if i could turn back time

Har egentligen inte något speciellt att säga just nu. Ska snart åka in till Gullmars och fixa bankgrejer.
Igår hade de hotellmiddagen på viva. Hade så gärna varit med på den asså! Det var öppen bar och allt så de hade säkert skitakul :)

Annars ska jag väl mest städa och plocka undan lite i dag i mitt room :)

Chuuuus!

Highway

Ska ta och kila över till Malle Mallelito nu :) Har precis ätit en kebab så är proppmätt, tror jag kommer spricka haha. Har fixat in Wordfeud i mobilen, och jag blir typ beroende. Galet!!! Har aldrig varit Alfapets största fan. Fast det märks eftersom jag har mindre poäng än alla jag spelar mot förrutom en som bara har jättelite poäng. Och självklart så är det när jag spelar mot henne som jag lyckas få in ord som ger asbra poäng. Men jag antar att allt bara är som vanligt, hehe.

:)

Idag...

Hallådär era blåbär!
Igår vare som sagt Halloweenfest, det var kul där :) Och det var nära där jag bodde för en gångs skull så de va feeeeett skönt :) Elin hade sagt till mig att typ ingen skulle klä ut sig så hon och Johanna skulle inte göra det. Sen när vi kom var vi typ de enda som inte var utklädda, fett fail haha. Fast det var ändå ingen som hade värsta mega utklädseln så vi smälte in rätt bra ändå :)

Idag åker min storebror tillbaka till Linköping, tyvär :( What to do? Ska åka och hälsa på honom sen. Fick det i födelsedagspresent, hehe, + högtalare till min iPhone och iPod :D Grymish!


Lånade lite utklädsel av de andra hehe ;)

Tjo län

noone else will make it for you

Fredag idag! vilket betyder att Clabbe Clabbelito kommer heeeeem! <3 Han ska ta med Gossip Girl till mig :)
Och mañana är det Halloweenfest :)

Tror de kan bli en lång helg, för de har typ studiedag eller nåt på dagiset på måndag så alla lärare är på kurs, så inget jobb på Sofieberg då.


yooooo bitches!

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Så har jag också blivit sjuk. Halsen värker, huvudet värker och näsan rinner. Jobbigt! Fast va ändå och jobbade idag, all dagispersonal är sjuk så ska jobba i morgon också. Ni behöver inte bli förvånade, jag brukar jobba/gå i skolan(förut) när jag är sjuk. Tror inte jag var hemma en enda dag när jag jobbade på Annas Pepparkakor.


another day another dawn

Idag på dansen blev jag nästan inte ens svettig medan alla andra svettades sönder. Visst om man är lite sämre på att dansa så man inte gör rörelserna fullt ut så blir man inte heller lika svettig, men jag stod ju inte direkt och chillade, försökte fullt ut. Tror att att göra vattengympa utanför poolen i sol och 30 graders värme har satt sina spår, har väl inte vant mig vid Sverige temperaturen än. Även lite sömn och hårt arbete har satt sina spår, är inte ens trött nu, vilket är lite dumt eftersom jag hemskt gärna vill sova :P


this way out!

Ska alldeles strax iväg till gymet och shakea loss med Jenny :)

ahmen ska man ta och städa lite då

njaaaaeeeh...



thinking is not enough

Då var första träningspasset för dagen gjort, ett återstår. Jag gillar egentligen inte alls att springa på morgonen, för mina ben är så sjukt tunga då. Det går alltid mycket bättre att springa på kvällen. Fast kvällen är typ den optimala träningstiden för de flesta, så de är ju inte så konstigt. Men det är dumt eftersom man förbränner som mest på morgonen innn frukost.

