wroooooom!

Börjar bli grym på att åka moppe!! :D Fast är inte riiiktigt i nivå med min handlerdare (haha länge sen man använde det ordet, måste varit i ks :P) han är galen.  :)

Imorgon så ska jag jobba på SACO mässan. Vet inte så mycket om vad jag ska göra. Men jag tror att jag bara ska vara en representant. Hon som jag jobbar med kan inte svenska, och jag vet inte om hon kan engelska heller, för vi har mailat lite, och i det första maielt skrev hon "Hola! Do you speak spnish?". Men jag kan ju spanska så det blir nemas problemas. Eller? Jag hoppas hon inser att det är lättare att skriva mail än att prata och förstå :p

Nu försöker jag nå min käre bror, men det går sådär för han är på företagskväll, så det är svååååårt!

Ciao!

Det där lilla extra

Att göra saker som de egentligen inte måste. Att göra det utan att berätta och förvänta sig något i gengälld. Att se det som en självklarhet.

tv time!

Nu ska jag kolla på ett program på femman. Kommer inte ihåg vad det heter, typ telefonpiraterna kanske? De busringer iaf till massa folk. Det verkade roligt på reklamen, så upp till bevis nu då ;)
Sen blir det sängen!

Whisper words of wisdom

Jag fattar inte hur de ordinarie på jobbet kan vara så sjuuuukt snabba!!! De jobbar typ 4 gånger så snabbt som jag. Helt GALET!!! På torsdag och fredag ska jag jobba på SACO mässan, viket ska bli askul :D Men eftersom det här är min sista upplärningsvecka så hoppas jag att jag får två till upplärningsdagar nästa vecka. Dels för att jag tror att jag behöver det, men också för att det är roligare att jobba tillsammans med någon.

Och asså om det är någon där ute som vill pröva att jobba som entertainer, så sök bara. Det är aslätt att få jobb osm det! Och ännu lättare om man redan har gjort det en gång. Har redan fått 2 erbjudanden inför den kommande säsongen. Jag saknar det faktiskt. Trodde jag aldrig att jag skulle göra, men jo fan. Reseledare vill jag ju också pröva att vara, och jobba i fjällen, och mitt nuvarande jobb gillar jag också, och aaaah! Jag ska sluta sova, då tjänar jag in 30 år som jag kan göra allt jag vill på. Bra idé!

yo bro

Nu ska jag måla naglarna!! :D Av någon anledning så lyckas det alltid bli så att jag gör det precis innan jag måste rusa iväg någonstans, så det blir panikmålning, som jag försöker få att torka snabbare än det går, och sen förstörs det och blir dåligt och fult. Men nu har jag ingen tidspress eller något alls, så jag kan göra det fint i lugn och ro. Sä jäääävla nice :D

om ja vore dom skulle ja knappt tåla å se mig

Idag var jag ledig! Skönt! Men nu kommer jag inte vara ledig på 12 dagar. Blir hard work för mig. Men det är bra :) Idag var jag med mamma och pappa och köpte nya stolar till köket, men de kommer inte komma förän 4-5 veckor. Och att vara försäljare i såna där butiker kan inte vara roligt asså. Hon som hjälpte oss babblade hela tiden, och så fort vi kollade på något så sa hon "jaaa, men den där är jättefin!!!" Och om man sa någonting om vad man tyckte så bah "jaa men EXAKT sådär tycker jag med! Jättestiligt skulle det vara!" Så himla överdriven, jag menar kom igen, vem försöker hon lura? Man märker ju big time att hon bara pratar sådär för att sälja. Näe, inget jobb för mig det där, jag tycker inte om att göra mig till och smöra eller att människor tycker att man är irriterande. Har fått nog av det.

Sen åkte vi och hälsade på lilla morfar :)


en bild som inte passar in i detta inlägg haha

nunca cambiaré

Halllåååååååå där!

Har jobbat och gymat idag. I Huddinge :) Det är konstigt att det känns som helg även fast jag jobbar. Liksom om jag vet att jag ska jobba en lördag är fredag ändå alltid fredag. Och misstolka inte, det är ASBRA att det känns så :D Vore ju dumt om en av de 2 dagarna med den bästa fealingen i kroppen försvann bara för att man ska upp och jobba.
Får det lyxigt nästa vecka och börjar 8 då med :) Softish!

