lill lördag

Jag tänkte innan idag att jag faktiskt inte är en sån shoppare, jag gillar ju att köpa kläder, men jag har svårt för att hitta saker. Men bara för att jag tänkte så just idag så kom jag hem med 2 nya shorts och ett linne :D

Ikväll blire utgång, ska bli kul! Men tänker nog inte dricka. Mycket kalorier och blir jobbigt om man skulle vara bakis. Har ju ändå 2 månader kvar att jobba här. Typ.

Den nya tjejen vi skulle fått dök aldrig upp, så..ja..jag vet inte. Kanske får vi någon annan, kanske inte.

Har precis skypat med pappa och nu måste jag upp till rummet och byta om, vi ska dra vid 12.

Syns!

raindrops keep falling on my head

Skojar inte regnet verkligen ööööser ner! Fast nu slutade det lite, men precis när vi slutade så blev det spöregn med massa åska och blixt! Otur för jag och Chey hade tänkt att gå till stranden, men det blev internet istället :P Idag var det Malins och Cheys sista childrens day, skönt för dom men tråkigt för mig. Undrar vilka som kommer vara i childrens day nu efter.

Fick reda p idag att vi ska få en ny tjej hit, fårn Belgien. Yippieee, hah! Hade nog varit bättre egentligen om det var en ny kille som kom, blir jämt massa tjafs när det är massa tjejer. Och jag kan ju sätta mitt huvud på (haha näe inte riktigt) att våran chef kommer favorisera henne för att de är från samma land. Hade det varit en kille som kom hade han iof blivit favoriserad också för det blir alla killar av henne, även om de är höga på jobbet, fulla på jobbet, skippar sina aktiviteter, ljuger en rakt upp i ansiktet, blir asarg och svär inför gästerna etc. Nice huh?

Det var allt för denna gången, hej!


jag och chey som farmor ;) Vi klär ut oss till varje minidisco, idag är det indian day så ikväll ska jag vara indian :)


oy oy oy

Hejsan svejsan! Jag bytte min lediga kväll med Malin för hon är sjuk, så är ledig på onsdag istället. Feting nice! Det gick bra att jobba ikväll, var först maskot sen spelade jag hockey. Ett barn från Sverige kom och ville ha en bild med mig för hon åker hem imorgon. Men jag har typ inte pratat så mycket med henne, så var lite förvånad när hennes pappa bah Linda KOM!! Han lät typ arg haha. Det händer lite då och då att gäster jag aldrig pratat med kan mitt namn, som idag vid poolen var det helt plötsligt en kille som ropade bah Linda förresten...

Har inte så mycket mer att säga men ni ska få lite bilder från hotellet :)


efterrätt


chokladfontäner, frukt och godis


Receptionen


Pirate ship (barnpoolen)


2 av poolern + poolbaren där bak


lekplatsen


Vid scenen


Ska sova nu, god natt :)

jobbbbbbbb

God dag! Varje gång jag har morning gym så känns det som att jag kör slut på folket! Ni skulle sett deras ansikten idag, haha! Men de sa att det var kanonbra iaf :D Och när man gör styrka vill man ju hellre att det ska vara för hårt än för lätt, i så fall blir det ju bara useless, visst? :)

Ikväll har jag mitt shift off men har ingen aning om vad jag ska göra, känner inte för någonting, men jag känner inte för att vara på hotellet heller. Om man ändå kunde få vara ledig tillsammans med någon!! Men antingen ska jag träna, åka till can picafort och shoppa eller åka till puerto de alcudia och shoppa.

Men nu ska jag till rummet och hänge med Chey! Hon är världens gulligaste, för några dagar sen sa hon att hon inte kan sova när jag inte är hemma. Söto <3

kommer bli så boring när både Chey och Malin har åkt :(



i believe

Söndag över! Asså jag gillar söndagar på något sätt. Det är jobbigt att när man har jobbat efter en ledig dag är det fortfarande samma vecka, men samtidigt så är det rätt nice när det bara är jag, Malin och Irene som jobbar :)

Men det nya schemat vi fick är INTE rättvist någon stans!

chuuus!

killar...