Snart ska jag ta bilen, köra helt helt själv för första gången :D iiih! Är mest nervös inför parkeringen, hehe :P


Someone like you

Har precis kommit hem fårn det första gym passet på jag vet inte hur länge. Jenny hade gymkort på samma gym som mig, så vi tränade tsm. Det var kul, vi körde fan hårt asså! :D

Imorgon ska jag träna 2 pass tänkte jag, först jogga på morgoen och på kvällen ska jagoch Malin gyma på the kvällish :)


jävla snygga brudar

time to move on

heyy
Har haft en grym helg som började med en 20-årsdag i fredags, tack så mycket min fina familj och mina fina vänner :) <3
I lördasg så blev det sen träff med friidrottsgänget som var huuuur länge sen som helst som jag träffade! Askul :D Resten av helgen spenderade jag med Umeå och Finland, de åkte hem igår kväll allihopa. boooring! Men får la ta och hälsa på dem snart :)

Just nu sitter jag på jobbet och har det rätt chill faktiskt, hehe ;)

heeydå

woop woop!

Är GLAD idag!! :D För det är min 20årsdag! Allt flyter på :) Malin och Naima kom hit FETT tidigt i morse, så jag gick och mötte dem vid busshållsplatsen sen gick vi och la oss igen, hehe :) Har varit en sväng på systemet nu såklart också ;)

Nu ska det snart firas lite, sen ikväll blir det asgoood middag och ännu senare feeest! :D

wiiiie puss på er allihopa! <3

big girls don't cry

Nu har jag jobbat, nice! De frågade om jag kunde jobba imorgon också, men sa att jag har lite annat planerat eftersom jag fyller 20. :)

Det är asskumt, när jag spänner min arm så känns det konstigt i nerven i armbågen..obekvämt är vad det är! Nu ska jag jobba lite mer. Ska skala massooooor av potatis :)

chuuu!


natt!

Om ett dygn fyller jag 20!! :D wooop!! Då blire feeeeezt! hehe. Kommer äntligen få träffa min älskade Maliin!!! Hon kommer tidigt tidigt fredag morgon men sin kompis. Och Chris kommer också hit! :)

Borde sova nu, ska upp tidigt och jobba imorgon, men jag pratar med Andres och vill inte sluta. haha.

Och imorgon måste jag sy mina leggins för de orkar jag inte göra nu, samt leta upp ett par inneskor, som jag inte kommer hitta. Tar nog mina immegympaskor. Så får det bli!!


Puss och god natt!

Lite tur ska man ha

Imorgon ska jag jobbick ett teleonsamtal nu i morse. Wihoooo!! Idag har jag massa att göra!
Ut och Springa (förhoppningsvis med Malin)
Göra isbitar
Fylla i papper så jag kan få ett kriminalregister
Inköpslista till fredag (då fyller jag 20!!!!!!!!! :D)
Åka och handla med Mami
Fixa gymkort


världens mest underbara <3

Typiskt mig!

Har skickat in min cv till massa dagis här i Tyresö. Men tror ni inte jag märker nu att på mitt ansökningsbrev står det attj ag gärna skulle vilja ha jobb på Pressbyrån. Guuuuud! Hur PINSAMT är inte det???? why me!?

Men som tur var har de flesta dagisen inte brytt sig :) Har till och med fått en intervju tid :D Och idag var jag på en annan intervju, så de är la bara välja och vraka ;) Nämen håller tummarna för att jag ska få något jobb :)

Nu ska jag sortera lite tjocktröjor, har så många och det tar så mkt plats! Har hittills bara hittat en att skänka bort :P

Kramkalas!

you wont take this words out before i say them

Jag blir gaalen! Jag gör ju ingenting på dagarna :/ Gick upp halv 10 idag och käka frukost, nu är klockan typ ett och det enda jag har gjort är att rensat lite kläder och sitta vid datan...laaaaame! Men nu ska jag iaf ringa ett samtal så min vardag kanske ändras un poco :)

Sen ska jag banne mig springa. Har laddat ipoden och allt, tjohooo!