100 ton lyftes från mina axlar, men de kom tillbaka ännu tyngre

Ibland är det så simpla saker som man inte har insett. Men det liksom makes no sence att inte ha fattat det. När någon förklarar är det typ världens uppenbaraste sak. Näe, jag får jobba på det där, så jag kan bli gryyyym! Men det är iaf rätt kul när sånt händer så de är rätt lugnt ändå :)

oder?

Inte en enda snöflinga syns varken på marken eller i luften. Ingen is, ingen frost, det är 7 grader när jag går till jobbet på morgnarna. Börjar bli liiiiite stressad över att det inte ska komma någon snö när miss Latini kommer hit från Italy. I Umeå ska de minsann ha snö..jo jag tackar ja!

Det är verkligen skillnad på det företaget jag jobbar på nu och det på Mallorca. Har aldrig sett några arbetsgivare som bryr sig så mycket om sin personal! Känns typ overkligt hur snälla cheferna är. :)

Tänker nog inte lägga mig än. Får ta vara på de här dagarna när jag börjar 8, nästa vecka kommer jag nog få börja jobba vid 7.

Puss!

Man säger mycket, men man vet så lite om sig själv

eeeeey, vad händer med mina läsare? Varför sjunker ni? :(

Körde moppe idag för första gången!! Det var fan i mig inte lätt med 4 astunga lådor att åka med. Det första jag gjorde var att nästan välta, innan jag ens hade börjat köra, haha. Tuuur att jag hade jOOoOOohan där =) Så att köra motorcykel måste ju vara hur tungt som helst! Och sen om man har någon bakom sig man skjutsar blir det ju kanske 60-90 kg till att köra. Jesus!
Men det var rätt kul att köra, fast bil är roligare :) Men det är kanske inte moppe-årstid nu heller. Säkert 100 gånger härligare på sommaren. Faså nu ska vi inte vara sånna :)

I helgen blir det kul för då kommer Malin och Philip hit. 2 av världens goaste människor. :D

MichellinLinda

Jag ska börja gyma i termobraller och skidjacka. Vet inte vad det är för fel på mig. Jag svettas inte! Körde ett hårt pass armar, rygg och mage idag, men blev bara lite behagligt varm fast jag hade tröja. Men det behöver inte bara vara mitt fel, det är nog rätt kallt på gymet också, för om jag bara går i linne eller t-shirt så fryser jag. Jag undrar om det är bra att ha det så kallt inne på ett gym när folk svettas. Så fort man slutar röra sig om man har svettats så blir det ju jättekallt. Har för mig sånt gör en sjuk.

Nu ska jag kolla i Linköpings universitetskatalog. Har tänkt att börja plugga där till hösten, så måste bara hitta en utbildning som jag vill gå.


Postman!

Första dagen på jobbet idag gick finfint! Eller? Var väl rätt långsam, men det var KUL! Iaf så tycker jag det än så länge. Men jag tycker alltid att saker är roligast i början när man får lära sig allt. Det är inte lika kul sen när man kan det utan och innan. Jag får helt enkelt hitta ett jobb där jag aldrig lär mig, hahaha.
De här 2 första veckorna kommer jag att vara med en kille hela tiden, han var asskön, så de kan ju också va en anledning till att jag tyckte det var så kul. :) Men det spelar inte så stor roll egentligen så länge det är roligt :)

Ikväll ska Malin och jag dansa zumba. Hoppas att det är lika roligt som alla säger!! :D

Puss

yooo

Hallåååå bloggen.!
Ska lägga mig snart, upp tidigt imorgon och jobba gärnet! Första dagen på nytt jobb. Tycker inte om första dagar om man är ny helt själv :P

Jag och Lina sitter och bokar hotell i Paris nu, gött asså!!! Sen ska jag sova så fort som möjligt :)

Puss!

allt som jag ser

När jag gymar så brukar jag känna mig ganska stark bland tjejerna. Men igår när jag gymade på sats i Huddinge. SKOJA INTE vad ALLA tjejer var biff. De satt och körde en övning med 10kg-hantlar som jag gjorde med 2.
Men vänta bara, snart är jag också där.