Volleybollnätet vi har på våran beachvolleybollplan är inte så himla bra, det är inte sträckt och sådär. Och de 5 killarna som ville spela tyckte nog inte det var tillräckligt bra. ,för helt plötsligt började de gräva upp ena stolpen och fästa loss nätet. Så vi typ grävde ett nytt hål och spände nätet och massa. Och halla var tyskar. Jag undrar om de inte kunde så bra engelska för de pratade tyska med mig fast de var vuxna och visste att jag är från Sverige och inte pratar tyska. Fast det mesta de medan vi fixade nätet var "Linda, halst du heer", inte så svårt att fatta (Linda, håll här). Så sen kunde vi spela med ett bra och sträckt nät, mitt lag vann båda matcherna! :D

Nu ska jag sova lite innan vi börjar igen, då blire stretching, sen fotboll, sen rehersal :)


saknar min bästis här nere!

Cala retjada

Där var jag, Malin och Irene idag. Det är en strand som ligger en bit bort från hotellet, det är rätt skönt att komma härifrån. Men tyvär så var det röd flagg så man fick inte bada. Stackars livvakterna hade typ fullt upp med att säga åt folk som inte fattade vad en spärrlinje och badförbudskyllt betyder. De var skitsura, men jag förstår dem.

Igårkväll var det fest. Det var filmtema på picadilly så jag, Malin och Irene klädde ut oss till Men in black. Fast det var ändå inte sådär jättekul där, jag gillar inte Picadilly, har aldtig riktigt haft kul där :P

vi har iaf fått en ny kille hit, han är från Skåne och började i fredags tror jag det var. Vi hade alla saker tillsammans på eftermiddagen, och vattenpolon var askul! Älskar att spela det ibland, men det beror på om det är roliga personer som spelar eller inte :P

Imorgon blir det upp och jobba, jag är showhost tror jag.

syns dååååå! puss

2 dagar sen ledig!

Alow! I morse efter aerobicsen så var det 3 svenskor som sa att den var jätterolig! Snacka om att jag blev glad! Jag har blivit lite sjuk, fast det var värre i morse. Men seriöst, hemma är jag never ever sjuk, här lite då och då. Dumt! Men jag tror jag vet varför, igår hade jag fotboll som kvällsaktivitet så jag sprang och sprang och sköt och sköt så jag blev helt svettig. Sen när aktiviteten var klar så jobbade vi 1,5 timme längre så då blev jag kall. Inte bra.

Man jobbar för mycket här. 3 gånger om dagen måste man försöka samla 100 ton energi för att ta sig till mötet och jobbet. Sen när sista passet väl är över är klockan 33 - 23.30 och då är det dags att sova, vilket betyder att det nästa man måste göra är gå upp för att gå till jobbet.

Fast igår drog iaf jag och Malin till burger king innan vi gick och lade oss, jag åt en brownie som var jättegod, helt chokladig och så, mmmm :)


tuseday

Den ena nya livvakten/badvakten vi har fått hit är fett snäll. När jag skulle spela vattenpolo undrade han om jag inte skulle ta av mitt guldarmband så jag inte tappade det i vattnet, men jag sa att det var lugnt för jag har alltid på mig det.
Sen så sa han till mig när det var 3 minuter tills min aktivitet skulle sluta. Hoppas han gör det varje dag för det är svårt att hålla reda på tiden när man inte har någin klocka.

Idag åkte Lina hem. Trååååååkigt, har varit askul att ha henne här!! Igår så kom hon hit till mig och sen åkte vi till Can Picafort och åt middag på en kina restaurang. Förätt, huvudrätt, efterätt och dricka för 7,5 euro. Asvärt, ska nog åka dit igen med någon. Sen blev det lite strand, lite fotbollsspel, lite biljard och avslutades på en bar. Vi kom väl tillbaka runt 3 halv 4 :) Hon sov här, och restaurangmannen kände igen henne imorse när hon gick hem. Oooops hehe, tur att han är sjysst och inte skvallrar. Eller han sa iaf oroa dig inte så jag får la lita på det. Men annars är det ändå mitt ord mot hans för de har inga bevis, och Chey kommer ju inte direkt säga att hon sov där.

Nu ska jag sova alldeles strax, puss puss

i think i got a little bit more than i should tonight

Ni får ursäkta den inte så bra uppdateringen. Jag skyller ALLT på Lina :) Iaf så har vi haft de bra. I fredags åkte jag till henne, hon har hittat fett mysiga hostelet. Först tog vi det lugnt på hennes balkong, sen 20 i 3  på natten tyckte vi det var en bra idé att gå ut. Men det var bara ett enda ställe som var öppet, men vi hade iaf kul där :D Lördagen ägnades åt stranden. På kvällen kom Malin till oss och vi åkte till Old Town och åt middag, sen förskökte jag och Lina hitta Muren osm man kan gå på men vi hittade den inte :P Typiskt!