<3

fick denna från den bästa killen jag känner


the boys are back

Det känns fortfarande konstigt att vara hemma :P Brukar vara i full gång med water gym men fröken Irene Latini just nu. Men istället sittter jag här ivd datan och tänker att jag ska plocka undan i mitt rum. :P

Igår så åt jag middag hos Malin med henne och Becca. Vi åt tacopaj som Malin gjort och den var verkligen skitagod!! :D Sen så drog vi ut på krogen och dit kom även Stefan. :)

Tjo flöjt!


ambrazame y dime que me amas

Håller på att fixa en fotobok från SPanien men man måste ladda ner massa saker som tar typ 100 år. Seriöst!!
Igår blev iaf en mysig kväll med Elin, men jag kände mig lite osocial, var så trött så jag somnade i hennes soffa. hehe.

Och ikväll blir det middag och utgång med Malin och Becca :) Och om mindre än en vecka kommer en annan Malin Andersson hit. Längtar ihjäl miiiig!!! :D

Puss

Men fiiin!

:(

wiiie

Kom hem med en hel del grejjor från Nacka! Niiice!! Och nu är jag fett uttråkad! Brukar liksom jobba nu, men här är dagen redan slut för länge sen, och alla har gått och lagt sig. Fett lamt!

Men jag och Lisa var iaf ute och tog en powerwalk. Det går jämt sååå mycket bättre för mig att träna på kvällen, har typ massa mer energi då :)

sitter och smsar, chattar och kollar tv just nu. Nice torsdagskväll :) Imorgon är det fredag så då är det en vecka kvar tills jag blir 20. woooooooohooooooooo!


shopaholic!

God morgon!!
Solen skiner med det är kallt, inte så ballt :/

Nu ska jag gå och byta om och så för ska till Nacka Forum med världens fnaste Anna-Karin :D <3 Måste bl.a. köpa nya löparskor! Slängde mina på Mallorca, och trodde att jag hade 2 par här hemma, men såg sen att det var bara en illusion, jag hade 0 par gympaskor här. Ooops!

See you later aligator.

all i want is everything am i asking too much

Hann även med att träffa Malin idag, och nu ligger jag i sängen och är fett trött så ska sova, sover huuur gott som helst i min egen säng, det är världens bästa säng :P adios hasta mañana!!!

hej!

Tjohooo! Jag mår bra men har stoor saknad inom mig. Och det hjälper inte av att lyssna på kärlekslåtar, haha.

Träffade Christina idag, så kul att se henne efter så lång tid! :D Vi hade askul och hon är en strong fighter som kämpar på med sin arm!! <3

Nu ska pappa iväg och hämta pizza som vi har beställt. Banana curry tog jag! Länge sen jag åt sån pizza :)

Ska åka med honom! puss!

hmmmm

vaaad ska jag göra idag? Vanligtvis har jag redan ätit frukost, haft möte, haft aerobics eller morning gym en timme och håller på att spela beachvolleyboll :P Men idag har jag bara ätit frukost och kollat på mtv. Håller på att packa upp min resväska och lyssnar på cd-skivan jag fick av min söta :) saknaaaar!

När jag är klar ska jag ut och springa en runda. Jobbigt att inte kunna springa barfota på stranden juuuu. Det är mycket skönare och finare. Skulle helst vilja bege mig till Alby och springa där men det tar ju sån tid..fast jag har iof all tid i världen. Men jag kanske ska slå en pling till christina efter jag har sprungit, eller kolla gossip girl, har ju missat en massa avsnitt. Fast gah ajg måste träääna! Känner mig asoeffektiv, blir galen! måste bara bestämma var jag ska köpa gymkort :)


för bara några dagar sen var jag här :P

sweet home alabama!

Har haft en riktigt nice hemkomst! Pappa hämtade mig på arlanda, åkte hem och fick hemlagad pasta toscana :D Sen pratade jag med mamma i telefon, och nu kollar jag och pappa fotboll. 3-2 står det. Heja heja!!!!!!!!!!!!!!!

