indestructable

Idag ska jag på innebandy! Yippiekayay! Jag ska följa  med Sara på hennes träning, och hon spelar i division 4, så det borde jag kunna klara av tycker jag ;) Skulle vara skitkul att börja spela...
men en sak itaget, träning halv 9 tonight, see you there!

oh oh oh

Jag hade en mysig första advent, den mysigaste på länge tror jag...Kommer iof inte ihåg de tidigare, men det lär ju va ett tecken på att de inte varit så speciella. Jag och Elin och AK bakade mega lussebullar och brända mandlar som inte blev jättelyckade men de funkade. Och bara hade det allmänt mysigt, sen åt vi adventsmiddag här hemma.

Imorse fick jag skjuss till jobbet av min snälla pappa, skitskönt att inte cykla för en gångs skull, det var typ -15 grader kan jag tala om för alla som inte åker till jobbet halv 6 på mårgonen ;D

see yah!

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Ibland känner jag mig som ett orakel som vet allt om alla, till och med dem jag inte direkt umgås med.

lördag

jag är trööööööööööööött. När man jobbar dag blir man altid helt sjukt trött på fredagskvällar/nätter. Eftersom jag går upp 20 i 5 och inte lägger mig direkt tidigt. Tror jag har varit uppe minst 20 timmar varenda fredag jag jobbar dag. hardcore!
Idag blir det pepparkakshusbak med Liso, sen ikväll ska ja till stan med Sara sen kanske vidare till Chris om jag hinner. Och imorgn ska jag baka mer pepparkakshuuuus!

Nu är det bara 3 veckor kvar på jobbet. Det är helt sjukt hur fort det har gått. Jag kommer sakna det faktiskt.

löning!

Snacka om att jag och Patrick är bäst som fortfarande cyklar till jobbet i snön! Men det är rätt kul för det slirar massa :) Många är emot snön men jag gillar den, det blir typ 1000 gånger mysigare, sen är det ju inte så kul med alla trafikolyckor och så men...
Ikväll ska jag till Elin, det känns lite skumt för det som att klockan är typ 8 att jag måste lägga mig snart, inte som att jag ska till en kompis snart, bara för att det är så mörkt :P Men det kommer bli kul iaf, vi har endel att snackeliacka om :)

frosty


shit va långt hår jag har fått!! Måste klippa mig, men inte idag, för nu ska jag göra något helt annat! Hoppas de går bra!

Puss

.

Jag vill ha en riktig dagbok, som bara bara jag kan läsa!!!

movietime!

alltid lika mys med filmkvällar! fast jag börjar tagga till lite nu. Har varit rätt bakis hela dan men nu på kvällen så... ;) Fast jag ska inte ut :)
Igår va vi ett stort fett gäng på metro och firade en kille som fyllde år. Det var rätt kul, fast jag kände bara 2 st. Hade nog varit roligare omjag varit kompis med allihopa, fast jag lärde ju känna dom lite grann :)
Idag har jag inte gjort så mycket. Varit i stan med Liso och köpt coola leggins, jeansleggins och lite sminkgrejjor

see you arround!

på fredag är det fest

Igår hade jag och Ak en riktig tjejdag. Sminkade oss och fixade håret, fina blev vi :)
Sen på jobbet var det kaos, vi slängde pepparkakor för miljoner. Men jag är STOLT över mig själv. Klarade av att hantera linje1 helt själv, och jag hade bara varit på den i 3 dagar. Kanske ska förlkara hur jobbet går till lite :P
det finns 4 olika linjer som gör olika sorters pepparkakor. Linje 1, 2, 3 och 4. Och på varje linje är det lite olika saker att göra. Och jag var på linje 1 helt själv ett tag igår och Kentah sa att jag var strålande :D




Sitter i soffan med Lisa nu och kollar spiderman2 och äter frukost. Myyys :)

måste få körtkortsteorin att fastna i huvudet!

