walking on sunshine

Hej!
Kom precis hem från sågen. Tog en promenad med Becca och Malin och givk omkring lite.. Det var sönt, lagom varmt.
Vi tänkte åka till torvalla och spela brännboll med Jennifer, hennes kille och hans kompisar men de var påväg hem när vi tänkte åka ;P Så det blev inget av det.

Nu ska vi se på film

fredag

Hej!
Idag har det verkligen varit jättevarmt! Så efterskolan så åkte jag till becca och vi låg och sola (AK kunde inte komma:( ). Det var mysigt :) men det kändes inte som om man fick så jättemycket färg mne lite borde man ju fått i alla fall.

Kollade precis tidsprogrammet för Tyresö Ungdomsspel. Klockan 11.35 ska jag springa. Ganska bra tid tycker jag :). Det kommer bara vara tre med i mitt lopp :S Lite läskigt, jag vill hellre att det är fler. Fast jag känner iaf båda som jag ska springa mot.

Ikväll är det final i talang. Jag hoppas att Seth vinner! Han gick i kunskapskolan så jag har sett honom  trolla på riktigt! ;) Men jag tycker att han är skitduktig också.
Ska vaar med Malin ikväll och jag gissar på att vi chillar lite framför tv:n =D

Torsdag

Hej!
Nu har jag lite brottom! :P Jag hann bara komma hem och slänga i mig lite käk och nu ska snart cykla iväg till tränigen.
Egentligen slutade jag 20 i 2 mne Denis skulle ha sin dramauppslpelning klocakn fyra som jag skulle kolla på och den var jätterolig! :D
Men som tur var så hade jag elli :P (det gick ju bra utan din mobil ;))så vi åkte till centrum emellan. Jag försökte hitta ett par vita shorts och något till avslutnigen men det blev en glass i stället :P Men för ellis del så hittade hon te bikinidelar ^^ de var coola fast hon ska inte behålla alla :P
Sen kom sandra och sen kom buko, jenny, frida och eleonor och så kollade vi på  föreställningen :)

Ska kanske på Crazy night i tyresö cntrum sen efter träningen :)
Ses kanske där ;)


HSK tränar ;)

Kom precis hem från träningen. Och my god vilken roliga träning det var ^^ Det var bara Buko, Björn, Denis och jag där. Vi värmde upp med basket som var väldigt roligt för vi körde ju utan skor så man ged typ runt och utan regler :P Jag tror jag skrattade genom hela "matchen" ;D
Sen gjorde vi bara vanlig cirkelövning ochsen några parövningar som gick väldigt bra. Eller vad säger du Buko? Hahaha!
På vägen hem fick jag se några filmer från Polen på Björns mobil som var grymt roliga!!! xD Ska inte gå in på vad det var för filmer men de var jättejätteroliga! =D

Innan min träning så hade även jag och min bror varit ute och sprungit 7-8 km! Rekordlångt för min del! :D Och han var snäll och höll mitt tempo =)

Nu ska jag hoppa in i duschen. <3<3

Besökt av bambi

Hej!
Vet ni vad som hände!? Jag låg och solade nyss och hade legat ute ett tag. Sen heöt plötsligt så hörde jag att det rasslade till i buskarna så jag satte mig upp och öppnade ögonen. Då kommer 2 RÅDJUR springande mot mig! Snacka om att jag blev rädd! De var väldigt snabba för helt plötsligt hade de ställt sig bredvid solstolen. Jag blev skiträdd och skrek till och då blev de också rädda och sprang iväg åt varsitt håll.

Det händer inte varje dag :P


Typ såhär såg dom ut

soligt

hej!
Nu är det ganska soligt ute och jag vill ut och sola, men jag måste göra klart svensakintervjun först, sen får jag gå ut. Det är för min egen skull annars komemr jag inte göra klart den :P

Idag hade jag och Anna-Karin våran engelskaredovisning om England. Vi var allra först och det var skönt för man hann inte tänka så mkt, vi hade ocokså tnkt att det avr bra för då skulle inte så många ha kommit (man vet ju hur det är på vra eng-lektioner) men det hann komma in rätt många och lyssna på oss iaf :P
Men jag tycker det gick bra för oss, eller hur ak? :) och det är så skönt att ha den klar och inte behöva göra den på onsdag.
NK provet gick också bra fast jag inte hade pluggat så mycket.