Andres skjutsade mig och Irene till flygplatsen i morse, vi hade lite borttom i början för var lite sent ute, men sen ahnn vi dit i god tid iaf. Mitt bagage vägde 29 kg, haha!!! Och jag vet vad det var som gjorde de där överviktiga kilona ;) Men de hjälpte mig att packa om och vi bantade ner väskan till 26,5 kilo, och det var lugnt :)

Var jobbigare än jag trodde att säga hejdå...
Och hur glad jag än är att vara hemma så helvete vad jag saknar alla mina vänner där nere!!

Igår så va jag, Irene och Julia i Puerto de Alcudia för att ta en drink, sen på hotellet så blev dert champange och hejdå till några kypare, sen fotboll och lite mer hejdå, sen mys på hotellrummet och typ 3 timmars sömn.

Har varit ledig i 4 dagar nu, men det känns som om jag inte har jobbat på 2 veckor :P Det får bli att söka jobb nu. Både jobb till mig och till några andra :)

pussar!


första dagen utan att jobba!

gah hade skrivit ett helt inlägg och så krasha internet, så får skriva om allt igen :P

känns fett weird att vara här utan att jobba, skönt och avslappnat på nåt sätt :) Ingen tid att passa, äta frukost i lugn och ro, nice ;)

Nu ska jag snart gå och packa, skulle vilja sola och springa idag med men det hinner jag nog inte, för vid 13-14 tiden kommer amor mio hit och då ska vi käka lunch med hans familj, paella. Haha :) Är lite rädd för att det kommer bli stelt, jag gillar inte att sitta och äta med folk jag inte känner när det känns organiserat. Och min spanska är fortfarande ganska basisk av sig :p Efter lunchen ska jag och Andres se på bio, vi håller på att bestämma vilken film vi ska se. Men alla filmer jag vill se är typ typiska tjejfilmer, hehehe ;)

Senare ikväll ska jag kanske kanske ut igen, det blir ju sista utgången i så fall liksom...
Sa hejdå till Antoñito i morse vid frukosten, han är nämligen ledig imorgon så kommer inte att se honom något mer :/ faaaaaaan!

Well well nu ska jag packilacka min väskiläska!

ranchooo

vafan, ska ut ikväll med, haha. Kuuuuul!

Iaf som sagt igår var askul!!! :D Och i morse efter nästan i ngen sömn alls så fick jag skjuts till Alcudia Old town där Irenis väntade och jag klippte mig :)

Och Rancho Grande idag med Julia och Irene var uundeeerbart! Fuck 3 års erfarenhet haha! Det blev galoppgruppen idag. JAG HAR GALOPERAT!! :D Guud aså det var så himla underbaet ochhärlig känsla!!! Hade tänkt att vara i travgruppen, men guiderna tyckte att jag skulle pröva på galopp, och gick det inte så kunde de bara ta mig till travgruppen igen. Men det gick helt underbart, vill igen!! Får se om vi drar dit på måndag kanske :) hehe, de kommer tro att jag är beroende av stället xD hihi :)

Men nu måste jag gå och fixa mig lite. Frågan är bara vad man ska ta på sig, det är svinkallt ute!!!

Haaade! :)


tagen av mästerfotografen Julia! :D

fortsättning följer!

Hej där :)

Hade en askul kväll igår! Var verkligen grymt, fö rjag träffade massa folk som jag känner, och det blir så mkt roligare då!!

SKa ner och träffa andres, fortsätter skrva snart, puss ;)

una waina loca

Vet inte vad som har hänt med min facebook, jag har ett nytt vänförslag om dagen, hehe. :)

Idag är min sista arbetsdag :( Fast det känns inte så, det känns bara som en vanlig arbetsdag. Jooobbigt!! Kommer typ gråta ikväll. Eller kanske inte, men på måndag kväll när jag säger hejdå till alla. Vill inte ens tänka på det.