Jag kommer nog aldrig att förstå mig på tyskar. Det var en tysk gäst från hotellet som började skriva till mig på facebook. Tror ni inte att hon skriver på tyska också! Märkte hon inte alla gånger vi pratade att jag inte direkt kan tyska? Haha, men det var iaf kul att prata det språket och jag fattade typ allt hon skrev och kunde svara :D

Nu ska jag kolla på skidstafetten! ciaooooo

live every day as if it would be the last

Kan inte mamma komma hem snart? Jag och pappa väntar på att hon ska komma så vi kan se den som dräper :) Det är en rätt ruggig serie asså, vill nästan inte ens se den. Fast den är hur som helst inte värer än skräckfilmer, vilket är något jag H.A.T.A.R. Det är så jävla läskigt! Man mår ju typ dåligt, så varför ens se en sån film? Kollar såklart på det ibland när kompisarna vill, men nu var det ett tag sen tackoch lov och hoppas att det dröjer lääääänge innan nästa gång!


Asså hahahahhaha! En bild från el camborio i Granada, mhm!

buisnes

Jag har blivit aslat nu när jag har en smartphone. Därför jag inte har bloggat så mycket för jag har kollar internet via telefonen istället, och på den går det typ inte blogga. Jag kan bara skriva rubriker.
Det här är helt galet egentligen. Är jag för lat för att sätta på datan !!?? Vart är världen påväg. Har länge trott att sitta vid datan är bland det lataste man kan göra. Men snart ses väl det som übersocialt. Jösses amalia.

Har inte hänt så värst mycket den här veckan. Inget jobb tisdag eller onsdag, men det var skönt nu i efterhand för jag har jobbat idag, och ska jobba imorgon, hela helgen och hela nästa vecka, dubbelt på fredagen om jag hinner, samt nästa lördag. Yippieeee! Haha

It aint about how hard you hit


Gå din egen väg

Sjuksköterska? Grafisk design och kommunikation? Radioproduktion? Ljudtekniker? Rymdingenjör? Kognitionsvetenskap?

Paniiiiiik!

Let it all be

Har haft en grejt helg hos Linis. Vi har ätit, ätit och..hmm...jo, juste, ÄTIT! Och jag är glaaaad :D :D Inte långt kvar nu linii :)

Det tog en himla tid att komma hem igår. Det gick fint till Arlanda, men när jag var på den mark jag känner till bäst och man vet hur allt funkar blev det krångel. Först kunde jag inte köpa biljett ur automaten till flygbussarna för jag hade fel slags kort, och det gick inte att köpa med det kortet på bussen heller och man kunde inte betala kontant. Så jag fick köpa en biljett till Swebuss express, som kom 20 minuter senare, men då stod jag på fel busshållsplats så bussjäveln åkte bara förbi, fast han såg att jag började gå efter bussen. Nästa skulle gå om 10 minuter, men när den väl kom så gick den inte till stockholm, utan till Köpenhamn så den kunde jag inte ta. Så jag fick vänta l20 min till och SEN var jag äntligen påväg hem :) Skönt att pappa och Lisa hämtade mig på centralen iaf :) Fick farsdag tårta när jag kom hem :) Den var gjord som en slips och var goooood! Det var jättelänge sen jag åt marsipantårta, när jag var liten åt vi alltid det. Eller alltid var väl att överdriva, men på födelsedagar, namnsdagar och mors och fars dag var det oftst marsipantårtan som gällde ;)

Nu ska jag äta lite lunchis, sen ska jag och Lisa åka och handla mat till pappas födelsedagsmiddag imorgon :)


11-11-11

Har läst massa om det där i tidningen. Det var bl.a. en numerolog som påstod att det skulle flöda omkring massa energi idag. Hmmm..började jag tänka, men sen tog Lina ner mig på jorden igen när hon påminde mig om att det jämt flödar omkring energi.

Flyget hit till Piteå gick la bra. Dock har jag fortfarande kvar lite av min förkylning, så jag fick skitont i öronen sista halvtimmen. Sen började det även sprida sig till käkbenet, så det var lite jobbigt, men nu gör det inte ont längre, har bara lite lock i ena örat fortfarande. Hoppas att det försvinner snart.

