Lördag

Tjena! :) Alltså jag träffar på folk jag känner HELA tiden, hela dagen varje dag, haha :P

Idag har varit en good day ;) Åkte och bada med Becca, Elin och Malin, det var mysigt :) Vattnet var inte det varmast ahha :P Men inte så jävla kallt heller. Dock var det inte första badet för i år i Sverige. Det var igår med Chris :)
När jag kom hem så hade dom andra redan börjat grilla, så maten var nästan klar, och den var asgod! Jag ÄLSKAR grillat!!! :D

Imorgon så har jag den jobbigaste träningen på helva veckan tror jag! Men den ska göras, för sen drar jag på finlandsbåten!! Ska bli kul! :)

I'll be back tuesday ;D <3

leeeedig!

Idag var sista dagen på lägret! Så nu är jag ledig på riktigt!!! Är så GRYMT trött! Mina ögon bara vill åka ihopp och i morgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon!!!

Vad ska jag göra min första lediga dag i morgon då? Jag ska träna såklart, haha :P sen ska det firas med Christina att jag är ledig!! :D

Jag är lite avis på Lina som är på peace and love nu, hon verkar ha askul, vill också vara där :P

Nu väntar lite jordgubbar där nere så jag måste gå! puss

from the bottom to the top

Hej!
Dåligt med uppdatering, jag vet :P Dagarna har typ bestått av att först jobba på IP, sen träning och sen vara med kompisar och rtp åka in til stan eller se film  eller något annat :) Lägger mig inte riktigt i tid för att gå upp och jobba, så jag är så jäkla trött haha :p
Tävlade igår så jag och dennis åkte dirkekt dit från IP, dennis hade råkat ragga dit en kändispublik, men tyvärr dök kändiskilen aldrig upp =/ haha :P Men på vägen hem så såh jag och viktor Lennart Jäkel! (eller hur hanstavas :P) så det kompenserade ju det hela lite.. haha.  Det gick för övrigt bra på 100 meter men 200 gick sådär, måste träna upp min snabbhet
Idag så paddlade vi, liite bättre väder än förra gången, så idag kom vi ända till krokodilberget! Men fick lite problem när vi skulle åka hem, för min båt var den sista som blev kvar så det var svårt att få i den i vattnet med alla i, men när vi väl hade kommit ifrån strandkanten var båten och fel håll och ville inte väda sig rätt!! haha! Men Freddie var där så han hjälpte till att vända oss rätt :) Det avr tur för annars hade vi nog blivit kvar där ett tag till :P

I söndaags så konfirmerade sig Lisa, så vi hade massa släkt + Lina här :) Det var mysigt, och Lisa var skitfin! :) Orkar inte lägga upp massa bilder just nu för datan är seg, men dom kanske komer en annan dag :P haha
På söndagskvällen sen drog jag och Lina in till stan och kollade in båtarna från Volvo ocean race och prövade att hissa upp segel, vi va typ snabbast av tjejerna! 5 sekunde rnsabbare än dom andra :P haha så dom sa att vi platsade i tjejlag när dom ska vara med i volvo ocean race :P Vi gick runt lite och såg väääärldens finaste bil! Asså, den var GRYM!!! Sån vill jag ha!!! Vi fick även syn på Rafael Edholm! Jag fick ögonkontakt med honom!!!! :D wii :D haha jag är typ inne i någon kändisperiod för förut såg jag aldrig kändisar, verkligen aldrig! Men nu dyker dom up hipp som happ :P haha

Imorgon är siiista jobbdagen för mig! Ska man lägga sig i tid idag då kanske? Nej, jag tror inte det, för vi får gäster, haha :P Aja, ska ut och träna lite styrka nu i solen :) puss

Jag håller mitt ord

Dåligt med uppdateringar, men jag har bättre saker för mig än att sitta här och skriva :P men här är iaf några bilder från konserten :)
 på pizzerian, ovetandes om vilka det var som satt bredvid!

fin..ehhm...stjärna...haha typsik Lina-bild...jag hade liote problem med att få mina fötter sådär ;)
coolaste!!!!
Bilden med stort B, haha
max in the night ;)

