skit92a! ;)

Jag är så grymt trött! Har inte alls sovit mycket i natt, låg typ vaken i flera timmar och halsen bara värkte. Jag kände lite igår innan jag stack till träningen men jag tänkte att jag blir ändå inte frisk i morgon för att jag inte tränar, så jag stack dit. Men nu blir det nog inga fler träningar på den här veckan :/ och vi som skulle köra ute på torvalla på torsdag :( fast man kan ju alltid hppas på att bli bättre :P

Aja meni alla fall så pallrade jag mig iväg till skolan för att ha idrott i två timmar, vi skulle ha innebandymatch mot idrottsettorna men jag, ak och några till gick till gymet i stället, hade ändå inte kunant spela pga. min hals. Och nu har vi snart svensak läxförhör, 12.10. Sen äör svenskan en timme och sen slutar vi ÄNTLIGEN!
Vi har inte så värst jobbiga dagar på tisdagar men ändå så går dagen så himla segt! Det känns som om jag är här i flera timmar men jag är bara här från 9.30 till 13.10.
och så har jag börjat att tycka att om man slutar efter kl 14 så är det sent! tur att vi bara gör det på måndagar och torsdagar :P och ibland på tisdagar men typ aldrig.

ganska tråkigt inlägg meeeeen meeeeen, jag vill åka HEEEEEM!

onsdag

snacka om skönaste dagen ever! Kom til skolan och hade samhälle. Sen hade vi ingen matte, så då skulle vi haft hål i en timme och 20 minuter för att sen ha antur i 45 minuter, eller typ 35 för sven är alltid sen! A men iaf så gic jag och bulduk och letade reda på Sven, och han hade ändå bara tänkt att vi skulle jobba med bokken, så vi fick ett papper sen avr dagen slut! :D
Då gick jag till centrum och där träffa jag lina och christina och deras braiga gäng! :D Kpte en klänning till min farbrors doktorering och festen som är efter och så hittade jag en tröja :) allt från Gina ;)

Sen åkte jag hem och tog det lite lugnt och nu väntar jag på att Lisa ska komma hem så vi ska äta våfflor, det är ju trots allt våffeldagen, och sen ikväll ska vi på bio :) ska bli riktigt mysigt :D

puss<3

en dag i mars

men inte vilken dag i mars som helst!
det är den här brudens 18 årsdag! :D
Grattisgrattisgrattis igen Malin! :D <33

Annars har det väl inte hänt något sdpeciellt ihelgen, pappa hade namnsdag igår så det blev lite tårta och mys med familjen bara :) nu ska jag ner och se parlamentet.

må gott ;) <3

freeedag!

sitter återigen i skolan och skriver :P Väntar på att Malin ska sluta där borta i Tyersö gymnasium, så vi kan åka till centrum och lämna alla cv och brev så vi kan få jobb i sommar så vi får pengar ;) hoppas verkligen att jag får något! Har sökt på lite andra ställen också...

Funderar på om jag ska ta tillfället i akt att plugga lite svenska så länge, jag har ju ändå inget bättre för mig, så slipper jag göra det sen i helgen också, som jag förmodligen ändå inte kommer kunna göra. Men Sara har iaf ändrat så att det blir ett muntligt läxförhör i stället för prov. Sven har flyttat sitt prov till efter lovet så det behöver jag inte heller tänka på längre :D väldigt skönt, men fortfarande har vi religionsprov och samhällskunskapsprov. Men lite måste man ju klara av ;)

Aja, nu SKA jag sätta mig i soffan därute och readreadread!

Föresten, ikväll är det årsmöte med friidrotten, men det är typ bara jag och Sandra fån våran grupp som ska dit ;P men det ska bli kul, det är typ som ett jättejättedtort knytkalas så alla har emd sig massa mat ;)

see you later!

torsdag

Idag har vi haft våra religionsredovisnngar. Kan inte säga att det gick så värst bra, men det avr roligt i alla fall :) Vi hade typ den längsta pjäsen och de va bara jag, adam, rasmus, emil och jonis som var med, så vi hade typ 4 roller var. haha! så det blev lite hackigt och jag vet inte riktigt om man fattade så mycket :P Men vi ska kanske göra film på den sen i stället.