Vad ska man göra ikväll dååå? Eller det ver jag ju, vi ska festa. Men frågan är var man ska börja, alla lär ju hamna på bananas till slut. Antingen så drar jag någonstans med teamet först. Ellen hade typ någon plan :O !
Andres ville att vi skulle käka middag, haha, efter jobbet vid 11 tiden. Eller att typ han jag och Irene drar till stranden och förar.
Raquel, André och Jose Carlos m.fl. ville också dra med mig och Irene för att föra nånstans, Jose Carlos kom med världens skönaste kommentar häromdagen, men den tänker jag inte skriva här, hahahaha. Asså my god xD

Imorgon hade jag tänkt klippa mig, hoppas att det blir av bara, får ställa larmet så jag inte vaknar för sent :)

Och på söndag ville en viss persons mamma att jag skulle komma och äta lunch med dem :S Fett nervöst!!! Sen ska jag och Andres på bio, och på kvällen blir det Palma med Malambo :D

Nu ska jag gå och göra något bättre av min rast, typ packa väskan lite och fylla i ett formulär som vi fick angående om vi vill komma tillbaka nästa år, vad vi tycker om våran chef och lite annat. Ellen kommer läsa det vi skriver, fast hon egentligen inte får, jag svär! Men jag bryr mig inte, kommer skriva exakt vad jag tycker ändå. Jag och Irene "råkade" hitta hennes evaluationspapper, så jag såg vad hon skrev om mig också.

Hadeeeee :) <3


sueño

Har på mig en väääldigt skön Italien tröja som tillhör en väääldigt bra person :)
Rancho Grande var skitnice! Fast familljen red på hästarna och de ville bara gå med hästarna, men det var mysigt ändå :) Och det är så lätt att knyta kontakter här! De på rancho vill att jag kommer tillbaka innan jag åker till Sverige och är med på deras BBQ kväll, så det lär bli imorgon :)

Nu ska jag för en gångs skull sova tidigt, det behövs för imorgon bitti ska jag och Irene dra till el banco och stänga konotna :) Sista arbetsdagen i morgon, herre guuuud!

Puss

Nada sea para siempre

Det blev utgång igår ändå. Efter att jag skypat med mina små familjemedlemmar så fick jag tag i Mie (vingtjejen) så åkte till henne och träffade de andra reseledarna, 6 st assköna tjejer!! :D och käkade med dem medan det var en show på deras hotell. Det var FETT NICE att se en show utan att behöva jobba :D Sen så åkte jag och Mie och hämtade Christianoooo och Christoffer, jag gick till min vän och barmannen på hotellet och fick en "navlig coca cola" haha ;) Sen åkte vi tillbaka till Mies hotell och förade med tjejerna, och sen åkte vi till enjoy.

De andra drog vidare sen till bananas men inte jag, mi amigo special kom och hämtade mig istället :)

Ikväll ska jag dock inte göra någonting alls!!! Inte ens kolla internet tror jag. Ska bara lägga mig och sova, har sovit typ 4-5 timmar per natt i en vecka nu, lite för lite. Ska vila upp mig så att jag är fit for fight för fest fredag och lördag. Det är ju min sista arbetsdag imorgon! Hade inte ens tänkt på det förän Irene påminde mig.

Mina team mates är på stranden nu, men jag ska till rancho så jag bestämde mig för att ta det lugnt och kolla internet istället för att stressa till stranden. Det är 3 personer som ska med, ett litet barn och hennes föräldrar. Jag hoppas alla dem ska åka häst och vagn så jag får en egen ridguide mahaha! Kanske kan lära mig att galoppera ;D haha näe, tror inte det va. Inte än. Men det kan iaf hända att jag får en egen guide för Nadine är rätt liten och hennes föräldrar är inte sådär jättesportiga, iaf inte pappan, kan inte tänka mig honom på en häst xD
Familjen är från tyskland, men de kan typ inte engelska, så vi får se hur det går när jag ska fråga vilken grupp de vill vara med i. Det funkar för mig att prata tyska med barn, för de bryr sig inte om man pratar dålig/med så lätta ord som möjligt, men jag känner mig så dum när jag pratar tyska med de vuxna xD

Tänk er själva att säga till en VUXEN
3 grupper. Ett, häst och vagn. Två, gå. Tre, trava. Och 4 galop. Vad vill du?
hahah jag dööör! Jag vet inte ens hur man säger det på tyska alls, kommer nog säga nåt i stil med
Sie haben fûr levels. Ein harst und vagnen. Dswai, begen. Drai, traven/rennen. Und fûr galopen. Vas vils ni?