I morgon ska det bli 20-25 grader! så det blir nog schortsen då =)

Har lite tråkigt

hitatde den här på chrsitnas blogg :) tyckte den avr rolig så jag la in den

1. Ditt namn:
Linda

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Linizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Blue tiger

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Marie Ängsvägen

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):
Hallimon

6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
Red Hallonsoda

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
Elisabeth

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black (har inget djur :/)

=(

björn var inte med på parlamentet fast det stod det! :@

bjöööööörn <3 ;D

måste bara säga att Björn Gustafsson är så bäst! Så jävla skön igår på eurovision song contest :D Jag undrar om de andra länderna fattade att han drev :P älskar honom :)
"12 points goes to Sweden no no no you can't vote on your own contry" :P
Och ikväll är han med i parlamentet :) ska bli kul å se.

 <3

Igår var jag med Lina och Christina och åt middag sen såg vi på melodifestivalen. Vi höll på och somna i slutet men sen kom Björn och lös upp kvällen ;)
Men vi hade iaf väldigt mysigt och åt hamburgare, sen jordgubbar, grädde och kladdkaka. Vi gjorde halva kladdkaan VIT! och den blev faktiskt god :)

Nu ska ja ut och jobba på brännan ;)

äntligen fredag =)

hej!
Fredag igen, skönt asså! Men helgen kommer bestå av ganska mycket pluggande, och såklart lite kompisar :)
Vi har nämligen ett NK-prov att se fram emot (NOT) på tisdag, och så ska en dramareflektion på 2 A4 vara klar på måndag och på tisdag har jag och Anna-Karin engredovisning om England. Sen är typ allt klart i skolan!

Idag så hade jag "bara" två tvåtimmarslektioner. Först drama, sen specialidrott. Idag fick vi också reda på att turistklasserna inte längre behöver vara i anexet (gamla fredrika). Men vi ska vara där! Jag vill verkligen inte dit! Och liksom först skulle vi flytta dit för att det avr så få elever i våra klasser, och nu ska vi helt plötsligt flytta för att vi är MÅNGA! :@:@:@ Gaaahh!

Men i alla fall så körde vi inomhusfotboll på spec.idrotten. Det var faktiskt väldigt roligt =D men innan hade vi gjort massa övnigar, bl.a. så skulle man springa runt och nicka massa bollar så jag fick lite ont i huvudet, fast jag för det mesta nickade med pannan och inte huvudet...och enligt Alaeddin så såg jag tydligen väldigt rolig ut :S :P

Ett av mina grannar (kan man säga så?) har i alla fall köpt sig en hund som jag hälsade på idag. Den var skitgullig! det avr en liten boxer, men jag kommer inte ihåg hur gammal den var, men den  var liten. Så himla mysigt! =)

måste fortsätta på min reflektion nu, som aldrig komemr bli 2 A4! sen blir de att ringa till malin =D

och lycka till på tävlingen Anna-Karin!!!! :D

Liiinus

hemma från skolan nu. Vi hade ett stoooort historiaprov! så j**** skönt att de är över ^^ känner mig verkligen lättad! ;) men de är dags och börja göra dramareflektion och plugga nk i stället.

I morse så blev ja knuffad av en viss OSKAR in i en gubbe som typ blev lite sur :S

Men okej nu ska jag blogga om det som jag egentligen skulle göra, nämligen hur mycket jag älskar Linus.
Jag älskar honom från jorden och till solen 10000000000 gånger fram och tillbaka <3<3<3<3<3<3<3 :D

puss

ÖSTERhanige

tjooo
i mitt öfrra inlägg menade jag såklart ÖSTEhanige, inte väster =P
tack extra till denis o buko! <3 ;)

friidrott

Dan började med ett besök hos tandläkaren klockan 07.40. Inte världens bästa tid men det fick funka. Och när jag kom till skolan så var AK fin i håret =) hon hade nämligen klippt sig.

Senare på idrotten så hade vi friidrott. Det ahde jag inte sett fram emot eftersom om mna är friiidrottare brukar alla ta förgivet att man är bäst på alla grenar, även om man BARA håller på med sprint :S =P

Men det var faktiskt kul! :D Bäst gick det att hopppa höjd och kasta spjut. I höjden lyckades jag ta 1.30 m! :D Inte så högt för de flesta men för mig
Och i spjut så lyckades jag kasta 17.50 m!!!! =O
Jag är hlet enkelt nöjd ;D

Och så måste jag berätta den roliga nyheten att vi kanske ska börja träna lite med västerhaninge!!!! :D KUL va Christina och alla andra västerhaningare? =D Det tycker iaf alla hanvikare ;)

Och nu är det nästan exakt en månad och två dar till jag och Linn åker till Brighton på språkresa! wiiiiihoooo vad jag längtar!!!

