade haft den, hehe.  Fast anledningen till att den va inställd är för att en i teamet ligger på sjukhuset, så det är ju inte så kul. Iaf så hade vi en Barin-Battle istället och det enda jag behövde göra var att gå runt och se glad ut. Softish.

Fotbollen idag var great, gjorde flera mål! Men hade världens bästa fotbollsspelare på mitt lag så inte så konstigt :) De jobbartröjorna vi har är verkligen inte sportvänliga. Tog ny tröja i morse och måste tvätta den nu, för den blev seriöst blöt av svett av alla sporter. Rätt nasty, hehe.

Undrar om det går något virus här, för typ alla är sjuka, först jag, sen Chey, sen Nina och nu Irene och kanske Chris om han inte hittar på ;P Bara Malin och Ellen kvar. Chey hade förresten städat vårat rum när jag kom tillbaka från kvällspasset, så nu är det jättefint där, ska försöka hålla det så :) Hon hade till och med köpt städgrejer på supermarketen, duktig tjej de där ;D

xo xo


Tisdag

Det är massa sjuka nu, så det blir typ dubbelt så mycket jobb! Blev ingen childrens day för mig idag, för jag fick ta teenysarnas aktiviteter i stället, Jag hade inga teenysar till baseboll, men peter, ena dansken, var på fotbollsplanen, så vi spelade fotboll en timme och han försökte lära mig lite trix och sånt. underbart! så efter rasten ska jag ha vattenpolo. Och efter det ska jag och Chris ha fotboll tillsammans, och gissa vem som sa till mig att han skulle komma och spela? :D iiiiiiih! Måste fixa ett bättre pokerface! haha.

Just nu sitter jag och Chris vid datorerna, det är bara vi som har rast, för alla andra jobbar 10-16 idag, så vi kommer typ vara själva efter klockan 4. Niiice! Chris har typ bestämt sig för att sluta nu :( Han berättade det för våran chef idag, det har varit hemligt innan så har inte sagt något här heller. Men fan jag vill inte det! Kommer suga och bli så tomt utan honom, och det kommer bara bli tjejer i vårat team, kul! Undrar om de kommer hitta någon annan att anställa.

Nu har jag nog inte så mycket mer att säga för tillfället, förutom att det blir ingen cabaré ikväll för Nina är inte här.


bara massor utav sport!

Fick ta sportaktiviteterna på eftermiddagen idag också. Beachvolleyboll, fotboll och sen tennis. Den tröjan vi har är inte sportvänlig, blev typ helt blöt asså! Men det var skitkul. Danskarna var med på fotbollen idag med. OMG jag dööööööör!! Är typ kär på riktigt. Det dumma är att de åker hem på fredag, så de kommer rinte kunna gå ut med oss på fredag. Annars hade jag frågat! Synd att de är gäster..Danskar är nog det snyggaste folket på jorden, de är faktiskt i överlag snygga.

Åh vad jag hoppas att jag får ta fobollen imorgon med, men säkert inte, om inte Chris är sjuk.

Jag är ledig ikväll, det är fett skönt, har skypat med mami och papi :) <3 ska försöka lägga mig tidigt. Hade ju tänkt tvätta men båda maskinerna är upptagna hela tiden. 2 maskiner är alldeles för lite för ett helt hotell. Men jag fattar inte vad det är gästerna behöver tvätta, jag har aldrig tvättat när jag har varit på semester. Tar de inte med tillräckligt mycket kläder för 1-2 veckor eller vad?


hasta luego!

Break it!

Har rast, nice. Och ikväll har jag mitt shift off woop woop! Men det ska jag nog ägna åt att typ tvätta, sopa lite på golvet som är fullt av sand, sova och sen skypa. Jag och Irene var ut och gick en strandpromenad i morse. Var så sjukt trött, hade sovit typ 6 timmar. Fattar inte hur jag klarade att sova 5-6 timmar VARJE dag när jag jobbade på Annas. Kommer iof ihåg att det var jobbigt i början men att jag vande mig. Kommer uppskatta sååå mycket att vara ledig 2 dagar i veckan istället för 1 när jag kommer hem. Hoppas bara att jag får något jobb så att jag kan uppskatta det innan jag vänjer mig tillbaka. Kanske borde börja kolla på jobb redan nu.

yeeeeah!