Annars har det inte hänt så mycket, vi har slutat men jag sitter kvar för ja har utvecklingssamtal klockan 4. sen blir det hem, käka och sen till tränigen.

Nästa måndag och tisdag har vi två sex och samlevnadsdagar, haha! då kommer fråga Olle hit och ska svara på massa frågor vi har skrivit, och så ska vi se en film och så :)

nu ska  ja sluta skriva, puss

skolan

Har inte skrivit nåt i helgen, men de blev inget med lajni i lördags för vi åkte till några kompisar till familjen och såg melodifestivalen och så, men pappa förstöre allt för han sa vem som skulle vinna innan det hade börjat. haha ;) Jag kommer ihåg i början trodde jag petra mede skulle va skittråkig men jag ändade mig typ på en gång. Hon är skitkul! Sen igår var jag med christina, det var länge sen och vi hade jättekul :)

Idag så började vi klockan 8 och hade svens onödiga lektion. Sen var det simning, trodde vi, men när alla tjejerna precis hade ställt sig i duschen kommer Malin och säger att Jossan är sjuk! Men eftersom alla redan hade blött ner sig så gick vi oh simmade ändå, idrottsklassare som vi är! ;)

nu är det bara 3 lektioner kvar! Wohoo!


löööördag

Igår var vi på vildmarksmässan med klassen, det var faktiskt ganska kul :) Gjorde en sak som man skulle klättra upppå en stolpe typ 4-5 meter upp i luften kanske, och sen hoppa ut och försöka få tag i en keps, jag fick inte tag i kepsen, men det var sjukt roligt! Men när jag kom ner var jag typ helt skakis :P haha

Aja, när vi var klara där bar det va till gymet och sen hem till Malin. Vi tog det typ bara lugnt, ganska skönt :) Någon avr väääldigt trött! haha ;)

Snart ska jag iväg på träning, den jobbigaste på hela veckan! efter det ska jag kanske va med lajnus :)

:)

........

efter många om och men blev det tillslut den vanliga frisörsalongen klippoteket i tyresö c som jag klippte mig hos, dom är ju dom bästa! :) Är nöjd men det blev lite ´kort med de blev bra :) När jag skulle åka hem så träffade jag Dennis där som också skulle klippa sig på samma ställe, så jag hängde med, lite pinsamt att komma tillbaka efter typ en minut men men ;) Han blev bra iaf! :)

Dom håller ju på och bygger en ny busshållsplats jättenära mig, kan springa dit på typ en minut! :D Så när den är klar så slipper jag "gå till en annan kommun för att ta bussen" right ;)

Malta's gettin' closer! :D

Liiiiiisa!

Har inte skrivit på ett tag här känner jag. I fredags skrev jag värsta långa inlägget som nästan var lika långt som en bok för att göra en person glad ;) men sen gick det inte att publicera, så jag sket i det, men nu var det dags att skiva igen :P Har väl inte direkt hänt något speciellt under tiden. Idag hade vi basket på idrotten med alaeddin och jonis. Det var faktiskt väldgt kul :) när vi körde match hade dom små lag med fyra så man fick ju passar! :D
Eler okej, riktigt inget har väl inte direkt hänt, vissa dagar är saker lite uppochner, får väl se om det håller i sig?

AK jag kom tillbaka till skolan snart!


Idag fyller Lisa 15! Grattis syrran! :D Av mig fick hon ett par skor och ett armband, men jag tror hennes bästa present var platt tv:n, den var skitsöt! ;D
grattisgrattisgrattisgrattis! :D <3333

.

idag va sista dagen för samuel att ha oss, så vi gjorde typ inget på första lektionen, kollade mest på uppdrag granskning, som snackade om odlad lax, och det är INTE bättre för miljön att äta den, för den matas med andra fiskar.