.


what i've done

Mamma <3

Grattis mami :D

stan

hej!
idag var jag ju i stan med Lina. Vi kollade på Jason Mraz, han var skitbra och skitsöt! <3 Men några bra bilder blev det inte riktigt tyvärr... =/
Sen när vi skulle åka hem så skulle vi köpa en sur rem innan. Det hade vi även gjort tidigare och då hade killen som sto där en sax så han delade på den åt oss. Nu avr det en ny kille:
Lina: kan du dela på den åt oss?
Killen: nja, jag vill inte ta i den med hänerna och jag har ingen kniv.
Jag och Lina: Men den förra killen hade en sax.
Sen brister båda ut i asgarv :P
Okej det lät inte lika roligt som det avr, men iaf så skrattade vi typ hela tiden och det konstiga var att ingen reagerade på att vi verkligen asgarvade =O. Själv börjar man skratta så fot man hör någon annan göra det ;P
Sen hade vi tur resten av tiden i stan, palar inte skriva ner allt här men kul var det i alla fall :D
Tack för en dag i stan Lina :D <3<3<3<3<3

Usch nu måste jag plugga skithistoria :/

tha city!

Var i stan med malin idag efter skolan :) ja köpte en jättefin tröja från gina tricot, men malin köte för ovanlighetsens skull INGENTING! =O förrutom hårspray till hennes knattar, de ska ha uppvisning i morgon. hoppas de går bra för dem :)
På tunnelbanan til stan så var de en läskig gubbe som följde efter oss :S lite scary!
Sen på tunnelbanan hem va de en annan kille som var lite skum :P hehe

Imorgon ska jag till stan igen med Lina och se på en konsert med Jason Mraz :)


Jag älskar den här låten av honom :) tänker på sommaren när jag hör den :D

Alaeddin =)

Jag vill bara medela att Alaeddin är väärldens bästa :D <33

Och jag är en AWB =) <33

Helgen

Shiit vilket väder det har vart i helgen asså! :D Men i söndags var det nästan FÖR varmt! =) men bikinilinjen syns så jag klagar inte ;)
I lördags så var jag med Lina och Christina, som var alltför länge sen jag var med. Vi började med att gymma på friskis i Haninge, sen åkte vi till Christina och gick ut med hennes hund och åt sen amerikanska pannkakor. Det var gott! Sen åkte vi till mig och köpte glass och gick till hästhagsbadet.
Mer hann vi inte göra =/ vi funderade på att träffas på kvällen men så blev det inte så jag gick til Malin i stället =) Där åt jag mer glass ;) fast de åt också glass såklart :P sen ksulle Elin hem så jag och Malin drog hem till mig och chillade på studsmattan :P

Igår så hade jag ganska tråkigt, bara solade och pluggade, men inte så mycket som jag hade tänkt och så tränade jag på gymet.

Idag var det bara orientering i Rudan så jag fick en välbehövlig sovmorgon :) Orienteringen gick nog helt okej skulle jag tro.

Och så måste jag säga GARTTIS SANDRA!!! <3<3<3<3<3 Jag tycker du är bäst =)
hon kom 3:a i mångkamps DM! Väldigt väldigt bra gjort, hon var inte på topp helelr utan är lite fökyld och nertränad, det var lite Karolina Kluftigt ;D

Juste, jag har klippt luggen också idag! :D Den är snedlugg, itapp och uppklippt :) blev ganks nöjd och det är skönt för den var så låång innan!

harebra =)

Matförgiftning?

Alltså, jag undrar om de gjorde något med maten i Polen. Det är nämligen så att nästan alla, och då menar jag NÄSTAN alla i våran grupp är sjuka.´Sjuka lika dant dessutom, om man nu kan säga så. Jag och matte verkar var två av de kanske 2-3 som är friska. Tom. våra tränare är juka. Igår avr de bara jag, elli och matte på tränningen, plus vår tränare kjell. Kjell avr på bättringhsvägen men elli var sjuk
De som är sjuka blev antingen juka i Polen elelr på en gång när vi kom hem.
Vad hade de i maten egentligen? :P


:D

Lite gammal låt men grymt bra!


Polen

Kom hem från Polen för ett litet tag sen :) Snacka om lyckat läger! Det avr skitkul, men det har hänt lite för mycket för att skriva ner allt här så jag får berätta för dem som vill veta ;) Men jag kan säga att vi fick några nya kompisar från Österhaninge :)
Men det är faktiskt skönt att vara hemma nu. När jag kom hem åt jag frukost med familjen, väldigt gott när man har ätit frukost i Polen i 4 dagar ;P

Vi gick upp 20 i fyra i morse så det här kommer nog kännas som en lååååååång dag! ;)


RSS 2.0