lovet

hej Allihopa! :D Vårat Internet slitade fungera i onsdags tror jag det var, men nu funkar det igen, så nu ska jag berätta avd hjag har gjort ;)

I onsdags så gymade jag och väl hemma så satt jag en gansak lång stund och tänkte att jag skulle plugga, men det blev inte av :P Senare så åkte jag  in till stan med Christina och två av hennes och Linas kompisar som heter Stina och VCendela. de var as schysta :D I gamla stan mötte bi Lina och gick och k'äkade. Sen blev det lite promenerande i stan och sen gick vi faktiskt ända till Gullmars!

I onsdags så var jag och Elin och fikade :) Hon bjöd mig som en födelsedagspresent. Tack elin! :) Och såköpte jag även lite halloweeen kläder att ha på mig på lördag :) Sen åkte jag hem, bytte kläder och åkte igen på en gång, till sandras mamma som jag fick massage av i en halvtimme! Guuuuuuuud vad det avr skönt!!!!!! :D

Idag så har jag precis kommit hem från stan, där jag köpte vampyrtänder. Fick även träffa/hälsa på Elins kille ;) Ikväll ska jag hem till Christina och sova vöer där. myyyys! :D
Och nu ska jag iväg till gymet, fast jag är inte så himla taggad till det men men.

Förresten så kom Anna-Karin hem från Portugal igår! WELCOME HOME!!! :D Fat tyvär så åker hon till gbg i mrn =(

puss<3

.

Kollade precis klart på andra avenyn, det är så bra!
Idag slutade mammma klockan 12 så då åkte hon, jag och Lisa till Nacka forum som är nybyggt. Det var verkligen asbra där!
Sen tränade jag och Becca frågade om jag ville med på bio med henne, Robban och Robin men jag hann tyvärr inte :/ men nästa gång! :)

wii

Har precis kommit ut från duschen efter träningen. På måndagar cyklar jag och Puk-O! dit och på hemvägen är det faktiskt väldigt skönt att cykla för det är en uppförsbacke men sen är det bara att rulla på! Medans vi rullade  så hade vi lite schlagerfestival och sjöng massa låtar. haha, det lät säkert jättejättefint! :)

Nu måste jag skynda mig upp till Prison Break! puss ses


:S

Alltså shit, vad är det med mig? Idag är första dagen på lovet men jag tycker redan att det känns som att det snart är slut! Usch! Är det kanske för att det är så mycket jag vill hinna med som jag nästan vet att jag inte kommer hinna göra?
Måste sluta med att tänka att det snart är slut för jag får bara ångest! så sluta NU!

najs!

I fredags kom lillkusinen med familj hit. de stannar till måndag. Mysigt :)

Igår så hoppade jag över träningen :O skulle va med kusinen. På kvällen var det @ dennis som gällde. Jag och sandra åkte till centrum och mötte Jenny L och Björn för att köpa lite till den sisat presenten, mötte Jenny H och åkte hemtill Sandra och fixade den. Fick även lite fler låtar til min mobile av Björnen brink :D
När vi sen skulle ta bussen till lokalen där vi skulle va som kom den jättejätte sent och där träffade vi även Jenny N, så vi missade bussen vi skulle byta till i centrum och fick gå en liten bit ist.

Sen var det skit kul hos Dennis! Verlkigen lyckat! :) Var masssa as sköna människor där.
Och våra presenter var ju lätt bäst ;) Lägger upp lite bilder på det sen, jag lovar :D
I morse tyckte min farbror att jag sa att det bara var 2 som inte var bagare där men det var ju liiite fel! Haha!

kalla mig seg...

...men här kmmer lite bilder från min och Linns språkresa som jag tänkte lägga in :)


upp för den här branta backen (som är väldigt mycket brantare än den ser ut) gick vi typ 4 ggr/dag plus mer än  dubbelt så långt för att komma til bussen






En bild på vår balla toa, vårat rum och slutligen inuti huset som nästan såg ut som ett hotell!


Alice                                  Flavia                               jag, falvia, camilla, alice linn, flavia, Camilla, Alice


Liiiiiiin!






Vi var typ de enda i hela England som badade! De kallae oss för "crazy" :P

Hatla, Mads, jag och Haffi :)

Jag längtar tillbaksa lite grann när jag ser bilderna!! :)

SMS problem!

I morse blev jag lite förtvivlad för det gick inte att skicka sms på min nya käraste mobil, jag kom inte ens in på inkorgen! Det hade fungerat kvällen innan och jag hade bara haft edn på ladding. typiskt att det alltid ska hända mig! ;P
I skolan provade AK att skicka ett sms till mig som inte kom fram, fast på hennes mobil så stod det at det hade gtagits emot.