Malin harsagt till Ellen nu att hon ska sluta, så hon och Chey kommer dra nästan samtidigt. Vill inteeeee!! Fett tråkigt det kommer bli här då! :(

Idag fick vi en påse med massa presenter av en englesk familj här, fett gulligt. Vi fick en varsin toblerone, liten nyckelring och massa dricka. De är verkligen jättesnälla, tråkigt att de åker.

Jag tror inte det här jobbet är så hälsosamt, det är ganska påfrestande att man hela tiden lär känna nya folk som man börjar tycka om och sen försvinner de ut ens liv efter en vecka eller 2 om man har tur. Kani nte vara bra :P



förresten, idag på vattenpolon så var det med en skiiiitskygg kille! :D Vattenpolo är verkligen hur roligt som helst när man spelar med de vuxna/18+. Oftast är jag ensam tjej också :P

God natt!

torsddaggggg

Aloha! En dag kvar, sen ledig!!! Såååå skönt! Fast ändå så vill jag inte att de här 2 veckorna ska gå för det kommer bli feeeett tråkigt här då :/ Usch.

Anyhow så är det så gryyymt kul att ha Lina här på besök, vet itne riktigt vad vi ska göra imorgon men jag ska iaf till hennes hostel efter jobbet och förmodligen sova där om det inte är någon vakt i la recepción, så håll tummarna tack ;) Har inte så mycket mer att säga, jag och Malin sitter här ute och lallar bara :)

puss och kram


Info

En entertainer jobbar INTE med att:
Växla pengar åt gästerna
Fixa parrasoll
Flytta ihop bord i restaurangen
Fixa nytt toapapper när det är slut på toan
Ta hand om skador
Fixa aercondition
Veta var de bästa eller typiskt spanska restaurangerna finns
Veta när man kan få massage

Det finns alla möjliga saker som gäster tror att vi ska göra. Vissa verkar även tro att vi varken behöver äta eller sova heller, men jo, det behöver vi!

Snart är Lina här!!

Amen tja!! Jag och Chey har ANTLIGEN ljus i vårat badrum igen. Vi har varit utan det i 1 vecka, och sagt till 4 gånger, men nu är det fixat iaf :)

Det var mycket som inte gick sådär superbra igår, folk klagade på att vi inte hade några teeny aktiviteter/att det var samma som de vuxna. Våran chef ändrade liksom på den stora tavlan i lördags kväll, så då är det ju inte så konstigt om folk inte har märkt det söndag morgon. Och på kvällen på showen så var ljudet jättekonstigt. Vet inte om det var våra högtalare eller artisternas cd-skiva. Och frontlighten fungerade inte heller. Men jag är ändå fett stolt att jag lyckades få igång alla lampor och fatta vad som styrde vad. Dominique hade bara visat mig hur man gjorde och vilka knappar som skulle lysa en gång för 2 veckor sen, så det är ändå rätt bra gjort av mig :)



bruuuuuuuna bruuuuuuuuuudar!

break it

Vi är bara 3 som jobbar idag. Fett mycket att göra. På lördagar när de bara är 2 så tar de bort massa saker och har det fett lugnt. Men nunär vi är 3 måste vi ändå göra allt så vi har lite mer än dubbelt så mycket som dem att göra. Plus att vi har ingen tid till att förbereda nåt. såå, aa...



hejhejhej

Shulululu! Sitter på ett internetcafé i can picafort nuuuu. Malin har käkat och nu ska vi typ kolla på kläder och jag ska leta efter ett hotell till Liniiis. Ciao! ;)

a whisper

Har inte riktigt haft tid för bloggen. Har varit massa andra aker. Bl.a. har Dominique slutat. Han åkte i fredags morse. Känns att det är något som fattas här. Men jag hoppas fan att de ger oss någon annan, för hur ska vi klara oss utan tekniker/DJ? Plus att vi BEHÖVER en till som jobbar under dagarna också, annars måste vuxna och teenysar jämt ha allt tillsammans. Shit asså.

Idag hade vi egentligen tänkt att gå i nationalparken som ligger här bredvid, men det blev playan istället. Vi kanske går till skogen ikvälll och kollar jag vet itne. Men det ska ändå inte vara något speciellt tydligen.