DJ Linda is in thaa house! Vi var 4 man kort idag på kvälls skiftet, så det var bara jag, Malin och Irene som jobbade. Det var för lite för man måste typ vara minst 4, plus att ingen av dem som kan DJa var där.  men Andy kom och hjälpte oss med att vara maskott, sen åkte han. Jag och Malin dansade minidiscot själva. Det gick sådär för ingen av oss kan danserna till 100% men fan va kul det var asså! Särskillt när Andy kom ut som Bufo, asså HAHA! Sen ville Irene verkligen inte vara DJ så jag sa att jag kunde vara det för jag ville inte vara showhost. Win-win liksom. Det gick rätt bra, några missar bara, men de som hade showen tyckte att jag var duktig för att vara första gången :) Är fett stolt över oss att vi klarade oss på vara 3 utan chef eller någon som kan om tekniken. Även fast elen slutade fungera så klarade vi oss, för servicio tecnico kom och hjälpte till.

En konstig grej är att min chef ringde mig och frågade om jag kunde fråga om Chris kunde jobba, varför ringde hon inte själv? Eller iaf till Irene som är andre chef. Sen under showen smsade hon mig och frågade om allt gick bra, liksom varför mig när andre chefen var där? Jag är liksom näst nyast på det här stället.

Idag på eftermiddagen så var Nina sjuk så jag fick ta hennes sportpass. Så först spelade jag beachvolleyboll en timme och sen fotboll en timme. Jag svettades söndeeer! Men kul var det! På fotbollen så var det med 2 fett snygga danskar med. De frågade om jag skulle ha fotbollen varje dag. Men förmodligen imorgon med! :D

men men men men nu måste jag faktiskt sova. så god natt på er alla!!

inte ny vecka än

Idag har 2 stycken personern frågat mig var deras rum är. Men om jag får ett rumsnummer så har jag ändå ingen aning om i vilket av husen eller vilken våning det ligger på :P

Idag blir det ingen beach på rasten, fick tillräckligt med sol igår, mina ögon var typ alldeles torra fast att jag använde solglasögon.

Det är fett segt på söndagar, det är som måndagarna hemma, man är astrött och seg. Fast istället för att ha varit ledig 2 dagar har man bara varit ledig en. Om jag kommer behöva vara showhost varje söndag kommer söndagar bli den dag jag gillar minst!!
Man hinner aldrig riktigt vila upp sig här, för man hinner inte sova så mycket under veckodagarna, sen går vi ut på fredagar och går upp hyfsat tidigt på lördagar för vill inte sova bort hela dagen. Och så går det runt så vecka efter vecka, men jag överlever :)

Kanske vaknar till sen när vi börjar igen och har vattenminidisco.


nån gång måste vara den första, tyvär

Den här veckan har varit lite konstig, mycket gråt...tycker inte om det för vet aldrig vad jag ska säga.

Men det har varit kul också. Jag och Malin höll ju i midsommarfirandet igår så vi gjorde kransar och midsommarstång. Men sen hade vi inte fått någon midsommarmusik så vi fick sjunga själva med alla vi dansade med. När vi skulle sjunga eländigt snår sjöng alla "så går vi runt i en eländig buske" har aldrig hört det förut :P

Sen på kvällen gick vi ju ut med direktören, sen gick vi till ett beachparty och sen till cheers och idag har vi varit ett gäng på stranden i alcudia typ hela dagen så är fett zeeeeg. Imorgon är jag showhost igen, vill verkligen inte vara det, det var ingenting jag skrev på för att vara när jag tog jobbet! Och de berättade det inte heller, men jag menar att stå på en scen och prata inför massa folk är en ganska stor grej som de borde berätta, tycker jag.

Nu ska jag sova om jag kan, hörs! Saknar er alla där hemma mycket!!!




Ouff!

Den här dagen har varit lite upp och ner. Imorgon är det midsommar, så jag och Malin ska typ hålla i nån grej med att göra en midsommarstång och kransar och sen midsommardans. Kuligt kuligt! Undrar hur de andra klarar miniklubben uan oss, den kommer typ gå under.

Malin sa att det skulle vara ett beachparty imorgon på nåt ställe, hoppas vi kan gå dit, med eller utan hotelldirektör!

Nu börjar batterierna på min dator ta shlutt såååå vi hörs typ imorgon. Hare gott!

B.U.F.O s födelsedag

Idag är det BUFOs birthday, så i morse bakade vi kakor. Det var en annan kökschef idag än han som brukar hjälpa oss med ingredienserna och så, och han som var nu var jätteohjälpsam och tyckte typ bara att vi var ivägen. Den andra chefen brukar veta hur han ska göra med kakorna, men han som var nu frågade och jag vågade typ inte säga att jaginte visste för då skulle han säkert bara bli sur, så jag bah sa 200 grader i 30 minuter. Först sa jag 40, men sen ändrade jag. Hoppas de inte blir för brända bara! Och jag råkade slänga florsockret som vi ska ha på, men vi brukar inte använda det ändå så.