Nu ska jag installera mig i henes lägenhet medan hon är i skolan. Vilket innebär rota igenom alla skåp, äta massa godsaker som jag hittar, sprida resväskan överallt...Haha nädå, lugn nu ;) Men jag har iaf en plaaaaaaan som jag ska skrida till verket och sen ska jag nog kolla lite TV :)

Tjohej!





Jösses!

När jag var liten ville jag ALLTID vara med i Robinson. Men jag har ändrat mig nu. ! Det har blivit ett brutalt program. Haha, låter som min farmor ;)
Men hur normalt är det att stänga in människor nakna i burar i flera dagar, låsa in dem i kistor, släpa folk som är fastburna i en stolpe som om de ska brännas på bål etc. Så kan man ju inte göra!
Det är rena rama flugornas mästare (som är världens sämsta bok som jag inte fattade någonting av när jag läste den, förutom att det var massa barn som blev fast på en ö, och helt plötsligt och utan förklaring försökte de döda varandra, och så var det en gris med i bilden också tror jag...)

Softish

Sitter och diggar musik i ICA-bankens telefonkö. Värsta melodin har dem! Men min kötid som var beräknad till 8 minuter har redan överskridits. Jag tröstar mig med att jag har sällskap av robotrösten som ger mig massa tips.
"Vill du överföra pengar mellan konton kan du enkelt göra det genom att välja självbetjänning. Tryck 1". Musiiiiik. "Du vet väl att du som ICA-kund kan..." Musiiiiik. Nästa tips. Musiiiik. Hahah :D






aooooch!

God morgon partypeople!
Tänkte att jag skulle gyma idag, men jag hoppar det. Benen är värre idag, kan inte gå normalt. Kanske tar en promenad istället så man får some kind of workout.

Sitter och pratar med en dansk kompis på facebook. Jag tror faktiskt inte att danska är så svårt att lära sig. Man bhöver bara lära sig de ord som skiljer sig åt, sen härma dialekten. Blev sugen på att lära mig danska!

Det är frrRRRrrost och kallt idag. På ett sätt tycker jag det är bra för då kanske vintern är påväg och jag vill verkligen att det ska vara snö här när Irene kommer hit från Italien.

CY.

whenever

Måste erkänna att det är lite drygt att resa 2 timmar för att jobba i 3.

Jag har jäkligt ont i benen idag. Träningsverk * 1000.

Det var allt för denna gången, HEJ!

If i were, a young boy

Känner mig helt lost. Har assvårt att hålla reda på vilken dag det är. Nicht gut.

Fick just veta att Julia kommer hit imorgon! Hur grymt är inte det? MEGA :D

Ska snart hitta på någon kreativ lunch innan jag drar till thaa jobb. Tror att den kommer bestå av björnbärsyoghurt och müssli. Kanske slänger i en banan också.. :)

Mwaah!

Måndag och jag är trött i benen

Idag har jag varit en workoholic! :D Vilket är braaa. Mañana más! :D Var nära att jag inte jobbade, pga av mig själv.
Jag låg nämligen och sov, men så vaknade jag av ringklockan. Och det var den ringklockan som bara en av grannfamiljerna ringer på.
Jag tänkte Wtf! Fan heller att jag tänker öppna, och struntade i det.
Men så knackade det, och jag täntke Men LÄGG AV!
och så knackade det en gång till så jag tänkte okej då!!:) och gick och öppnade, och poff så fick man jobba idag med :D
Så tack min underbara granne :)

Jag har lite ont i hela kroppen just nu, har blivit way to dålig på att stretcha. Jag och Malin raceade iväg till gymet en timme innan stänging och körde stenhård benträning. Trappan var inte så lätt att ta sig ner eller upp sen för någon av oss!

Nu är det dags att släppa los en stoooor meganyhet:
JAG SKA FARA TILL PITE-YO!!!!!!!!!!!! :D Fredag till måndag, hela 4 fucking dygn får jag spendera med min andra halva :D :D <3


Här har vi Halvars goda grekiska hamburgare :) Asså hahahha minnen säger jag bara!