Det blir alltid fel med mig och nya mobiler i början. När min förra var nuy så tänkte jag fixa en pinkod så jag gick in där man skulle fixa det och trodde att man fick hitta på en själv. Men efter ett försök märkte jag att det inte gick men det gick inte att gå ur menyn jag var på heller så jag prövade några andra koder men alla var fel. Sen efter ett antal gånger så blev jga tvungen att slå en puk kod, men jag visste inte vad jag hade för puk kod så jag chansade 10 gånger, sen stängdes mobilen av och gick inte att sätta på för SIM kortet var inaktiverat!

Men så långt gick det itne idag :P för sen kom bästaste Linus och fixade den! :) TACK! <33

Imorgon åker (tyvär för min del) den här underbara tjejen till Portugal!


Hoppas du får MKT sol! :D

17! :D

Tack alla som har sagt grattis och  ringt och allt och gjort min dag till en toppendag! :)

Började födelsedagen i skolan med ett prov som jag tror gick bra :) Sen var det svensak och sen hälsåpedagogik. Efter skolan så åkte jag och AK hem till henne och åt goooda pannkakor och red bull samtidigt som vi kollade på massa bilder. Bl.a. klassfotot som vi gick igenom från person till person ;)

Sen var hon så snäll och följde med mig hemm till mig och sen till skolan för att lämna bajs sprit/triangakök som jag hade glömt hemma som man tydligen var väldigt tvungen att lämna idag. TACK AK! :)

Hemma blev det god middag, telefonsamtal, presenter och sen tårta! MUMS! Jag fick en ny mobil!!!! :D lite kläder, smycken och två trisslotter så jag hoppas att jag gör en "becca"! ;)

Ska söööva nu sov gott :)


Tyresta by

Idag vandrade vi i Tyresta by. Vi gick nästan en mil! Har lite ont i axlarna dock efter ryggsäcken.
Först så var det tänkt att AK också skulle med och gå men efter att vi hade gått en liten bit så insåg hon att det inte skulle gå.
Eftersom hon har kryckor så var resten av våran klass lååång framme så vi såg de inte ens och chansade på vart vi skulle gå.
AK ringde Malin och sen fick hon prata med Jossan och sa att hon skulle hem. Och då tyckte Jossan att jag skulle springa ikapp alla andra. Bra ledarskap? Men som tur avr så ringde Alaeddin och fråga var jag var så han och Adam vände och mötte mig :) TACK!

Nu måste jag verkligen plugga till provet, kan inte skjuta upp det längre för det är i morgon! :P

Juste, skolfotona har kommit!!!!!! :D:D fast tyvär blev jag inte så bra, men det blev Ak! Hoppas attt katalogen kommer snart så vi kan kolla igenom den! :)

Pankisar

Idag har jag varit med Christajni :D Hade tänkt att plugga idag men det fick vänta ;) fast jag har gjort det lite nu ikväll :)

Imorgon så ska vi till Tyresta by och vandra. Och jag fick av någon konstig anledning med mig t-sprit till våra kök för hela klassen :S så de blir synd om alla om jag glömmer ;) Sen så får ju alla vara beredda att gå i mitt och AKs och Malins tempo! Jag tönker då inte gå i någon racerfart! ;)
Stekte nyss mina pannkakor som jag ska ha med mig och det såg så gott ut att jag var så illa tvungen att steka en att äta nu! Tur att jag ska gå massa i morgon och sen träna! ;P

Och så var det inte alls lpngt kvar till 17-årsdagen längre! :D

weeeeekend

Igår var Malin AK och Becca här. Vi körde sing star, kollade på idol och snackade ltie. Mysigt :)

Idag är det nog den jobbigaste träningen på hela veckan! Eller inte nog, det är den jobbigaste träningen. Först är det kondition som jag tycker är väldigt jobbigt plus att jag får ont i hålfoten hela tiden och mina inlägg hjälper inte :/ Sen rörlighet, det är itne så jobbigt men långtråkigt och sist men inte minst hoppstyrka. Det är verkligen grymt jobbigt! Verkligen!
Men i morgon är det vila :)

Ikväll kommer Lemon hit! :D


...

Jag ska sluta att skjuta upp saker! Jag har typ tänkt hela veckan att jag ska plugga till specialidrotten i helgen, men nu ångraar jag mig, skulle ha pluggat i vekcan :P Jag vet inte ens om jag kommer hinna göa det, för i morgon har jag träning sen kommer några kompisar till familjen över hit...Håller på och läser lite nu men jag kommer ändå inte ihåg vad jag läser :/
Ska kolla lite på andra avenyn nu så kanske jag pluggar bättre sen. Eller?

