Onsdag

Hej!

Idag på jobbet hände det inte så mycket...Gick till centrum med en och kolalde lite på rean, annars kollade jag väl för det mesta på mtv ^^

Men igår så tog jag plus alla andra sommarjobbare där typ rullstollskörkort eller något som gjorde att vi fick gå ut med dem i rullstol. Först fick vi lära oss att pumpa däcken, sen att sätta påarmstöd, fotstd och dynor och sen fick vi pröva att köra. Så vi gick till centrum och tillbaka så man kände sig lite uttittad när  de 6 som satt i rullstolarna reste sig upp mitt i centrum och bytte plats med dom som körde ;)

Sen träffade jag Elin och Micke, som var väldigt länge sen jag träffade! :)

Puss

Sommarjobb

Idag var min första sommarjobbs dag. Ganska lugnt jobb jag har kan jag ju säga :P Men det var väl skönt...=)

Igår så vad jag med becca på Norrbybadet, sen var jag med Malin på kvällen för er som är intreserade ;P

Nu ska jag ner och äta

Pusshej

Dalarö

Idag så har jag varit med becca och hennes familj på Dalarö och badat, riktigt mysigt :) Eller vi snarare solade och gick och doppade oss typ 20 ggr ;)

Sen åkte vi hem till Becca och badade lite till och sen kolllade vi på film och åt pizza.

Det var väl min dag det :P <3

Hemma..igen

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från Turkiet. Det känns både skönt att vara hemma men samtidigt tråkigt, det fins mycket jag kommer sakna. Skulle gärna ha stannat kvar i Turkiet en vekca till :/

På måndag börjar jag jobba på ålderdomshemmet, hoppas att det kommer bli roligt :P

Usch det känns osm om sommarlovet snart är slut och att det har gått på tok för fort, jag får typ ångest när jag tänker på det, så jag får väl försöka låta bli..

Puss

Onsdag

Hej!
Nu är det inte så lång tid kvar innan jag åker till Turkiet. Imorgon så kommer jag behöva gå upp typ klockan 5 på morgonen, men det gör jag gärna för att åka iväg ;)

Idag har dagen mest bestått av att packa och städa lite. Sen har jag även varit med Malin :) Vi hade inte träffats på väldigt länge så vi hade en del att snacka om.

Puss, vi hörs när jag kommer hem<3

måndag

Idag så har jag varit i stan med Lajnus :D Men jag hittade inte så värst mycket :/ Bara lite underkläder från JC. Det köpte Lina också, plus ett par Jeans från MQ. Man kna väl säga att det är vårat nya hängställe ;P
De har en vääääldigt glad och gullig person anställd där =) <3

Sen åkte jag hem och åkte till träningen. Det var väl min dag :)

Puss

Godnatt!

Godnat gott folK! =D
Nu ska jag drömma att jag och Martin åker på denna:

.

Igår så spenderades dagen med lilla Lina som moppade hit efter min träning =) Hon åt middag här, det var trevligt =D
Idag så passade jag på och sola medan det var sol, det sak ju bli dåligt väder igen imorgon och sen så åkte jag och Elin hem till Becca och vi gick till drevan och köpte glass bl.a. Och så pratade jag av mig om språkresan igen =P Undrar hur många gånger jag ahr berättat om den nu ;)
Sen åkte jag hem och skulle cykla till träningen med Viktor. När jag stod och väntade på honom vid rödljusen så kom jennifer åkande i en bil =D Där ser man vem som åkte i Tyresö! ;D Sen kom Viktor och även han fick höra om språkresan och sen några på träningen ;)

Hehe har man varit hemma mycket sen man kom hem eller? Nej ;P

Tisdag

Det är skänt att sova i sin egen säng igen :P
Iaf så har jag varit med Christina ida, vi såg white chicks, var ute och gck med hennes hund och spelade spel.
Det var riktigt roligt att träffa henne, som vanligt :) Och så var det skönt att prata av sig massa om språkresan!

En sak som jag tänkte skriva i inlägget när jag kom hem som jag glömde var att när vi var på flygplatsen och skulle åka hem så är det någon som bankar på rutan från en bil. Jag kolalr vem det är och ser FIIA!!! :D vilet sammanträffande, jag visste att hon skulle dit veckorna efter mig. Men tänk att vi var på flygplatsen samtidigt av alla tider! =D
Du kommer få två superveckor, jag lovar!

Ikväll ska jag vara med Becca och Elin <3


Andra avenyn :'(

Igårkväll när jag tänkte kolla ikapp lite på andra avenynavsnitten så fanns dom inte så svt längre!

Såhär stod det:

Av rättighetsskäl kan vi tyvärr inte längre visa några avsnitt från säsong 1.


liksom vadå rättighetsskäl? Har man ingen rätt att se dem under sommarlovet?

Jag hoppas att dom kommer tillbaka för jag har inte sett klart alla än!! :S

Grattis!

Idag fyller min kära bror 19 år!
GRATTIIIIS! :D:D

hemma!

Nu är jag hemm igen efter två veckor i Brighton! Det blir för mycket om jag ska skriva allt vad vi gjorde här, men måga trevliga killar fanns det, eller hur? ;)  Tack för två underbara veckor linn och alla andra!!! <3<3<3 På ett sätt är det verkligen jätteskönt att vara hemma, men på ett annat sätt så kommer jag sakna alla nya kompisar så grymt mycket! Det är klart att jag tog deras msn men det är inte alls samma sak att prata medn nån på msn som i verkligheten...JAG SAKNAR ER!

I veckan måste jag se till att träffa alla kompisar som jga har saknat här hemma innan jga åker iväg till Turkiet! Bara 10 dagar kvar :P

Ska försöka få upp lite bilder från brighton snart =)

Här är en bild från vårat sköna upträdande på friidrottslägret =)



RSS 2.0