då kommer känslan tillbaks

Mmmmmh, känslan att krypa ner i sängen när man fryser slår allt! Det är typ -20 grader ute! Brrrrrrrrrrrrrrrrr... Jag och Linn har precis varit och sett Harry Potter på bio. Vi är lite efter som inte har sett den än men bättre sent än aldrig ;) Filmen var väl bra, fast det kändes som om de bara hade filmat in en massa scener som de satte ihop, men det är ju HP så man har inte så mycket annat val än att länga till sista delen kommer och sen kolla på den. Den enda Harry Potter filmen som jag inte har sett på bio är 2an, tror jag.

Om 24 timmar är det julafton! :D

Det här kommer hamna i din mage, men det är inte den lilla fickkniv som svaldes av min bästa kompis Tage

Om man vill hålla snöfritt måste man nog skotta en gång i kvarten. Helt sjukt mycket snö ute. Jag gillar det, annars skulle det inte kännas som jul, så jag hoppas att det är såhär på julafton också. Men sen kan det försvinna, för jag vill inte att vårat fyg till Egypten ska bli inställt, det skulle suga.

Idag när jag och Lina va på ica så träffade jag min arbetsledare. Och det hon såg mig göra första dagen som jag inte jobbar var att stå och kolla om jag hade varit med och gjort pepparkakorna i butiken. Hej arbetsskada! ;) Det känns bra att de flesta från jobbet bor i Tyresö för då kan man ändp springa på dem lite då och då.

Nu ska jag byta om till träningskläder för jag ska följa med mamma och spela innebandy! :D

jag älskar spotify

Imorgon är första dagen i hela mitt liv som jag är arbetslös. Fast jag föredrar att säga ledig/jullov. Därför ska jag inte sova nu ;)
Arbetslös låter lite överdrivet. Även om jag inte har något jobb så kommer jag ju börja plugga i februari. Säger jag att jag är arbetslös låter det ju som att jag har gått en utbildning och inte har fått jobb. Och så är det inte jue!

jag har tid

Första gången i mitt liv som jag är arbetslös. Det känns konstigt, det känns inte som att jag är arbetslös. Nu har jag all tid i världen fram tills 30e januari. Den tiden ska jag ägna åt körkort, körkort och körkort! Och även vänner, träning, fest, förhoppningsvis skidor och förhoppningsvis jobb.

Gud vad jobbigt det var att skriva det här, jag har träningsverk i motorcykelmusklerna. Jacke visade mig jobbigaste övningen igår när vi gymade!

.

Jag gillar inte att säga hejdå, att inte veta när eller om jag kommer få träffa människorna igen, när saker helt plötsligt kommer till ett slut. Det är en del av livet antar jag, man kan inte behålla allt, men det är ändå jobbigt.
Men man får se det positivt, finns det människor man saknar så betyder det att man tycker om dem.

Bonde söker fru


Här sitter jag i sköna kläder! Den här tröjan har jag inte haft på länge. Måste börja ha den mer för den är grymt skönish!
Bonde söker fru är precis slut, min glass också. Det är bara 2 avsnitt kvar nu, lika många dagar som jag har kvar på jobbet. Wihoo! Ska bli skönt att ha jullov, men det kommer också att kännas tomt. Vet inte än om jag kommer få jobba kvar i januari. Det visar sig :)

Nu ska jag ägna mig åt lite fysisk aktivitet, Lisas pojkvän kommer få sig en bra match i armbrytning, upp till bevis vem som är starkast!!

im not afraid to take a step

Guten tag. Vill ni veta om min helg? Såklart, vem vill inte? I fredags så kom Malin hem till mig efter jobbet och vi började med en myskväll som vi tröttnade på, så runt tolvslaget satt vi istället på bussen in mot stan och gick på krogen. Jag träffade massa gamla klasskompisar där osm jag inte sett på hur länge som helst, de flesta var rätt lika sig själva.
Igår så tillbringades kvällen hos Chris. Tvn där slutade fungera, vi försökte laga den men det gick inte tyvärr men vi hade kul ändå och åt massa asgoda popcorn som vi gjorde på vårat eget sätt, men den nyttigaste oljan och allt, haha!
Idag så ska jag in till stan och baka praliner med Matte hemma hos nån tjej. Jag har aldrig bakat det förut. Det låter gott iaf, vi kommer ha massa godsaker hemma här med tanke på att vi bakade massa saker hemma igår ;)

Och nästa vecka är sista veckan på jobbet om jag inte får jobba kvar, hur det än blir kommer det bli skitskönt med jullov!! Jag välkomnar det med öppna armar!