Aja, blir kakorna misslyckade har vi iaf tårtan! :D

varmt!

God kväller! Cheyenne ska ut idag. Är anvundsjuk på henne, vill gå ut mer. Men eftersom vi måste ta taxi för det finns inget annat alternativ så har jag inte råd :/ Men hon är ju praktikant så det är typ lite annorlunda för henne, inte lika allvarligt. På fredag är det midsommar och då ska vi iaf ut och FIRA! Hoppas jag. Vi ska ut med hotelldirektören efter jobbet men jag hoppas vi inte behöver dras med honom på twister hela natten, för det stället är inte så jättekul :p

Vi har en galen tjej här på hotellet som ska vara här i lite mer än 2 veckor. Igår under cabarén och idag under minidiscott hon bah HEJ LINDA!!!! LINDA! LINDA! LINDA! HEEEEJ!
asså hahah kunde typ inte hålla mig från att skratta.


**

Dt börjar bli för varmt här, några gäster sa att det skulle bli 38 grader i morgon. Det vore ju skönt med tanke på att vi ska ha vattenkrig imorgon. Men jag har blivit förkyld och ont i halsen så min näsa bara rinner, så då är det lite jobbigt om det är så varmt!

Jag har typ börjat förstå tyska. Även om jag inte fattar ett ord av vad som sägs när barnen pratar fattar jag ändå vad de vill, förstår inte riktigt hur det går till, men bra är det iaf.

Idag har vi våran cabarét, orkar inte, det är ingen av oss som vill ha den så varför tar de inte bara bort den? Förra gången var det en gäst som hade frågat Chris dagen efter vad fan det var för show som hade varit dagen innan. Så dålig är den haha!

vill inte vara sjuuuuuuuuk! Gör mig frisk nu!



Linda

Hej!
Idag ska jag lägga mig tidigt. Har ont i halsen och är förkyld så måste vila. Jag och Chris tränade både igår och idag innan jobbet. Men inte imorgon.
Jag var showhost igår. Så innan showen stod jag på scenen och skulle presentera och hälsa välkommna på engelska, spanska, tyska och svenska. Gick sådär, var nervös och kunde inte tänka så jag typ blandade ihop språken och hade ingen aning om vad av alla saker jag hade sagt, haha. Outror (det efter showen) gick bättre, fick lite hjälp av en kille från showen och hade lite mer koll. Fick asmycket applåder sen hehe :P

Idag spelade vi vattenbasket med kidsen, det var kul, skönt att få vara i vattnet för en gångs skull! :)

puss

Palma de Mallorca

Idag har jag varit i Palma med Andy (han som jobbar i den tyska barnklubben bredvid min) och 2 kompisar till honom. De hade hyrt bil så jag hänkade på. Först var det lite segt för shoppingcentrumet var stängt, det hade siesta så det var bara alla turistaffärer som va öppna. Så vi åkte och hämtade mina flippflopps (guuuud vad jag har saknat dem!!) ÄNTLIGEN! och sen visade Andy oss FETA partystället. Det är där jag hör hemma kände jag! Inte här i Playa de Muro långt från allt. Asså det var sån galen stämning där, skitkul! Ville berätta för Malin att vi måste åka dit, men hon va inte hemma , och det är hon typ fortfarande inte.




Igår så blev det en lugn fredagkväll, skulle ut men det blev lite tråkigt strul så..Så jag blev sur och gick och satte mig vid datan i receptionen. Men då kom en av gästerna på hotellet och satte sig vid mig. Jag funderar på om han är kriminell asså, för han hade värsta bling bling kedjorna och jobbade med "försäljning". Hehe. Han hade typ släpat med sig en stol till sitt rum ända från staden bredvid för några dagar sen, och vi bärde in den till mitt rum istället för jag och Shy behövde verkligen en till stol, för han åkte ändå i morse och hade inte fårr plats med den i resväskan. Jag önskar verkligen att jag hade fått se Shyennes ansiktsuttryck när hon vaknade upp och det stod en stol där, asså hahhaa xD Fast jag hoppas verkligen inte att nån annan än mina kompisar får reda på det, för vet inte riktigt hur jag ska förklara det hela i så fall :P


haha strypbilden! Fick typ ingen luft, men det här är iaf Ari, Chris och jag :)
pussar från Mallorca!

snurre

nu funkar inte internet pa min dator igen, sa anvander Shys dator, den ar hollandsk, sa lite svart ar det for tangenterna ar pa andra stallen.

