why me!?

Jag har nog världens bästa jobb, man skrattar typ dagarna i ända :) Det har hänt en hel del idag, har haft aives grupp i diskus eftersom hon va sjuk, som ja kan så mycket i, brottats med att få upp och ner diskusburen, gjort en äggröra med sandra till lunch medan killarna fixade pytt i pannan, spelat flaggan, ätit mellis, haft vattenkrig med gabbe, och sist men inte minst låste jag in aives nycklar haha :P

Undrar vad som kommer hända imrgon på paddlingen, skulle inte förvåna mig om min båt välter ;)


lördag

hej! jag lever ;)

Min studentdag va helt klart underbar! En av de bästa i mitt liv verkligen :) Tack alla som var med och gjorde den!

Kan inte fatta att det bara har gått en vecka sen vi gick ut nu. Det känns fan som om det var länge sen..men det är nog för att det har hänt så sjukt många saker och att jag har gjort så sjukt många saker. Visste inte att så mycket kunde inträffa på några dagar :P
Och det känns inte som om jag har tagit studenten, de känns typ som om det här är ett vanligt sommarlov, men det är det ju inte.

good bye


here we go!

Shit asså, imorgon är det studenten!! Galet, har typ inte fattat det än, det känns inte så. Sen då? Det känns som om allt tar slut :S Scary. Har fixat en massa med maten och allt idag, så det mesta är hyfsat klart och ska bara fixas till imorgon. Jag hoppashoppashoppas verkligen att det blir en dag värd att minnas imorgon! Men det borde det ju bli :) Och jag hoppas även att det blir SOLIGT!!!
Dagen kommer typ se ut såhär
Gå upp jättetidigt så man hinner fixa sig
champagnefrukost hos hampus
Avslutningsgrejs i aulan
mingel
studentlunch
mingel
utspring
flak
mottagning
ut nånstans
ser ju faktiskt rätt bra ut ;)

Imorse tjänade jag faktiskt lite pengar, va funktionär för ältaskolans 8:or på deras friidrottsdag, och självklart kom solen fram precis när vi va klara, men men :)
nästa gång jag skriver här är jag arbetslös haha :S :P

when im a billionaire

Tjenixen! Har haft några sköna dagar. Hela söndagen var helt galet bra! :D Blev så himla pirrig infär min egen student och det var så härlig stämning och många glada, så man blev glad helt enkelt. Träffade typ folk jag kände hela tiden kändes det som, både på utspringet och sen på kvällen :)
Idag var vi hos Kalle med klassen och grillade hamburgare, hade ett slags vattenkrig där man var på lag och satt ihopp, och alla hade en hink på huvudet så ingen såg något. det var helt sjukt roligt! Det blev många skratt denna dag :) Sen fick vi glass. Så det var en riktigt nice dag, även om solen inte riktigt var på våran sida :P
Imorgon och på torsdag är vi lediga, och på fredag gäller det för då är det STUDENTEN!!! :D

kärlek börjar alltid med bråk

Känns inte som lördag idag, det känns faktiskt inte som om det är någon speciell dag över huvud taget, det har varit så den senaste veckan typ, allt bara rullar på och man gör vad man vill :)

Gårdagen var asbra. Ännu en dag där det kändes som om jag hann med otroligt mycket. Hade 2 lektioner i skolan. Sen var jag på Tyresö gymnasiums utspring och såg några vänner springa ut. Så härligt! Senare blev det dags för mottagning nummer1 hos Linn. Efter der var det dags för mottagning nummer2 hos Mailn, där jag tror jag åt en av världens godaste tårtor!
Fast det blev nog lite för mycket mat igår, är fortfarande mätt haha.
Imorgon ska jag på Frias utspring och sen Linas mottagning och sen deras slutskiva. Snacka om att jag är taggad till min egen student som är på fredag efter att ha varit på alla andras!! :D

Men nu måste jag ladda över alla saker på den här datan till min egen hårddisk för på måndag ska datorerna lämnas in tomma, så då måste jag skiljas från min mac :( vet att jag hatade den i början, men vill verkligen inte lämna ifrån mig den nu, vill ha kvar den!!!!!!!!!!!!!!



snart såååååååå! :D:D:D

23.7 gradeeer! :D

Så var man hemma igen då. Har precis slängt in kläderna och skorna från igår i tvättmaskinen för att bli av med den äckliga lukten.

Det blev inte så mycket till klass hos sara idag, de var bara ak, jag, malin, mickis, alaeddin, jonis och jennifer som kom. Ak ska ha credd som pallrade sig upp! :D Och så var ju sara och simon där. Började med att vi blev attackerade av en helgalen mås, hahah! Sen fikade vi lite hos sara och sen gick vi över stock och sten till ett berg där vi solade och några hoppade i vattnet. Vi hade faktiskt väldigt roligt, synd för dom som inte kom!


Vi hann till och med in på pressbyrån så ak kunde köpa en red bull på 4 minuter! ;)


2 oskyldiga små barn hahaha

nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag iväg till stadion där jag ska jobba på AC/DC konserten! Ska bli gryyymt kul!haha min chef eller vad man kan kalla det ringde mig igår precis efter flaket och frågade om jag kunde vara lite ansvarig, för att jag är så pålitlig. Haha, passande tid hon ringde på va? ;)

hey!

Gårdagen va awesome! :D fast vissa saker vill jag bara glömma!! haha.
Annars var flaket superkul! Längtar tills vi ska åka det med våran klass :)
Sen blev det till att skynda hem, duscha snabbt, och springa till taxin som tog oss till järla sjökrog där mottagningen var. Det var trevligt :)
tack så mycket för en underbar dag/kväll elin! :D <3

Nu måste jag skynda till bussen, den går tydligen snart!! vi ska hem till sara med klassen och fika och bada :) ncie! :D

2010

Trodde att det skulle bli en stressig dag idag, men det löste sig bra. Vaknade rätt pigg och han fixa allt som behövdes innan jag skulle till skolan. Väl där så trodde jag att jag skulle behvöa gå omkring helt solo i en timme för att sen ge pengar till flaket, men träffade björn så det behövde jag inte. Sen fick vi skjuts hem av erik så nu hinner jag vara hemma och fixa allt i god tid i stället för att ha typ 20 minuter på mig :) Bra början på dagen!
Nu ska jag nog sola lite innan jag ska börja dra mig mot elins utspring, sen blir det flak för hela slanten! :D

in my head i see you all over me

hallåsan!
skoldagarna är verkligen sköna nu, typ varenda lektion är inställd :) Några lektioner har vi dock men jag tycker faktiskt att det är bra, för då träffar man klassen, är ju inte så många dagar till man kommer göra det varje dag :/

Kom nyss hem från Lina, hennes bror hade gjort en SKITGOD thaigryta som vi åt till middag. verkligen asgott! :D Det ser man hur bra det löser sig när man glömmer och tappar bort saker :D

Just nu längtar jag galet mycket till imorgon och elins student! Ska åka flak med hennes klass, ska bli sjuuukt kul! :D Hela dagen kommer va bäst!


Skulle inte tacka nej till denna glass! fast den såg mycket godare ut på bilden än vad den vari verkligheten haha

RSS 2.0