Sen har jag ett spanskaprov på torsdag som jag måste plugga till + två inlämningar. En i naturkunsakp där man ska sammanfatta 6 sidor som jag verkligen fattar NOLL(!) av.


Hemma

Sitter hemma nu och ska äta lite. Men jag måste gå till bussen om 10 min! Så jag får äta fort! :P Jag och AK gick tidigare från engelskan och åkte hem eftersom vi sen skulle ha 2 timar hål. Så sen bär det av till svenskalektionen där vi ska skriva diktanallyser och sen hem igen!

So long!

Rally brudar

Idag var jag och kollade på Rally brudar med la familia. Filmen var väl helt okej, ingen höjdare men det är alltid kul att gå på bio. Innan så gick jag och Lisa lite i Sickla och jag hittade en jättefin tröja/jacka som är kort i midjan. Kanske lägger in en bild sen.. :P Men den var iaf jättefin!

Ciao!

SKITDAG!

Dagen började med att jag och ak tog en tidigare buss i typ onödan. Vi skulle ta fram lite grejer till våran lektion men våran lärare kom ändå inte förän den vanliga tiden.
Sen gick lektionen sådär, vi fick typ 25 mindre än vi skulle så lektionen gick sådär plus att det är så svårt att få alla att lyssna!

Sen på samhällskunskapen så frågade min lärare varför jag inte var lika duktig som Jennifer på provet. Tack du! Fast om jag ska vara ärlig så tror jag inte att han menade något elakt..

Spanskan har blivit sjukt svår nu! Vi har börjat gå igenom något som heter konjunktiv och jag vet inte ens vad det är på svenska.

AAAAAHHHHHH!

lördag morgon

Igår var våran första lektion engeslka soom vi ägnade åt att kolla klart på 8 mile som inte hade något bra slul! det drog över på tiden så¨vi fick typ 15 min på oss att äta! Vilket inte räcker om man har en kompis som hoppar runt på kryckor ;)

Efterskolan träffade jag Maliiiiiiiiiiin och vi åkte till globen och kollade runt lite, sen var vi hos mig och såg på idol och singing bee och sjöng äve lite ing star som det var rätt länge sen jag gjorde.

Lite senare på kvällen så kom även min bror hem! :D Han ska stanna här över helgen. Mysigt :)

Idag blir det nog lite plugg :/ Får se om jag kanske tränar lite sen också...


Amy MacDonald

Det här är tredje inlägget på kort tid! rekord för mig! Och allt för att AK ska ha något att göra :)
Allvarligt talat så har jag ingen aning om vad jag ska skriva, jag kommer ALDRIG in i det där bloggflowet. Och inte tala om rubriker! De har jag ännu sämre fantasi till! Och ändå så är den här bloggen inte så himlans ny längre :P hahaa mycket och det blev ;)  men inatt ska jag försöka sova på sakens jag har massa bra ideer till i morgon ;)

Här har ni en bra låt i alla fall:

Vet inte vad jag ska ha för rubrik!!!!

Nu har jag sett klart på båda avsnitten, men jag tycker allt att de kan visa några fler avsnitt i förväg!!

Igår kväll så läste jag lite i en bok som heter uppladdningen som vi ska läsa och det avr faktsikt ganska roligt att läsa!! :)
På en sida stod det typ hur man kunde räkna ut hur mycket kcal(kalorier) man gör av med på en dag men jag fick liksom lite fler än en "vuxen normalbyggd man" :S jag undrar om detär bra eller dåligt!? Hoppas bra, men det stod iof något om att det är högre om man tränar mycket...

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom jag inte ska träna men det blir väl tv:n eller något liknande antar jag ;)

Och för er som inte har något att göra så kan ni ALLTID läsa theshortone.blogg.se

orientering

Kom hem från orienteringen för ett litet tag sen. Jag och Malin hittade faktiskt alla kontroller!
Idag hoppar jag faktiskt över träningen, för nu vill jag verkligen att fökylningen ska bort och så ahr jag ju redan sprungit massa.
Misade andra avenyn i tisdags så jag ska se det nu istället och så kanske jag tar kvällen avsnitt när jag ändå håller på ;)

See you

Min svenska loggbok är borta igen! ;(

Ja, det här var typ tredje eller fjärde gången som jag har tappat bort den lagom till svenskalektionen. Skärp dig Linda! Hoppas bara att jag hittar den igen :P