Tur att imte Christiano kommer höra mig, han skrattar ihjäl sig varje gång jag pratar tyska :P


jag och julia i can picafort :)

6 dagar kvar

Höh! Har redan varit med i Ofrivilligt mingel, med pappan från drygfamiljen svensson.

Han: Linda, gå och jobba!!!!!
Jag: Haha, näe..jag är ledig ikväll :)
Han: Är du ledig ikväll?
Jag: Ja.
Han: Är det någon annan som är ledig?
Jag: Näe, vi har ledigt kvällsshift en och en tyvärr, det är fett drygt.
Han: Amen det suger ju, vad synd!
Jag: Haha, visst!!

Seriöst, deras barn fyllde år och mamman hade fixat en tårta som vi skulle ge henne. Så på minidiscott så sa jag att vi har ett litet födelsedagsbarn från Sverige här och ropade upp dottern på scenen, BUFO kom med tårta, jag tände ett ljus på tårtan, hon fick diplom, medalj och alla sjöng för henne. Men tror ni mamman var nöjd eller? Nej, hon hade tänkt sig att vi skulle sjunga på svenska och att alla skulle STÅ UPP! Hallå liksom, hon fyllde fem år. Och jag tyckte det var bättre att jsunga på engelska, för alla kan ju happy birthday. Men de är ju ingen som inte är fårn Sverige som kan jag må hon leva (eller kanske Norge och Danmark).

Men det var ändå okej att prata med honom, det var värre i lördags kväll när jag hade min lediga dag, då var det en gäst som bah (och då hade jag inte haft min uniform på mig på hela dagen, så jag undrar hur han visste att jag jobbade här, hade aldrig sett honom innan...OCH han tog för givet att jag pratade svenska).

Han: Eeeeh du, vart ligger gymet?
Jag: Det ligger en trappa ner (fejkat smile)
Han: Okej..Men hörru hur är det här med internet då, finns det bara wifi här?
Jag: Ja, det är bara här i receptionen (han kan ju fetglömma att jag tänker berätta för honom om första våningen block 2 där vi alltid sitter!!)
Han: Jaha..
Jag ler och tänker gå
Han: ...Och det här med lösenordet...är det 1-8?
Jag: Nej, det är 1-8 sen 1-9 och 1-9 en gång till.
Han: Jaha okej då..
Jag. Mm!

Leave me alone on when im off wtf!! Det syntes att hans son stod och skämdes, det syntes antagligen att jag blev irriterad! hehe :P

cuando volveras

Hej hej! Sitter här med Juanito :) Eller nej, det gör jag inte, jag sitter här i soffan och han lagar en dörr mitt framför mig, men ändå :)

Ikväll så bestämde jag med ena reseledaren att jag ska åka till hennes hotell i Puerto de Alcudia, men vi bytte inte nummer eller så, så jag har bara hennes facebook och får hålla tummarna på att hon loggar in, annars så får jag ta en chillkväll på hotellet xD Behöver iaf inte gå ut och springa, för det gjorde jag på lunchrasten idag.

Fick en boll i ansiktet igen på vattenpolon, fick den i pannan och inte på näsan så det gick lugnt :) Jag försökte införa nya regler för att få spelet mindre brutalt, det gick till en början, men sen blev det som vanligt :P haha
Och klockan 5 så hade jag minigolf på schemat, så jag grabbade tag i mina 2 tyska teenykompisar, och så hittade jag också 2 norskor som jag spelade med :)

Vet inte vad jag ska göra ikväll, hoppas verkligen jag får tag i Mie, vill göra någoooot! Christoffer och Christian ska ut ikväll, känner mig inte sugen på att dra ut just nu, men man ska aldrig säga aldrig ;)

Nu ska jag nog byta om, vill inte sitta i uniformen på mitt shift off så folk börjar prata med mig eller fråga massa saker. Inte för att det brukar hindra dem att man inte har uniform, men det är värt ett försök ;D

Och när jag bytt kläder ska jag nog bryta lite mot reglerna här, moahahha!


här har vi mig och vattaaaaaaaaaaaaaa som vägrar att erkänna att han kommer sakna mig! ;D

llamame hombre!

