Metrobloggen here I come!



Hej allihopa! Dennis har nu övertalat/tvingat mig att byta till Metrobloggen! Men jag tycker nog att det ska bli kul. I alla fall är mitt nya bloggnamn mycket roligare. Det är Den där Linda i Tyresö.

Jag tror att blogg.se håller på och driver med mig! Nu vet jag att det är rätt att jag byter!!!!!


DEEEEEEEEEEEENIS!

God kväll! Eller morgon om ni vill. Jag satt och läsate Dennis blogg om hur han beskrev våran dag, och han gjorde det mycket bättre än mig! Med bilder och allt! Så ni kan läsa hans version, för om jag skulle skriva en ny nu skulle jag inte komma på några saker förrutom det som han precis har skrivit, hehe, sån är jag ;) 

LÄS! Det är kul!

"Hej hjärtat"

Tjaaabaaaa! Även denna dag spenderades inne i stan, idag med en halvdrogad Dennis! Vi träffade Elli en liten sanbbis och även Mulle. Åh!  Jag vill ha Dennis alla bilder, men de gick inte ta emot dom :/ Så jag får väl vänta lite, sen kommer det nog upp några här. Det var faktistk roligt där även fast det var tedje elelr fjärde dagen i rad som jag avr där, hehe, lyckades till och med impa på brandmän, så dom tyckte att jag skulle bli en! Man skulle gå runt samtidigt som man bärde på tunga grejer, höll nästan på att ramla när jag var klar, men det var en som räddade mig! hehe ;)
Helt plötslig började det hagla så grymt mycket! Helt stört! Det skulle bli så mycket bättre och enklare att skriva allt på ett bra sätt om jag hade bilder känner jag nu, för jag har liksom hoppat över massa grejer. Jag har säkert glömt nåt också men men :P Det går ju alltid att skriva till det sen ;)

Sen blev det en tervlig middag och nu är jag hemma. Känner mig jättekonstig, typ túng i huvudet och astrött i ögonen och massa shit, så efter lite olika alternativ blev det till slut att vara hemma ikväll. Men det är faktiskt skönt att bara ta det lugnt här och så också :)

ciao ciao!

yesterday

Igår hade en lite misslyckad start, Eller jag och Lisa gjorde scones till frukost, så det va ju bra, men sen blev det mindre bra. Jag fick ett sms av Lina att hon jobbade i trollbäcken, så jag försökte skynda mig dit, men jag va tvungen att fixa mig lite först för sen skulle jag in till stan. Så jag hade ganska brottom och när jag va påväg så visade det sig att det var för sent för dom hade åkt iväg. Då var det typ en halvtimme kvar tills bussens skulle gå så jag gick tilbaka för att gå till en annan busshållsplats. När jag var vid ett hus så hörde jag 2 stora hundar skälla, och när jag går förbi så springer 2 stora chefrar och attackerar mig och hoppade och skällde, men inte på ett glatt sätt. Och ägaren bara sitter kvar på trappan och ropar! Men dom kom inte ens så till slut gick han fram så han syndes och ropade typ 2-3 gånger innan dom kom. Och ägaren sa inget till mig eller ens kolade på mig! Hade det varit mina hundar så hade jag bett om ursäkt. Fast jag fick för mig att han var blind, men jag vet inte varför :P

Men sen blev det bättre. Jag och Felicia åkte en timme till Sundbyberg BARA för att fika på fridas fik, sen drog vi 3 in till stan och kollade runt lite på ung08, frida drog lite tidigare, men jag och felicia samlade iaf på oss massa grejer ;)


Godispåsar från brandmanstältet

Sen var det dags för träning! Med Linus! Han var riktigt bra :) Var lite rädd att han skulle banga eftersom det regnade, men han lovade att inte göra det.

Puss<3

For the win!

Har spenderat dagen med Lisa, vi åkte in till grönan efter lunchen, fan va kul det va! :D Åkte insane för första gånge, den avr galet rolig! Men jag har lite väldigt ont i halsen efter allt skrikande. Men värt säger jag bara!!

ALLTID sura remmar!

och ALLTID glass! hehe ;) men den ena är faktistk hennes

Efter grönan gick vi och kollade lite på ung08festivalen, prövade att lyfta en docka, och det gick faktiskt väldigt bra! hehe ;)

Just nu väntar jag på mamma och pappa som är och köper kebab, det känns som om det är fredag idag! Inte mej emot ett dugg :)

Puss

Up you go

Jag måste bara berätta att jag tvättade en vit tröja här om dan. Det var så att den var lite förstor, speciellt i armarna. Det avr en tröja som skulle tvättas i 40 grader, så jag tänkte att jag skulle tvätta den i 60 så den skulle krympa så att den passade. Det gick, nästan! Typ hela tröjan utom armarna krympte! Snacka om otur! Jag blev så arg så jag skulle kunna strypa någon! hehe



Nu tycker jag att hela molntäcket som är ivägen för solen ska försvinna! Annars går jag ut och solar i protest nu även om det inte försvinner!

Jag har beslutsångest inför fredag! Det blev en krock igen!

Fitness familj

Hade ju tänkt att lägga mig ute och sola, men solen försvann så det gick inte. Blev lite strandtennis med Lisa istället , tills Christajni ringde så jag cyklade och mötte henne. Och köpte inte helt oväntat en glass i sågen, har ätit toket mycket glass! Men det gör jag ju barje sommar, eller faktiskt hela året om sååå...
Hur somhelst så stack Christina precis för nu ska jag iväg och träna, precis som resten av min familj, fast dom är i Alby men jag måste köra själv på IP. But i'll survive!