Och på måndag får jag äntligen träffa min fina bästis! Jag längtar söndeeeer!

Nu måste jag gå och hjälpa Chey att städa i vårat rum. det behövs vill jag lova!

xoxo

Hej!

Tjubaaaaaaaah! Linda häääääääääääär! Hade tänkt att bara kolla internet lite snabbt och sen sova, men det blir aldrig så, datorer är inte bra. Men nu behöver jag iaf inte kolla det ikväll, så kan lägga mig dirr efter jobbet. Ska vara DJ ikväll. Fattar inte varför. Vi har ju Domi som är anställd för det, och när jag frågade Ellen varför hon bah just for the change. You can do it Linda. Ja det kan jag men det var ju inte det jobbet jag blev anställd för.

Meningslöst inlägg men bättre än inget. puss!

.

God kväll! Har precis skypeat med mamma och pappa :) Jag såg tydligen trött ut, inte så konstigt med tanke på att jag är det, jobbar typ exakt hela tiden!!

Men på söndag ska jag slua vara trött, för då kommer Lina hiiiit! Kan inte fatta att det bara är några dagar kvar! Men då ska jag iaf ha energi att göra massa saker dygnet runt! ;)

puss och hej!

.

God kväll! Har precis skypeat med mamma och pappa :) Jag såg tydligen trött ut, inte så konstigt med tanke på att jag är det, jobbar typ exakt hela tiden!!

Men på söndag ska jag slua vara trött, för då kommer Lina hiiiit! Kan inte fatta att det bara är några dagar kvar! Men då ska jag iaf ha energi att göra massa saker dygnet runt! ;)

puss och hej!

ak47

Nu är jag ledig fram till klockan prick kvart i 8. Älskar de dagarna när vi inte har childrens show, för då börjar vi kvart i  i ställetför halv :D Eller älskar var kanske att ta i...

I morse på aerobicsen gick det asbra faktiskt :D Jag hade hopats på 0 pers, för det brukar inte vara många alls, typ 0-3. Men så kom det 2, så jag bah okej men 2 är ok. Fast SEN precis när jag skulle börja så kom det en till, o en till, o en till, så jag hade 12 människor som ville göra aerobics, jag bah åh, men ja! men sen blev det ju bra ändå :)

Ikväll är det mexi texi till mat! Fast först ska jag ta en joggingtur på stranden så jag kan äta massor!

sleepy

Hade tänkt att lägga mig tidigt idag, menee näe så blev det ju inte idag heller. Efter jobbet drog jag och Dom till baren, och nu ville jag checka mailen, sen innan jag lägger mig måste jag borsta tänderna, ta tandtråd och plocka ögonbrynen. Pallaaaaaaaaaaaa!!! vill sova NU! :p

Idag så hade jag Nintendo wii som aktivitet under showen. Hade holländska, sweitchiska och danska barn bara. Kan ju inte ett enda av de språken (förutom danska kan jag förstå lite) men lyckades ändå fixa fett bra och organiserade bowlinglag.
Vid ett tillfälle så vände jag mig om och då stod en av de högsta cheferna där och kollade, och jag visste inte vad jag skulle göra så jag bah log och sen vände jag mig om igen som om han inte var där eller att jag inte visste vem det var haha. Snyggt Linda! Han tycker säkert att jag är konstig eller tråkig nu men jag försöker inte bry mig, för jag är inte direkt vän med honom, och det är ju viktigare vad mina vänner tycker, visst :)




god natt sov så gott! <3 lyckos CHey som redan ligge roch sover sen typ 2 timmar!!!

LOUDER!

Hej! Har fått en hostattack herregud!!
Efter rasten så ska jag ha streching, fett nice, hoppas jag har några personer bara, förra gången var det 0 så kunde bara göra en kvart.

Kommer nog vara lite konstig stämning nu på eftermiddagen för vi har lite problem i teamet. Får se vad som händer.. nu måste jag dra, vi har möte om 10!!

ciaooo

sweeter than you

God kväller!
Ikväll var jag DJ igen, blir faktiskt bättre och bättre på det, skulle vilja lära mig hur ljuset fungerar exakt så jag kan mixa med de färgerna jag tycker passar. Förra söndagen fick jag liksom värsta ideérna...nån dag..kanske :)

På tisdag så ska jag ha aerobics, har försökt sätta ihop ett program, meneeeh aa..det känns som att det inte finns nåägon röd tråd, bara massa övningar jag kommer hoppa mellan, sen så ska jag ha yoga denna vecka också, kul att jag kan det! Jag sa till min chef att jag har gjort yoga några gånger med friidrotten så jag kan försöka kolla om jag kommer ihåg det, och det tog hon tydligen som ett "jag kan hålla i yogalektioner" herre gud alltså :p

nu ska jag sova xaaaaauu!


fyllooooooooooon!! ;D

Captain Jack Sparrow

Aluuuu!
Har sovit länge och gott, fast har fått lite smått ont i halsen :/ Somnade i slutet av filmen igår som vanligt, kan seriöst inte håla mig uppe! Vaknade typ halv 2 hos Malin och gick till min säng!