Idag mår jag faktiskt lite bättre, har blivit mer förkyld och mindre ont i halsen, nästan inget och jag är helldre förkyld än har ont i halsen!
Var inte med på specialidrotten idag och som tur är inte AK så jag behövde inte sitta och kolla på alla andra helt själv, men det var faktiskt en ganska rolig lektion att kolla på, eller hur ak? ;D

Nu har jag fått reda på att vi ska ha prov på typ kost inom spec idrotten vecka 43 och det är asmma vecka som mitt spanskaprov. Varför blir allt alltid samma vecka!? Vi kommer säkert att få något mer prov den veckan...

det jag funderar på nu är om jag ska träna ikväll eller inte...Jag vet att man inte ska träna om man  är sjuk men å andra sidan så har jag gjort det förrut + att jag känner att jag måste träna...Aja min buss går 17.35 så då m,ärker jag ju om jag har bestämt mig om jag ska träna elelr inte
Time will tell ;)

Ha de gött!

Kul att man har gått och blivit sjuk...

Usch jag hatar att vara sjuk! Det är så jobbigt! Hatarhatarhatar!
Men igår hade jag aif riktigt kul både med Malin och med Lina och Christina som kom sen lite senare :) Lina och Christina åt här sen kollade vi typ på stjärnor på is och lite i min skolkatalog men jag längtar tills den nya kommer! Halv tolv hade jag och Lina precis lämnat Christina vid bussen, när vi gick hem blev det nästan lite läskigt. Det kom en bil bakom oss på gatan och båda var typ säkra på att den skulle stanna men som tur avr så körde den bara förbi oss väldigt långsamt och killarna i bilen typ glodde :S :P
Sen stannade Lina några timmar till innan hon moppade hem. Riktigt myys :)

Idag hade jag tänkt att plugga massa men så blev det inte för det var ett sån bra väder för att se på film så det gjorde jag och Lisa ist ;) Så jag får plugga nu fast klockan är iof inte så mycket... :P


..

Engelskaprovet idag vet jag faktiskt inte om det var svårt eller inte, man skulle fylla i massa ord och så, så jag tog ju ord som jag tyckte passade bra men jag har faktiskt ingen aning om det var rätt eller inte, jag tyckte att man kunde säga så så vi får väl se... :P 
Vi slutade kvart över 12, och då drog jag och Anna-Karin till centrum. Hon skulle ha en vit kofta och jag skulle ha hårnålar och eventuellt en sortbh, men jag köpte hårnålar, nagellack och ett brottatlinne från gina tricot och AnnaKarin hittade ingen kofta. Hur svårt kan det vara att producera en vit ofta egentligen? :P vi hittade alla färger utom vit!
I centrum så träffade vi först Jessica och sen Jimmy och Linus och vi hängde med dom och åt på donken. Det var faktiskt första gången på huuuur länge som helst som jag åt där! Jag kommer inte ens ihåg när jag åt där senast, så länge sen var det!

Juste jag har glömt att säga att mamma kom hem från Polen förra veckan nån gång (:P) och då hade hon köpt de här 2 till mig och lisa ---------> Det är en be delicious och en red Delicious från DKNY
Söta va? :)

Thursday

Enligt Anna-Karin updaterar jag inte tillräckligt ofta så jag ska försöka göra det oftare så hon får något att läsa ;)
Idag hade jag ännu ett prov, men i spanska den här gången. Det gick väl ganska bra tror jag men frågan är om läraren tycker samma sak...
Imorgon är det engelskaprov men det är ett som man itne behöver plugga till. Skönt!
Sen på måndag är det matteprov. Snacka om att alla prov kommer på samma gång, snart får vi säkert ett i anturkunskap också. Matteprovet ser jag verkligen inte fram emot. Blir glad om jag får G. Vi har fått ett övningspapper och där finns det vg uppgifter som verkligen är piss svåra!!!

Nu ska jag ta och skriva en liten loggbok från våran kajaktur men jag förstår inte riktigt hur det är man ska skriva men det får gå ändå ;)

.

Hade samhällskunskapsprov idag! Usch usch usch! Men jag hopas att det gick bra! Det var iaf en fråga som jag fattade nada av kan jag ju säga så jag chansade på svaret :P

Puk-O! var och hälsade på i skolan idag. kul! När jag hade slutat så följde han med mig till centrum för jag skulle kolla på en mobil hur den ser ut i verklgheten men den fanns inte i någon av affärerna!!!!

Idag blir det faktiskt ingen trännig för min del

RSS 2.0