Idag dansade jag och Irene mini-disco, det ar faktiskt ratt kul, battre an att vara maskott eller dansa framfor scenen med barnen. Jag har ju inte heller hunnit trottna pa alla latar an heller.

Annars har det varit en bra dag idag, vi hade vattenkrig med barnen pa dagen och pa kvallen spelade jag och Christopher fotboll med teenysar. :) Hela vekan har faktiskt varit bra for vi har skrattat sa mycket hela veckan :) Tummen upp!

Imorgon ar det fredag sa det ar bara en dag kvar tills vi ar lediga! Hallelujah! Vet inte om jag ska till Palma eller inte, skulle vilja till beachen men vill ocksa hamta mina flippetiflopps som jag glomde pa hostelet nar jag var dar, far se hur trott jag ar efter imorgon nar vi ska dansa garnet!

is a house really a home when your love ones are gone?

Är så sjukt trött, vet inte varför men i feel like shit. Jag gick ändå till baren idag efter jobbet, bara för att jag är skyldig Chris 3 öl, men så betalar idioten själv ändå.

Och ibland fattar jag inte hur vissa tänker, är man snäll eller gör rätt tas det för givet och uppskattas inte alls, men gör man minsta lilla felsteg ska det klagas och klagas och tryckas ner. Men fuck that! Jag vet att jag gör ett bra jobb och att barnen gillar mig och föräldrar har sagt att de tycker vi i miniklubben gör ett jättebra jobb. Så jag tänker inte lyssna på nån som inte vet vad den snackar om.

Min roomie drog ut idag till alcudia, fattar inte hur hon pallar, eller jo det fattar jag, men hur hade hon tänkt orka med morgondagen? Jag måste lära henne engelska för det funkar inte om hon bara ska säga "yesh" hela tiden, okej till oss, men hon kan inte säga det till föräldrarna, tänk om någon förälder säger att deras barn är superallergisk eller nåt. Näe, skulle inte vara bra.

Anyway nu ska jag sova, längtar redan efter frukosten! :P

pussar!

nycklar hittade!

jag hade tydligen lagt dem på Irenes bord när jag var hos henne. nu måste jag sova! Hinner inte göra det så mycket här, det är verkligen skillnad att jobba 6 dagar i veckan från att jobba 5 dagar i veckan, och nu är klockan redan kvart över 1 shit pommes godnatt! :D

pro!

Jag har tappat bort min nyckel :/ Som tur är fick jag och Shyenne en kopia av våran nyckel idag så vi kunde komm ain i rummet ändå. Men jag MÅSTE hitta den, annars kommer de typ bah nu när du har tappat bort nyckeln kostar det 50 euro. Fan heller! Förhoppningsvis ligger den i miniklubben. Jag fattar inte att saker bara kan försvinna sådär. Ena stunden har man dem, sen är det en minneslucka och sen har man dem inte längre. Har letat på alla ställen där de kan vara men den är ingenstans. och om jag tappade den på golvet när jag skulle lägga den i väskan borde det ha låtit. irri big time!

Idag var det childrensday så vi i mini och maxi klubben jobbar från 10-16 (utan paus) så sen gick vi till stranden och solade gärnet, fast fick inte så mycket färg för solen va inte så stark då tror jag, men vattnet var iad jätteskönt :D sen fick jag dansa minidisco, får jämt panik innan varje låt för jag känner aldrig igen introna så jag har ingen aning om hur dansen ska gå, men det gick rätt bra iaf förutom att Chris typ stod och skrattade åt mig. Och sen var det töntcabarén som typ gick sämre än förra gången för vi har bara övat danserna en gång den här veckan, plus att tjejen som står längst fram är helt utan taktkänsla och gör typ fel, och jag kan inte dansen så jättebra men hon är den enda jag kan kolla på så jag kommer av mig, så jag började typ garva åt mig själv för det måste se sämst ut när det är en längst fram som dansar helt ur takt och 2 bakom henne som ser helt lost ut xD

ska nog sova snart. Hade egentligen tänkt att jag skulle ut och springa i morgon bitti men kommer inte palla, jag och Irene ska springa istället på torsdag :)

puuuuuss

mira que loca!