Och nu är jag så trött! Igår morse tänkte jag att jag skulle vara hemma på kvällen och lägga mig i någorlunda tid så jag inte skulle vara så himla trött dagen efter, men icke :P Dagen började med att jag jobbade på lägret, åkte hem och skrev lite sms :P träffade Malin, åkte till träningen. Sen tyckte Björn att jag skulle stanna kvar och köra styrka med honom som jag först hade tänkt :P, men jag hade planerat att åka in till stan med några, men så blev det inte, åkte i stället till Elin och firade hennes 18-årsdag :)

Nu är jag hemma från lägret igen :) Idag paddlade vi, bl.a. Ska ut i solen och träna lite styrka nu och sen träffa ak och becca. Ikväll kommer fammor hit och om några dagar ännu fler släktingar för Lisa konfirmeras på söndag :)

Hejdå, ha kul tills vi hörs igen! ;)

fredag

Igår var jag på nrj på grönan med några tjejer. Det var sååå grymt braa! :D:D Den bästa nrj/rix fm/the voice som jag har varit på faktiskt. Typ alla utom 2 artister var asbra! Orkar inte berätta i detlaj allt som hände, men det var ju en del :P Men lite kan jga berätta.

När vi åkte in dit så gick Janet på bussen, fast jag visste inte att det var hon, har inte så stor koll på hur vissa kändisar ser ut :P Men hon var iaf riktigt dryg mot mig och Lina! Man gör inte hur man vill bara för att man har ett namn!
På kön in till grönan så var det ett helt killgäng framför mig, men dom var riktigt snälla och lät mig gå före =) så vi kom snabbt till pizzerian. Och när vi sitter där så kommer det ett gäng och en kille har massa tatueringar och kollar på anneli. Sen när själva konserten börjar och det är dags för dead by april kommer SAMMA kille in på scenen!!!! fattta om vi hade vetat att det var han från början!!! ååh :P
Efteråt blev vi förföljda av några högt skrattande killar :P haha, träffade hakim och knappen (och Janet) och fick vääärsta kramarna!!!! :D:D ååh! det va så KUL!!! och sen så vinkade grönans snyggaste personal till mig och bjöd mig och Lina på gratisåk :D haha de va ganska lätt att få såna faktiskt, ibalnd behövde man inte ens fråga ;) Men vi blev rejält skrämda av en annan personalkille fast vi fick fribiljetter av han sen så det gjorde ju inget...Sen åkte vi till max, och sen hem. Det var väl lite kortfattat vad som hände ;) lägger in bilder sen när jag har fått in dom på datan :D Det avr verkligen en lyckad kväll! tack tjejer :)

Var dock ganska trött i morse när jag skulle upp till jobbet...men det gick ;) Men tyvärr tyckte Dennis inte att det som hände igår var lika kul som jag tyckte, men han fick allt höra ändå ;) Hade tänkt träna efter lägret idag eftersom det inte blev någon träning igår, men det var SM i enhjuling på TROLLBÄCKENS (!?!?!?!) IP!!!! haha xD Det kanske är mer poppis än man tror? :P

ikväll ska jag va med elin, och imorgon är det ännu mer jobb..
Lisa har precis åkt iväg till Svartnäs på konfaläger, hoppas hon får kul där, kommer bli lite tomt utan henne men min efterlängtade storebror kommer ju hem i morgon så såååå tomt blir det iaf inte =)

hare gott :)


beach 09

hej, här kommer de roliga med den förra bilden, om de nu va nån som undra, känns inte så men kanske en liten själ därute?
de ser ut som vi har samma ögonbryn ;) haha

Idag hade vi skolavslutning! Så grymt skönt! Äntligen somamrlov! Och vi har typ hur långt lov som helst! Ända till slutet av augusti nån gång =O De började med lite samling i klassen så man fick betyg, sen var det schow i aulan, killarna som rappade var as coola! Sen blev de lite hejdåkramar och sen hem. Det var meningen att ja, mami och lisa skulle äta lunch på en lunchrestaurang här men den va stängd så vi gjorde de lite mysigt här hemma istället :) Träning hann jag också med, pissjobig var den också! Fast man blir så nöjd när man har klarat av den! Ni anar inte!

imorgon kommer lajnus och chris hit :D whiiii :D


imorgon..