Näe nu ska jag bege mig till mitt kära IP! Må gott!


no i wont back down

Filmen igår var så grymt kul! Roligaste filmen på länge, jag rekomenderar den verkligen! Tack för igår tjejor! :D

Idag har jag inte så mycket planerat för utom att träna, men ska väl sola lite mer ;D


JDM dag 2

Blev en adnra plats idag med, med pers dessutom. Så jag är nöjd! :) Glömde förresten att tacka Viktor igår, utan honom hade jag missat tävlingen, för jag trodde den varpå Sätra, inte Källbrinks, vet inte varför jag trodde det, men iaf så hade jag åkt fel om jga inte snackat med honom!

Nu ska jag ut och lägga mig på luftmadrass i poolen (igen) och ikväll blire bio med några! Vi ska se baksmällan. Änligen säger jag! Har velat se den jättelänge!

Sola på!

Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Kom nyss hem från Malin, och den vägen gick fort må jag säga! Sprang nästan hela vägen för jag var lite uppskrämd av en rysare. Men det var iaf kul att ses, även om jag inte kunde stanna så länge, för vi hade lite att ta igen. Men nu ska jag nog försöka att gå och lägga mig så jag är pigg till tävlingen i morgon!

Puss

JDM

Kom just hem från JDM, en plankett rikare. Idag var det 400 och kom 2a och persade med 2 sekunder så snabbheten kanske är påväg tillbaka! Hoppas det! Jag kan nog pressa mig ner lite mer, för ag har inte gjort så mycket träning inför 400.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt för i morgon ska jag springa 200, men får se hur det går för jag kommer nog vara lite seg i benen efter idag.

Igår slutade Lina tidigt, så vi åkte och badade i alby, sen badade jag i poolen när jag kom hem, annars hände det inte så mycket. Blir bättre och bättre på gittaren också, men vissa saker känns lite omöjliga!

Och idag åker min bror hem till sitt studentrum igen, så trååkigt, kommer sakna honom!

aja nu ska jag väl inte sitta här när det är så fint väder :) ska nog ut och lägga mig på madrass i poolen.

god morgon

Dags att ge mig av för att träna. Skulle väl inte kalla morgonträningar min favorit, man är så seg! Inte den bästa tiden för att köra snabbhet. Men idag hade jag inte direkt något val, hehe, vi ska nämligen iväg på restaurang ikväll, för att mina kära bror tog sitt körkort :) Efter träningen blir det bad med Linn, så bäst att ksynda sig! :D

Hejdå gott folk!

Hey ho lets go!

Tjena, sitter här med Elin nu, vi har varit i stan och ska snart iväg till Dalarö och käka. Jag hittade inte något där tyvärr, men gott om konstigt folk fanns det...

Måste bara säga GRATTIS till min brorsa! han har tagit körkort nu idag!!!!! Han är BÄST! :D Gratttis till dig brooooor!
När man talar om trollen..han kom nyss genom dörren ;)

Puss

musik ska byggas utav glädje!

JAG HAR EN GITAR! :D åh! Jag är så glad! Och mina föräldrar är så snälla så dom köpte den åt mig :) jag behövde inte betala någonting! Så jag är inte pank! Hjärtan till er mamma och pappa! Nu ska jag verkligen lära mig spela! Har ju än så länge hjälp här hemmifrån från min kära bror, som har sagt att han ska hjälpa mig :) Men när han åker tillbaka till Linköing får jag förlita mig på Lina och datan.
Min gitar är jättejättefin, lägger upp en bild på den här sen och denna gång lovar jag :)

Ska se en film nu med syrran, puss

Hur svårt kan de va?

Åh! Jag hade evntuellt ett jobb på babyland den här sommaren som några av er aksnke vet. Jag kommer inte ihåg om jag har skrivit det här , men i alla fall. Butiksägaren lovade att höra av sig när perioden närmade sig, och den perioden är nu. Men jag hörde ingenting så jag mailade till dem igen, och vilket svar jag fick:

Hej Linda! Sommarscheman sattes redan i april månad, så vi har all personal vi behöver för tillfället.

Jag menar, när jag pratade med butiksägaren var det efter april månad, och hon satt då och skulle fixa dom där schemanen! Vad är problemet liksom!? Åh! Bättre lycka nästa gång!

Jag får ta och tröstsola i stället!


time to go!

Idag har jag gått en massa, skulle åka till musikaffären, men jag var där innan den öppnade så jag tänkte gå och hälsa på mamma en sväng, men jag träffade Linn och följde med henne till centrum, sen gick vi till musikaffären och kollade på gitarrer, sen tillbaka till centrum och åt glass. Haha inte förvånande när det gäller oss ;) äta glass är vi i ett nötskal! Sen gick vi och kollade lite, men jag köpte inget, måste spara mina pengar till gitarren!

Och usch ikväll har kag typ inte gjort någonting, jag får panik när jag inte gör något på sommarlovet!

Men nu måste jag gå, jagmissar prisonbreak!!!

Puss

You spin my head right round

Idag har jag cyklat en massa! Och då menar jag EN MASSA! hehe. Det började med att jag cyklade och mötte Chris, sen cyklade vi till et ställe vid långsjön och badade, där min granne dök upp. Sen cyklade vi hem til henne och åt glass, asgod var den! Sen cyklade vi till SIBA som stängde precis när vi kom fram! Otur, eller vad? Så vi tröståt på donken, haha, eller vi tog med oss maten och åt någon annan stans.
Plus att jag körde kondition i morse. duktigt Linda!

Ikväll ska vi äta grillat! Gottigott gott! Sen får vi se vad som händer senare :)



en fiiiin maltabild där någon öer aningen för mycket! haha ;) Förmodligen drar vi dit nästa utlandsläger igen! Fast till ett något bätte ställe? ;)

puss


RSS 2.0