hehe snacka om att man blir behandlad annorlunda av kyparna när man inte har arbetskläderna på sig. När jag gick förbi dem i källaren så dom bah wow vilka ben!! Maradona! Guapa! busvissling mm. Känner de inte igen en eller är man otroligt ful i arbetskläderna eller är det status att ha vanliga kläder på sig även om det är mjukisshorts eller vad? :P

Direktören gick precis förbi. Trevlig prick det där. Det känns som att alla Ellen (min ena chef)säger är otrevliga och så tycker jag är jättetrevliga. Bl.a. har hon sagt att direktören ser allt så att man måste se upp med allt man gör men varje gång jag har sett honom har han varit glad och trevlig. Fast han låter oss ju inte använda internet innan vi slutar eller gymet, men jag ska fråga honom en dag och försöka övertala honom :P
Och sen var det ett gäng som skulle göra en show här som hon sa var asdryga och bara armbågar sig fram och föser undan alla i sin väg men de var också fett snälla

buse!

Hej hej hej!
Har mitt kvällsshift off idag :D Så sitter vid internet nu. Egentligen får jag inte det, men jag tog källarvägen från huset där jag bor till tvättstugan så ingen ser mig. De i recpetionen kommer aldrig ner hit, direktören är inte här och mina chefer dansar minidisco. 100%säkert, nice! Så nu har jag skypat med min bror och pappa :) <3 Fast har nästan ingen mottagning alls så man kunde inte höra så bra.

Nu har jag ett bankkonto och kan använda min lön jag har fått för min första arbetsdag!!! :D Shohooo! Jag och Chris sprang till banken imorse, det var typ 3 km och han sprang som en madman och vägrade sakta ner, så hela min kropp är helt slut. Men vi ska iaf försöka springa 2 dagar i veckan, fast jag tycker vi ska springa 3.

Såg nu att jag hade lagt upp samma bild i 2 inlägg, trodde inte bilden hade kommit upp i det första för jag somnade typ medan den höll på att ladda upp så jag avbröt, men det funkade tydligen ändå.

Idag blev jag fett sur på ena chefen, för jag, Chris och Shy kom en minut försent så chefen bah she's 46. jag bah perdona. sen kom andra chefen typ 3 minuter efter oss men till henne sa hon precis ingenting. Fattar inte, man kan inte hålla på som man vill bara för att man är chef.

Jag skulle tvätta nu för jag har köpt tvättmedel men så funkar inte maskinerna, bra liksom.

Idag fick var det feta efterrättsbuffén! Godis, choklad, körsbär, jordgubbar, tårta, ostar, kex. Hoppas det är så fler gånger!! Det var jättegott!

Asså nu när jag inte kan uppdatera blir mina inlägg typ fett tråkiga för då kommer allt på en gång så jag måste typ spalta upp det. Så kan ju lika gärna spalta upp en sak till:

Det har kommit en ny livvakt hit som är SNYGG!!!

Aja nu måste jag drrrrra härifrån för minidiscot är snart slut och då kanske de kommer hit nån. see you!


Här är de bästa på hela viva bahia, fan va tråkigt det skulle vara här om de inte var här! snyft snyft hahaha

hola maracola

Så fort man är trevlig så tror killar att man är intresserad. Fattar inte grejen och det är bara dumt. seriöst.

Är så sjuuukt trött! jag har sovit typ 3-5 timmar de 3 senaste dagarna, och man har ingen tid att vila upp sig på här heller. Jag jobbar söndeer!

Men aja, jag ska börja träna, NU. Imorgon ska jag, Chris och kanske Malin springa till banken och fixa lite saker, måste öppna mitt konto så jag kan komma åt mina pengar. Och sen ska jag personligen gå till direktören och fråga om vi kan få använda gymmet.
Ikväll när vi jobbade var jag spark maskotten. har jag inte varit förut, han hade fan rätt skön dräkt. Men showen gick uruselt, för det var så lite tid mellan alla saker så typ ingen han göra det de skulle oh försvinna innan nästa kom. Måste sett jävligt rörigt ut för dem som kollade på. Sen backstage var det 2 barn som bara stod och jag visste inte om de skulle vara med ute på scenen eller inte, så jag körde ut dem för tyckte så synd om dem om de bara stod där fast de skulle varit med ännu mer, och allt var ändå så B ändå. Imorgon är jag ledig från kvällsskiftet, YES! Fast det finns typ inget att göra då egentligen.