Hej!! Jag har precis kommit hem från Malin och ska snart till jobbet. Zzzzzzegt.com. Kvällspassen är inte mina favoritpass längre :P Igår när pappa fyllde år var jag något avundsjuk när jag fick sms om att de skulle till kinan, och där satt jag med min havregrynsgröt och äpple. Det fanns iaf tårta kvar som jag kunde äta idag :)


nu tänkte jag läsa lite körkortsteori och såhär glad är jag över det :P ska bara kolla face...först...

idag kan bara bli bättre

Gillinge igår var skitkul! :D fick slira runt med handbromsen och hålla på. vill göra igen, om det bara var lite närmare och lite billigare :P jag var ensam tjej i min grupp och fick köra med värsta skrytmånsen, haha.


Pratar med ak i trelefon, lite svårt att koncentrera sig på att både prata, lyssna och skriva... ;)

och grattis pappa som fyller år idag! :D <3 sugigt att jag jobbar kväll så jag missar att fira honom, äta tårta och äta ute. Men jag har iaf ringt och pratat med han :)

grattis, alla pappor

ni har väl inte glömt bort fars dag? Här i mitt hus i Trollbäcken har vi ätit tårta och asgod middag :)
Jag och Claes tog bilen till familjen Lundgren också, lämnade över lite peppisar, med betoning på lite, så Lina har nåt att äta i Piteå, nån måste ju ge henne mat ;)

Imorgon ska jag köra Gillingebanan, måste åka hemifrån 20 över 6, så just imorgon blir det ingen sovmorgon. Eller det är ju sovmorgon om man jämför med när jag brukar gå upp, men jag jobbar kväll nästa vecka, så jag hade fått sovmorgon annars.

Alltså när jag läste igenom min blogg och min gamla blogg så tyckte jag att jag skrev mycket roligare förut, que pasa!?


vem kan man lita på

Vad svårt det ska vara att höra av sig då!

Tur att jag iaf hade en toppenkväll igår :) Blev bättre än väntat. Jag, Linn, hennes kusin och några av hennes kompisar sumobrottades igår. Vi fick ha såna jättedräkter som dom har på I survived a Japaneese gameshow och så b oxades vi med vääääärldens sörsta boxningshandskar och skor. Gud, va sjuukt kul det var alltså!! Fast jag vann inte så många matcher, bara typ 2 :P Menmen, det var ju kul :D vill göra igen! Efter det så drog vi ut, och jag hade tänkt att vara smart och dra hem tidigt eftersom jag skulle upp och jobba klockan 6 idag.  Men på vägen hem så visade det sig att jag matchade Linas Arlanda express så jag hoppade av i centralen och mötte henne och vi blev kvar i stan en stund. Mys :) Fast det var inte lika kul i morse när jag bara hade sovit lite mer än 4 timmar :P Jobbade till och med över en timme idag snäll som jag är, och hjälpte Jani med en pall. FIGHTER!

Snart ska vi över på fest hos våra grannar, närmare bestämt klockan 7, vet inte vad jag ska ha på mig än. Och maskeraden lite senare ikväll tänker jag inte gå på längre. Får hitta på något annat istället. Och stannar jag  hemma har jag alltid min kära storebror som är här. :)<3 stackarn har ont i ryggen så han kan typ inte gå ut, men det är ju bra för mig.

Vad händer inte i helgen?

Storebror kommer hem
Lina kommer hem
Christina kommer hem
Sumobrottning
Jobba
Middag med några av grannarna
Maskerad
Fars dag


Sliten tjej

jag har famlat i mörker men i dig ser jag ljuset

men tja! Här sitter jag och knegar påpå jobbet :) Man ska inte underskatta pikeringen! Det är där det kommer glassyr på alla pepparkakor, även om banden går långsamt så är det lite svårt att hänga med. Men det är lungt en liten stund just nu iaf :) fast det är ändå rätt chill för jag och Anna är här själva och dunkar musik i högtalarna och sjunger med och dansar runt. Yeeeeeah!

Tydligen så är det någon jävla skit belgian som försöker komma in på min facebook, för jag kom inte in först för att någon från en okänd plats hade försökt komma in, men jag fick svara på lite frågor och shit så jag kom in. TUR!