Håller på och letar boplats åt Linis finis men det går inte så bra, det mesta är typ fullt :S

Om man inte vågar säga till folk vad man tycker, när de gör fel, jämt frågar de som är under en vad de tycker, ger vissa andra benefits och gråter över vad som helst typ, så kanske det inte riktiiigt är meningen att man ska vara chef?

Nu ska jag sova lite innan de blir jobb igen.

Lite snabbt

Hej!
Malin och Domi sitter uppe och väntar på mig för vi ska se film, så kan bara skriva lite snabbt. De hittade cheeseballs och sour cream and onion chips i en supermarket, så det är skitnajs! :D

Igår var jag ute i can picafort med Irene och Chey, det var kul men jag var så sjuuukt trött! Och vissa folk där var ju lite konstiga. Sen idag skulle jag, malle och domi till ett vattenland i alcudia, och vi frågade busschauffören om han kunde säga åt oss när vi skulle gå av han bah ja. Sen sa han aldrig till så vi hamnade borta i Pollensa. Så det blev en chilldag på stranden där, men vi hade faktiskt riktigt kul! :D Sen åkte vi till can pica och malin gjorde en tatoo! :O Skitsnyggt blev det!

gotta go annars är jag dödens ;)

puss

aaaboooow!!!

men hallå där då!! Är typ FETT trött! Var ute i onsdags, och igår hade jag tänkt att lägga mig i hyfsad tid, men då vare några som ville se massa klipp på min dator så kom i säng typ 4, och idag ska vi la ut. Har varit en superbra vecka den här veckan, 3 assköna svenska killar har varit här, men 2 av dem har åkt hem nu, så det känns lite tomt faktiskt :p

Kareoken gick bra om ni undrar, jag och malin sjöng en låt, hehe.

måste gå nu, jobb alldeles strax, pallar inteee!! nu började jag längta hem!!!!!

Kareoke

Ikväll ska jag och Malin ha kareoke. Vi var tvugna att ta bort cabaren, för den var för dålig så gästerna klagade, haha. Så ikväll blir det som sagt kareoke! Vi ska sjuuunga! Hoppas de blir kul och att publiken är rolig och också sjunger. Vissa veckorna är gästerna typ världens lamaste någonsin. puss

Shift of

Tror min chef jag är en superhuman eller? Vi kom överrens om att jag ska börja hjälpa Irene med aerobic och morning gym så hon inte behöver göra allting varje dag, så vi kunde börja göra tillsammans så jag lär mig. Men så satte hon mig på det redan på onsdag helt själv. Morning gym går väl bra, jag kan ju styrka, men arobics liksom, ska jag sätta ihop ett 45 min aerobicspass utifrån tomma luften?

Idag när vi spelade fotboll blev jag såååå irriterad på en holländare. Han var kanske 18 år eller så. Jag hade delat in i lag, och sen när jag var klar så bah ändrade han lagen, utan att ens fucking säga något. Han bara körde över 2 småkillar som var i hans lag och tog över en 18 åring som var i mitt lag. Så de var 4 holländare mot mig och 5 småkillar från norge, och en tysk. Och sen bah ska vi börja eller? Sen ledde vi med 11-4 efter första halvleken och då ville han inte spela mer, han sa att han skulle gå och bada. Jävla clown.

Men jag är iaf fett glad för Lina ska komma hit!!! :D :D :D FATTA VAD GRYMT!!!!! I 9 dagar också!!! Håller på och letar billig bostad till henne, men det är lite svårt, för jag känner inte sådär jättemånga härifrån.

Är ju ledig ikväll! Ska nog bara ta det lugnt, nu ska jag tvätta, sen ut och springa och sen typ se en film eller nåt. Sen så ska jag och Malin göra något när de har slutat :)





RSS 2.0