Flyget hem är bokat nu, så om en vecka åker jag härifrån. Det är verkligen blandade känslor..För nån vecka sen var jag asglad att åka hem, men nu, jag vet inte asså. Det som är hemma är ju alltid kvar där, det är liksom hemma, men det jag har här kommer aldrig komma tillbaka. Det är så många personer och saker jag kommer missa. Det är en helt annan atmosfär här än i Sverige. Ett annat liv. Klart att jag är glad att komma hem, men samtidigt ledsen att lämna allt det här. Hade nog varit lättare om jag hade varit kvar tills slutet för då hade jag åkt hem när det var avslutat, men nu när jag åker hem kommer allt att fortsätta här exakt som vanligt. Bara att jag inte är här. Känns asskumt.

Man kommer alltid behöva ta avsked, tror inte det är något man vänjer sig vid, men life goes on :P




vi har det bra vi här bak i bilen ;D

when i all really want is to hold you tight

Asså haha jag älskar namnen på alla kypare/de i köket! De är så tyyyypiskt spanska!! Förutom typ Kader och Zidane

Kolla här:

Andres
André
Carlos
Juan Carlos
Jose Carlos
José
Nicolas
Esteban
Sebastian
Raul
Julian
Antonio
Alberto
Roberto
Manuel
Jaime
Juan
Ricardo
Javi
Sebatian

etc

hahah, älskar det! :D Nu ska jag gå och äta på buffén, see you!

La linda!

Fick reda på idag av hotelldirektören att min flygbiljett den 11 är okej. Fan, det känns fett wierd. Ville inte att han skulle svara innan den 11, för då hade jag ju varit tvungen att stanna längre..Men nu är det som det är. :P

Hade dåligt samvete i morse för att jag åt 2 pannkakor med choklad till frukost (och lite nyttigt också förstås), men nu känner jag att det inte gör någonting. Irene är sjuk(are än mig) så fick göra morning gym, och vattengym istället för henne och klockan 5 så ska jag göra spinningen med Julia. Men nu är det snart vattenpolo! Ska KRIGA!! Får typ nya blåmärken efter varje match, haha

Puss på er :)

Som alltid

Jag hade tänkt att lägga upp nya bilder i facebook albumet, men helt plötsligt så hade det gått ne halvtimme och nu börjar jag jobba om 10 minuter. Synd!! Är showhost idag, palla! Förra gången så kom jag av mig på tyskan och fick börja om från början, och en kille i publiken började asgarva och bah HAHAHA och pekade hahaha. Kul att man kan underhålla någon ;)

Måste gå och hämta leggins och linne till minidscot nuuu, så jag inte blir sen. Egentligen skulle Irene och Christoffer dansa, men Irene mår dåligt så jag dansar i stället för henne :)

Byeeee!

no se que me pasa

Var i miniklubben 2 timmar i sträck idag. Så segt det var! Hade glömt bort det, hehe.

Det var helt okej igår, blev lite drinkar och så, men var så sjuuuuukt trött så jag och Julia drog hem vid 20 över 12 redan!! Hahah. Vi gick faktiskt strandvägen tillbaka till hotellet, så var i säng typ vid 1, galet skönt att sova lite!!

Blite inte stranden idag på lunchrasten, ska ta en siesta eller nåt i mitt rum i stället :)

Kollade väderleksraporten i receptionen, och det ska bli typ 27 grader hela nästa vecka!! Och det ärliksom oktober! :D Men iaf så kommer jag ju kunna gå till stranden då på rasterna :)

guuud nu fick jag en våg av längtan nu, vet itne riktigt efter vad, bara känner att jag längtar efter nåt :P weird!