Idag är det fredag och jag längtar till ikväll!!!

Sitter på mammas jobb och försöker komma på det effektivaste sättet att vika 1000 brev och lägga i kuvert. Har varit här snart en timme nu och mina ögon hänger inte riktigt med, somnade inte förän efter 1 igår. Men det är bra med dubbeljobb. Skulle vilja hinna till gymet innan jag drar till Annas men då måste jag vara klar klockan 10 och I doubt that! :( Fast kanske att jag hinner om jag gymar på jobbet..

SNART SNART SNART HELG!!!

yoh!

Idag på vägen hem från jobbet tror jag min cykel försökte få mig att tänka eco driving för min växel nummer 4 slutade fungera så jag fick hoppa mellan 5an och 3an hela tiden. Det tog nästan hela cykelvägen hem för 4an att börja fungera. Under tiden hann jag komma på att det är inte så farligt att va helt själv. Tänk om gatorna hade varit fulla av folk som inte hade någonstans att bo! Det hade fan varit läskigare än om de var tomma som nu. Skönt att man lever i Sverige :)

Jag funderar på att tvinga upp mig själv halv 8 imorgon och gå en promenad innan frukosten, egentligen skulle jag behöva sova ut men jag har hört att motionera också är att vila, så det är ju rätt bra :) nu blire GossipGirl!! :D

tisdag morgon

Vi ska snart åka till Egypten, och lagom till det så står det såklart om massa hajattacker i tidningen. Det stod även att de hade lyckats fånga hajen, MEN, så kom det fler attacker så det finns fler hajar. Jag som vill bada i havet och snorkla. Vet inte om jag vågar, det är ju inte värt att bli uppäten eller bli av med en arm eller ben. Igår på jobbet började vi diskutera hur jag ska göra om jag blir attackerad. När jag sa att man skulle slå till hajarna började dom andra skratta, men när vi googlade på det så gissa vem som hade rätt! Hah! Det var antingen slå till den på nosen eller sticka den i ögonen. så nu är jag hajförberedd. Men hoppas att jag inte kommer behöva använda mitt självförsvar mot dom små djuren.


white! Efter egypten kommer jag va en brownieeee, längtar! :D

Will my arms be strong enough?

Inte just nu, dom orkar knappt lyfta en penna. Jag gymade med Robin innan jobbet idag och han körde slut på mina armar! När vi var klara tog det seriöst typ en timme för dom att mjuka upp sig och bli normala och slappna av. Imorgon ska vi köra rygg :) Inte konstigt att alla kändisar kan hålla sig i så god form, om man har en pt är det ju hur kul som helst att träna! Orättvist!

Det är lite för lite bilder i min blogg just nu känner jag men får fixa det nån annan gång, nu blir det ett avsnitt Gossip girl och sen sova :)

fint!

sitter och väntar på en liten sömntuta till AK som är påväg hit, hennes buss åker om 3 minuter zzzzzzzzzzzegt! men den som väntar på nåt gott väntar alderig för länge ;D nu ska jag sluta skriva för de är svårt att göra det och prata i telefon samtidigt

sådärja

Tåget var i tid så jag hann till jobbet! Har haft en asbra helg! Den har barit god, rolig, mysig, kall och allt! :D Blir så sugen på att leva studentliv jag med, måste bara veta vad jag vill plugga...fast jag ska ju till espana först och främst :D Fick med mig lite gossipgirl hem, så tänkte kolla första avsnittet nu innan jag går och lägger mig. Skönt att jobba kväll nu i veckan så jag får sovmorgon :)

cioa.

torsdag

Äntligen så är det fredag imorgon!! Det här kommer bli en grym helg! Ska åka till Linköping imorgon till min bror studenten. Har längtat asmycket :) Sen på söndag ska jag dock jobba, men det är inte förän klockan 3 som jag börjar, så jag får åka hem så jag hinner, hoppas bara det kommer finnas biljetter kvar, annars är det ju lite otur :P
Nu måste jag gå, för jag ska bowla! Hoppas jag vinner. Sen när jag kommer hem måste jag packa, fixa matlåda mm.. öööööh när ska jag hinna sova!? Fast matlådor har jag blivit rätt snabb på att fixa, i tisdags gjorde jag min matlåda en kvart innan jag skulle åka till innebandyn, hehe. Jag i ett nötskal :)

puss och kram

RSS 2.0