Fick en rumskamrat igårkväll, kommer bli lite plats i rummet. Hon är söt och så, men hon suger på engelska, kan typ ingenting. Så det är jämt jag som måste prata och hon bara håller med, ibland tror jag inte att hon förstår vad jag säger, utan bara håller med. hehe. Det ska komma en till entertainer som är sommarentertainer, jag hoppas det är en kille, annars kommer det här stället gå under i början av september.


här är jag och malin som katty och B.U.F.O :)

Ha det bra i soliga sverige! pusshej!

lite lagom full

Hallelåja!! Min solbränn a jag fick idag har typ blivit samtalsämne på hela hotellet, bara för att jag är räd, men jag kommer bli brun imorgon. Idag kom det en praktikant hit som jag måstge dela rum med i 3 månader. Hon är iaf 19, och inte 15 som jag var lite rädd för och hon verkar kul :) Sheyenne från Holland.

Igår var vi ute, hade inte tränkt att dra ut för har inga oengar och var piss trött, men malin och Chris mer eller mindre tvingade mig, men det var bra för vi hade askul! Är så glad att de jobbar här, seriöst, skulle vara så tråkigt utan dem.

Här ska ni få lite bilder :D :


gud det är fett segt att ladda upp bilder här så de här får räcka, , våra maskotar Katty och BUFO :D

puss måste sova nu!

==

Shuba!! Kom precis på att jag inte har bäddat min säng än, måste göra det sen när jag ska sova. Jobbigt!

Efterjobbet tog vi (jag, Malin och Chris) en afterwork, har gjort det några dagar nu men ska inte göra de till en vana för jag har inte råd och jag ska försöka bli fett fit!

Jag och Malin måste sluta göra bort oss exakt hela tiden, asså haha. idag efter showen så skulle vi sätta upp nya backdrops (typ plancher) och så satte vi upp exakt samma som de hade tagit ner. Såna saker händer oss exakt hela tiden :P

Igår hade vi ju cabaret. Gick rätt bra, fast glömde lite saker på fågelakten men publiken visste ändå inte hur den skulle vara så whatever. Jag tyckte faktiskt att det var lite kul. Imorgon ska jag och Irene dansa minidisco. Första gången jag gör det utan att vara maskoten. Så då ska jag dansa hela och inte bara sista sången. Tur att Irene är där så jag kan följa henne för jag kan inte riktigt danserna än.

Snart måste jag köpa tvättmedel, men pallar inte köpa både till färgade och vita kläder. Men antingen så kan man använda vitt medel till färgkläder eller tvärt om, kommer inte ihåg vilket som är rätt. Någon som vet?

Nu borde jag verkligen sovaaa!! Hoppas på solsken imorgon! puss

Måndag

Fick låna Chris dator, för internet funkar på hans men inte på min. Så nu får jag användning av mina apple kunskaper hehe. Jag trivs bättre och bättre här, har bara ett litet problem.

Idag hade jag Malin och Irene minidisco i vattnet. I början joinade inga barn så vi 3 stod där som fån och dansade. Alla vuxna typ garvade och några filmade till och med, men det var skitkul iaf. Imorgon åker mina favorit barn hem. Jag och Malin har fått massa beröm från föräldrar att vi är asduktiga :D

Imorgon ska jag vara med i cabaretn (?) Jag och Malin ska vara med på introdansen som vi bara har fått 2 repetioner på, kan den typ inte ens helt, sen ska jag vara med i en klappakt som jag typ kan och så sk jag vara en person med en fågel på axeln, fick veta det idag och typ ha repetion i 30 min, sen ska jag kunna det till imorgon när det är teamets egen cabaret. Asså haha, jag kommer säkert göra fel men det är fan inte mitt fel. de förväntar sig typ att man ska kunna saker utan att ens ha fått instruktioner här ibland. Men cabaretn är typ då dålig så den blir roligare om jag gör fel, hah.

puss!

Nighttime

Hej hej!
SKa snart tvätta här för första gången, ska bara upp till Christopher så han följer med och visar hur man gör med de här maskinerna. Vädret här är svinkallt, eller inte SÅ kallt men kallt, tycker synd om de som tagit semester och åkt hit för just denna vecka. Eller jag tycker synd om alla dem förutom en jävla kärringjävel. Hatar folk som är otrevliga i onödan och tror att alla ska passa upp på dem bara för att de är på ett hotell. ag är fan också bara människa!

Var maskoten idag igen, blir bättre och bättre :) Och det har blivit asmycket roligare hit efter att Malin (nya tjejen) kom hit, hon är verkligen asskön! :D

GOd natt!

RSS 2.0