Annnars då? Jo jag åt jättegoda enchiladas till lunch, och om 10 minuter har vi sista rasten och efter jobbet är det gymet som gällerrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D

drive

Det är något med telefnoner. Jätteofta när jag tar upp den för att kolla klockan, eller bara trycker på den så få rjag ett sms. Det händer för ofta för att det ska vara en slump. Hmmm....

Att cykla hem från pepparkaksfabriken idag var en pers! Fick slira mig fram genom hur ,ycket snö som helst. Det var kul :) Blev ännu lite mer benträning. Jag kommer bli fett biff snart, förra veckan gymade jag och anna varje dag, det ska v försöka med den här veckan också, och Zoi ska hänga på också :)
Men imorgon tar jag och hoppar över cyklingen, ska åka med Amina istället, känns lite mongo att cykla i snö, även om vi har fixat dubbdäck till min cykel, fast det är ju mer till för is än snö.


och igår så träffade jag denna tjej som var en brownie! vi hade askul och jag fick en gryyym present! tack!!:D <3

miss freak


Wohooo! Jag blev godkänd på körkortstestet på datan!!! Första gången, börjar kunna det här nu.

Lovade ju att berätta lite om i fredags. Gabriel och hans kompis Jonas kom hit från Säffle, för de skulle på nån stor fest på lördagen. Så på i fredags visade jag dem hur vi festar här i stockholm ;) Vi började iaf med att spela bowling på Marions. Jag tror hela stället la märke till oss när vi spela, bönder är speciella ;) hur som helst så vann jag, utan fusk eller nåt sånt. Bara inse, jag är bäst. Sen snackade vi med några där och de skulle till Dovas så vi gick också dit. Där träffade jag min gamla kompis Hanna som jag inte sett på evigheter typ! :)
Dovas var ett rätt sunkigt ställe så vi gick därifrån efter ett tag och tänkte gå in på soft kök och bar, men vi kom inte in, vakthjäveln sa att vi var för fulla. Bara för att han kan. Men det var en snäll vakt för jag fick gå på toa iaf.
Vi gick i stället till Lobby. Första gången jag var där, det var faktiskt riktigt bra :) och så var vi där och hade skoj :)
Tyvär mådde jag inte så jävla bra igår, men det är smällar man får ta ;) och jag och chrissy hade skitkul!


no time

Jävlar vilken grym helg!!
Jag har slutat sova. Igår gick jag upp 20 i 6 för att gå till jobbet, kom i säng klockan 6 i morse och gick upp vid 9. Yeeeeeah! Och på söndag kommer jag som sagt inte heller få så mycket sömn.
Får berätta mer om i fredags sen, fö rnu ska jag till chris på middag och myskväll och höra allt om lumpen! Men det var iaf grymt! :)
puss!

en sjukdom! en...ehhh..ko?

Shit  vad dålig jag har blivit på att blogga då. Det kanske inte är meningen att man ska göra det när man har ett jobb och allt. Men vad vet jag :) Va på huslinjen idag, med robin, det fick dan att gå fort, vi hade en liten tema dag på "världens bästa" haha, kul var det iaf :)

Och hör här! Jag ska få jobba helg igen!! På söndag! :D Är så jsukt glad, I need it, big time! Kommer dock inte bli många timmars sömn, för det blir ett kvällspass på söndag så slutar 23.30, sen börjar jag klockan 6 igen på måndag. Bara å knega på! Ska ta hem lite pepparkakshus då hade jag tänkt :)

I vårat kylskåp ligger det en stor pepparkaksdegklump just nu. Jag, Matte och Patrik var nere och hälsade på bagarna, och så fick vi med oss massa pepparkaksdeg. Och då menar jag massor! Patriks klump måste vägt 10 kg, hahahaha. Rätt kul :)

och imorgon är det.................freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!!!!! Gabriel och hans kompis kommer hit, så då ska jag visa dom stockholms nattliv.

jag tog en kula för dig men fick en smula tillbaks

Fan va humöret ska pendla då. Ibland mår jag bra och är glad och sen blir jag nere. Inte okej! Önskar att jag bara kunde vara gladgladglad hela tiden. Tänker jämt att jag ska börja skita i vad alla andra tycker och bara vara mig själv, men det är inte så lätt. Tyvär.


RSS 2.0