Igår var jag på Elins 18-årsfest, har inga bilder från själva festen, men några från innan vi åkte dit har jag iaf ;)

 ;)

Hahaha, någon som listar ut det roliga med bilden?? Facis kommer i nästa inlägg ;D

Idag var vi med klassen på Norrby, ettorna hade ordnat en fyrkamp..Det skulle avrit ettorna mot tvåorna men det var typ bara 4 ettor där :P Så vi mixade lagen. Vårat lag vann! Sen blev det lite fotbol för dom som ville, fast det var inte så månag som var med, men jag är på på allt, haha ;) Sen grillade vi hamburgare :) Det blev en rolig dag tycker jag, fast dock tappade jág mitt örhänge i en krock med Bulduk men Osan hittade det igen som tur var =) Tack! :)

Ska fixa lite mat nu och sen iväg på ett typ möte så vi kan bestämma vilka veckor man ska jobba och sen är det träning som gäller :) puss


heja sverige friskt humör!

Har idag bara tränat och sett på lisas fotbollsmatch. De förlorade tyvärr med 6-5 men dom va asduktiga för de mötte ett skitbra lag! Så bra kämpat!

Och ikväll blir det ännu mer fotboll, ska självklart se Sverige-Danmark. Fast jag har inte bestämt mig än ifall jag ska se hemma eller om jag ska iväg och kolla med massa andra, men matchen ska iaf ses!

ska kanske träffa elin också om jag hinner...borde egentligen göra annat nu än att sitta här :P

fit for fight!

Blev inte så tråkig träning igår ändå, för pappa kom hem och skulle till alby och springa så jag sprang med :) länge senjag sprang med honom nu.. Blev hela 5.6 km för min del! :D utan att få ont i hålfoten till och med!

Snackade precis med Sadra i telfelfoneeen och vi har fixat present till 18-årsfesten nu. skönt för jag tycker det är så SVÅRT att hitta saker!!!

Idag slutar mamma 12 och lisa slutar typ också tidigt så vi ska åka till farsta sen. Papi slutar iof också tidigt men han ville inte hänga med, haha.

Ska fortsätta med min frukost nu :) krääääääm

i tried to be perfect but nothing was worth it

Idag va jag i centrum. Åkte dit och träffade Christina och träffade också Ludde och Jonis :9 Sen åt lunch med friagänget Hade först tänkt att inte äta lunch där, bara typ fika, menjag avr hungrig så det blev lunch ändå och snälla christina gav mig några kuponger för hon hade många :D
Det var trevligt värre och jag fick gå på VIP toan, haha ;D

Sen åkte vi hem till Chris och såg en film. Ska iväg och träna snart, men det var egenträning idag, så jaa, usch, jag måste ge mig iväg ensam i detta pissiga väder! Går inte att fatta att jag för några dagar sen cyklade runt i bikini och tyckte det avr varmt..!

i värmland festar man i bilen!

Kanske inget jag rekomenderar att göra om man ska upp tidigt och jobba dagen efter men, det är smällar man får ta ;) Det togs några bilder, men inte med min kamera, hade den inte med, så får se om jag får tag på dom, i så fall kanske några hamnar här, men det beror på om dom över huvud taget borde visas, haha :p

Hade iaf jävligt kul i värmland, men är hemma nu, i morse red jag på den av hästarna som var där, så himla mysig känsla att sitta på hästryggen och..alltså..aa :)
Är skitnöjd med min prao, blev inte som jag trodde det skulle bli, blev bättre, känns lite konstigt att va tillbaka hemma, allt var så lugnt och det fanns verkligen ingen stress där borta, men det är ju skönt att va hemma också :) Om jag ska sammanfatta det hela så blev det en del "jävla 08!" HAHA ;) men jag antar att det är så det ska va.. ;)

Imorgon blir det till att träffa poooolarna!
hej svej


RSS 2.0