I huvudet på Linda

Jag har fan inget att skriva om längre. Alla mina inlägg blir minimalt korta. Vad är det som försigår i mitt huvud egentligen? Har jag inga tankar eller nåt att dela med mig av över huvud taget? Man kan ju undra :P

Mönstret för den här veckan bröts idag iaf, för jag har JOBBAT! Yippieeee! På ett nytt ställe idag igen, jag känner mig som en frilandsvikarie, hehe ;) Bestämde mig även för att trotsa min förkylning som ännu inte är helt veck, så jag tränade efter jobbet. Och imorgon ska jag träna ännu mer :)

Ikväll ska förhoppningsvis lite planer smidas, hoppas vi kommer längre än vi brukar denna gång ;)

Puss och kram cykelram

give me more

Tänk att jag nästan aldrig lyckas taima in mina kompisar på facebook, hur svårt ska det vara lixooooooooom?

Hade askul med Chris idag! :) Länge sen vi sågs. Vi pratade resor, så blev jätte ressugen. Jag tror jag har blivit res beroende, vill bara utomlands hela tiden. Jobba, plugga, semester, spelar ingen roll. Lätt att jag ska ta en termin eller ett år och plugga utomlands när jag börjar universitetet.

Ikväll blir det en lugn och skön kväll hemma. Ska nämligen upp och jobba imorgon, så vore ju dumt att köra en repris från igår, även om jag skulle vilja. Men första dan på ett nytt ställe, naaeh ;P


voii

God morgon eller god eftermiddag för några av er. Är lite halvbakis igår men inte så mycket. Hur som helst var det värt, hade kul igår :)

Nu ska jag dra mig iväg till Chrissilajnen, kommer bli awesomeeeeeee

is it because you don't mean it?

Har för första gången målat svart nagellack på mina naglar. Det är coolt fan! Dock så är jag sämst på att hålla mina naglar fina. Nagellacket är jämt förstört på toppen dagen efter, om inte efter några timmar. Och jag lyckas aldrig hålla dem långa, antar att jag har för mjuka naglar :P

Ikväll ska vi äta krabba. De var fett länge sen jag åt det. Det kommer bli mega gott! Sen ligger min malibu och annanasjuice på kylning hos Elin :)


mr high cleaning

Nu ska vi storstäda hela huset. Kul! Längtar inte tills efter lunchen :P

Men ikväll, då blire andra bullar ;)

hur kan man

Blir så trött på vuxna ibland. När de kommer över en viss ålder blir de opålitliga. De lovar att de kan vara referenser, de berättar inte hela sanningar, de säger att de ska ringa upp, de säger att de ska maila. Bullshit.

hej hå here we gå

Tråkigt väder. Inget jobb. Byggarbetarna väckte mig klockan typ 7 i morse. Kan det bli bättre?

Seri, jag vet inte vad byggarbetarna gör. Ända sen 7 i morse har det låtit som om de har krossat 30 ton glas varje halvtimme.

Och vädret har blivit rena rama höstvädret. Men det är iaf inte så kallt så det är ju shöööön :)


-

Sometimes you just have to make the best of what life gives you

ahyyy

Va på arbetsintervju idag. Det var nog den mest seriösa arbetsintervjun jag har varit på. Fick göra ett prov. Men man hade bara 10 minuter på sig och jag hann inte klart hela. Så, aah, vi får väl se :P

Sen så åkte jag hem till lilla minibebisElin och hade myys :)

Onsdagar är min TVfavoritdag. Börjar med Bonde söker fru och sen Berg flyttar in. Förut var det Hawaii 5-0 som också var aaasbra! Dock hann jag bara se det första och de 2 sista avsnitten av det, för under resten av dem var jag på Mallis. Men ändå :)

ciai ciao


efter army party på bananas! Gud vad jag fick tillbakalängtan nu! :P

you have to accept yourself before being accepted by others

Jag hatar att va sjuk! :( Men vem gör inte? Håller på att hosta upp mina lungnor och det är ansträngande att ta djupa andetag och kroppen är mer eller mindre öm. Men annars mår jag bra :) Idag har jag bara haft en mysig hemmadag med Lisa. Körde henne dock nyss till Oskar så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hitt på nåt.


hehe nååååågot blekare än nu var man ju i januari!

synes

Ska  kolla Gossip girl nu. Hade glömt bort hur grym den serien verkligen är. Lätt min favoritserie assooooooooooe

RSS 2.0