.

idag va sista dagen för samuel att ha oss, så vi gjorde typ inget på första lektionen, kollade mest på uppdrag granskning, som snackade om odlad lax, och det är INTE bättre för miljön att äta den, för den matas med andra fiskar.

Sen var de matte, och det var bra, för vi fick ett papper att öva på till provet i morgon. Det avr inget lätt papper, fattade typ inte ens frågorna :p

Sen var det nk och sven ville att vi skulle vara jävligt effektiva, så han skrev upp massa skelettdelar (20 st) på overheaden. Det avr massa streck dragna till en skelettgubbe som visade vilken del som var vilken. Sen fick vi kolla på den i 2 minuter och sen hade vi läxförhör på det!? ofta man gör så! men sven tyckte det gick bra så att vi pluggade fort :p men ja körde teamwork med alaeddin så ja fick alla rätt! haha!

Imorgon kommer jag BARA ha prov! först spanskaprov på morgonen, sen är det rast en kvart och sen matteprov, sen är det en jävla skithåltimme i en och en halv timme och sist men inte minst engelska prov. L'ngtar verkligen tills allt det där är över! kommer typ ha kramp i min hand.

kan inte någon bara stoppa tiden? NU! vill inte att kockan ska bli mer... för tänk om...nej!
det får inte vara så, det ÄR inte så


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0