I heard he sang a good song

Det var helt underbart på Rancho Grande! :D Väntar på att Julia ska bli klar med minneskortet så jag också kan lägga in bilderna :) Älskar att rida! Jag hoppade på travgruppen där man skulle ha minst 6 månaders erfarenhet. Tänkte att mina typ 6-7 timmars erfarenhet fick räcka. Och jag hade rätt :D Det gick hur bra som helst ändå, och jag har typ lärt mig att trava nu, askul! :D Ska LÄTT åka på någon hästutflykt på typ 3 dagar nån gång. Nån som är på? ;)

Ahdji (han som alltid hämtar de som ska till Rancho) kom ihåg mitt namn nu, och han ville gå ut med oss ikväll eftersom det är min jag slutar på fredag. Jag som hade tänkt att inte gå ut ikväll, bara ta det lugnt och sova :P Aja, shit happens. Tycker ju ändå det är kul att gå ut så varför inte göra det :)

Fast jag känner faktiskt att tröttheten börjar komma ikapp :P

Snart blir det middagsbuffé! Idag är det frukt och efterräts tema, så det finns chokladfontäner som man kan doppa massa goda frukter i, och massa olika efterrätter :D Yummie! Får försöka springa efter maten om det finns tid, hade egentligen tänkt att göra det innan, men jag orkade helt enkelt inte, är fett hungrig och hade inte kunnat äta på ett bra tag i så fall.



Ciao bella!

wild wild west

Sovit på stranden - check
Tagit ut pengar - check
Bytt kläder - check * 3 haha


Då är det Rancho Grande som blir nästa :D Wiiiiiiie! När vi kommer hem ska jag ut och löpa några rundor på playan innan maten, duh. Inte riktigt lika nice som att rida, men det måste göras. Om Ellen inte sätter mig på vattengym nästa vecka så måste jag ut och springa varje lunchrast. Och det har jag satt min inställning på stenhårt, så jag TÄNKER inte backa ur på det.

Jag ska förresten aldrig mer ta ut pengar från bankomaten på hotellet. För jag stoppade in kortet och tryckte koden och trckte på summan jag ville ta ut, och fick tillbaka mitt kort MEN jag fick inga pengar :S :S Jag bah noooooo!!! Why now!?!? Men jag gick till en annan bankomat i närheten och där kunde jag få ut pengar, och det var rätt summa som stod att jag hade kvar, så det borde ju inte ha dragits något..Men ska ändå till banken på måndag så kan ju dubbelkolla då för att vara på säkra sidan :)

Nu ska jag gå till mitt rum för att packa ihop lite saker inför Rancho, vill vara i god tid så jag icke behöver stressa, blir så svettigt då.

Saknar den här bruden!


Over and out!

Så var det oktober

Har sovit typ 30-45 minuter denna natt. Granada varning på det ;D Men är ändå inte så trött, till skillnad från vissa andra. Men om jag sover lite någon enstaka natt så är jag typ hur pigg som helst när jag vaknar upp.

Hade en grym kväll igår iaf :) Vi åkte med Andres till Alcudia old town, där det var en sak som hette "el ferie", det var typ massa stånd och grönalundsliknande saker där, så vi åkte en berg-och-dalsbanegrej. Sen så mötte vi upp hans fotbollslag och fick dricka nån typiskt spansk grej som jag inte komme rihåg namnet på. Men det var gott iaf :) Och efter det drogs det vidare till bananas. Låååång men bra natt :)

Ska till stranden och sova där alldeles strax, och sen i eftermiddag så ska jag och Julia till Rancho Grande och rida på stranden :D Längtar så mycket!!!!!!! :D :D :D wiiiie!


:)


Snaaaart här igen! :D :D 4 timmar kvar!

RSS 2.0