Sen var de matte, och det var bra, för vi fick ett papper att öva på till provet i morgon. Det avr inget lätt papper, fattade typ inte ens frågorna :p

Sen var det nk och sven ville att vi skulle vara jävligt effektiva, så han skrev upp massa skelettdelar (20 st) på overheaden. Det avr massa streck dragna till en skelettgubbe som visade vilken del som var vilken. Sen fick vi kolla på den i 2 minuter och sen hade vi läxförhör på det!? ofta man gör så! men sven tyckte det gick bra så att vi pluggade fort :p men ja körde teamwork med alaeddin så ja fick alla rätt! haha!

Imorgon kommer jag BARA ha prov! först spanskaprov på morgonen, sen är det rast en kvart och sen matteprov, sen är det en jävla skithåltimme i en och en halv timme och sist men inte minst engelska prov. L'ngtar verkligen tills allt det där är över! kommer typ ha kramp i min hand.

kan inte någon bara stoppa tiden? NU! vill inte att kockan ska bli mer... för tänk om...nej!
det får inte vara så, det ÄR inte så


Berg var det visst

Idag har vart en riktigt bra dag! :D Eller, den började inte så bra, fick gå upp tidigt för att va i skolan kvart över 8 fast vi egentligen skulle börjat halv 10, men vi hade svenska uppsats. Och efter det blev jag rådissad av ak som inte skulle med till GIH :( fast du mådde ju inte tiptop så det gör inget :)


På GIH var det iaf jättekul! :D Började med att vi fick göra mer massage, en halvtimme var på varandra, och snubben som visade var asskön ! Sen kom vi till själva idrottshallen, och vem står där och håller ett pass? MARTIN LIDBERG! :D och jag lyckades få en bra bild på honom med aleddins kamera.
Sen prövade vi på såna där jättejättestora och studsiga trampoliner som man kommer flera meter upp i luften med, lyckades även göra en handvolt på den :) stort tack till malin som hoppade med mig, ville ju inte göra det själv :P

Och så prövade jag på klätrring, men väggarna var inte så svåra, inte om man jämför med dom i sickla.

Nu till det bästa av allt! Jag fick en bild på mig och martin! :D Vågade nästan inte fråga om man kunde få det, men jag tog mod till mig. Jag pratade lite med honom också och han var jättesnäll! :D haha sen blev jag typ helt sprallig ;) typ första gången ja träffar en kändis :P vissa lina träffar dom ju stup i kvarten! ;)

jag och martin lidberg! :D:D:D inte den bästa bilden från min sida så de blir en liten ;)

killarna kör rullstolsbasket

 och försöker gå på styltor
men här är the real famous one! blivande nba proffset! ;)

när jag kom hem så va ,mamma snäll och skjutsade mig till gymet så att ja hann till passet. De har bärjat med ett mytt och självklart så ska jag och sandriii prova på det. Det var flowing, man typ står på en matta och har hala grejor på fötterna och händerna och så götr man massa saker, svårt att förklara men det var grymt jobbigt! Jag kommer då ha träningsverk i morgon!
när ja kom hem så var det middag med la familia för en gångs skull, och mamma och Lisa hade vart och köpt semlor, så nu ska jag äta det!

ha de gött allihopa! <3


if i let you go

Åh! jag blir galen på mig själv. När jag kom hem idag så hade jag en massa tid kvar tills jag och sandra skulle till gymet. Och smart som jag är så tänkte jag att jag inte hade något att göra. Men varför plggade jag inte!? och varför gör jag det inte nu?

Första dagen efter lovet. Hur var den? Vi hade idrott, men gjorde typ inget förrutom att pröva massa ergonomilyft mm. Sen var det håltimme. Håltimmar är typ hälften av våra lektioner numer :P Sen avr det som vanligt.

Här är några bilder från i helgen som jag lovade :)

dykaren!



smeten är ju själva grejen. hihi ;)


adios!

RSS 2.0