bakibaki

Hejsan svejsan!
Jag and my sister har gjort massa julgodis igen nu :P Det är gottt men jag kommer bli värsta tjockisen :P haha! Tur att jag ska åka skidor en vecka sen med Malin! ;)


Mina snickers!! :D


Dan före dopparedan ;)

Idag gick jag upp ganska tidigt, bara för att träna med Puk-O! så han inte behövde göra det själv :) I'm an angel! ;P Så vi åkte till Sätra, det har typ aldrig varit så tomt där, fast Puk-O! tyckte det var ganska mycket folk...hur han nu kunde tycka det :P

Men det var bog den roligaste gångenm jag har varit där. Haha, det var en mörk kille där som sa att han kom från Holand, och han typ hoppade runt överallt och pratade med allt och alla :D Och började dribbla med en stor boll som en tjej gjorde sit ups på.

Han visade också massa övningar, bl.a. rygglyft som är bra för baksida lår. Han var verkligen superhärlig! Det behövs fler såna killar ;D Värsta smilet hade han HELA tiden också! hehe :P

Fast min tränig gick inte så bra, kände mig lite halvt illamående. Konstigt, haha :P

@ Ak:s place ;)

Idag var jag ju på bio med Linn :) Filmen var kul! Sen gick vi lte i stan och jag köpte en sak till mig själv, igen! :P Och så letade vi typ runt överallt efter ett par röda strumpbyxor åt till! haha :P Till slut hittade jag ett par och det fanns bara em kvar. Tur! :P

Och efter ganska många ändrade planer för ikväll sitter jag nu här hos ak :D Vi får väl se var de bär av sen ;)


Fick ett nagellack av henne från Portugal som var ascoolt! Tack! ;D
Puss

3 dagar kvar till julafton!

Var i stan idag med Malin, på jakt efter a dress again ;) Hittade faktiskt en idag :D Från Vero Moda :) På vägen hem så kom det helt plötsligt massa som jag känner, eller okej, inte massa, 3 stycken ;P

Ikväll ska jag nog inte hitta på något särskillt :)

Jackson's home! :D

Pjuh! Kom nyss in från utomhus. Lisa hade massa överskottsenergi, och snäll som jg är hjälpte jag henen att bli av med den. Vi gjorde massa staffetter där ute. haha! ;)


Kan Dennis se in i framtiden?

Jag och Malin hade skitkul igår :D Jag sov ju över där :) Men vi blir ju som vi blir på bilder ;P HAHA!

Kom nyss hem från träningen, som itne var som den brkar. I morse kände jag mig inte så taggad på att gå hem från Malin och sen iväg till träningen, men det gjorde jag. Och helt plötsligt efter yogan så bankade det stenhårt på dörren. Sandra sprang och öpnade men stängde igen och sprang till baka helt full i skratt och sa inte vem det var.

Och Dennis ba: "Var det Pär som var utklädd till tomte?"

Sen kmmer det in en tomte genom dörren! Haha! Jag hörde faktsitk inte vem det var, för ha pratade med jättemycket dilekt, men sen visade sig att det var Pär ;)
Han hade med sig kexchoklad, lussebullar, pepparkakor, julmust och festisar. Så det blev fika istället för hoppstyrka. Me like! Det får kompenseras (säger man så? :p) eftrsom vi inte fick någon fika på julavslutningen i skolan.

Ikväll kommer bror min hem! :D Då blir det pizza, fast vi lär ju inte äta förrän typ klockan 9 för tåget kommer halv nio :P


.

Hittade ingen klänning idag :/ Inte Malin heller för den delen så vi får ge oss ut igen någon annan dag. Det blev ungefä som det blir ganska ofta, jag lägger ner pengar på mat :P På McDonalds, fast jag fick iaf en kompilimang där av en kille ;P Han ville bli min kompis men det bille inte jag! Haha! :S :P

Fast den sista julklappen handlade jag i alla fall, så det blev inte ENBART mat ;)
När vi inte orkade gå omkring där längre passade vi på att få skjuts hem av hennes brorsa för han slutade ändå då :)

Och ikväll ska vi ha riktigt kuuuul ;D
Och hoppas att du får kul i Borås Elin :)

Julloooooov!!!!

Kom nyss hem från den sämsta julavslutningen någonsin! Fikat, eller "fikat" vi fick var mandrarin och juice! Hur jligt är det!? Inte juligt alls!
Men vi är ju idrottare så vi måste vara nyttiga. Som om man blir fet av att äta lussebulle, pepparkakor och julmust EN GÅNG!

Men julschowen sen var iaf bra :) Bäst var Alaeddin! :)

Förresten så har jag hittat mina nycklar! De låg under mina kudde haha! ;)

Men nu ska jag strax iväg till the bus som går till Nacka med Malin!!! :D
Jag MÅSTE hitta något till nyår! :)

Kisses ;D

Mina sablans nycklar är borta och vibrationen på min mobil funkar inte!

Annars har dagen återigen varit ingen dum dag ;)

Spanskan: Vi kollade klart på filmen

Engelskan: vi pratade lite om olika ämnen vi fick och så skrev vi julberättleser. Man skrev i fem minuter, sen skickade man vidare sin berättelse och fick en annans och skrev 5 minuter på den osv.

Matten: Vi hade en "fem i rad" turnering. Jonis vann, så det var ju inte så konstigt att jag förlorade mot honom, han var ju bäst av alla ;P men sen fanns det vissa som fuskade till sig en seger, fast jag nämner inga namn ;)

Lunch: Bestod av tacos och glass!! :D
Fast låt dig inte luras av dina ögon, glassen "såg ju riktigt god ut", men så god var den inte ;D

Naturkunskap: Vi kollade på Hampus innebandymatch :P

Sen tog jag bussen till Tyresö centrum och Lina och Annelie (som jag träffade för första gången ;) ) och fixade lite julklappshemlisar :)

Tommorrow är skolavslutningsdagen! :D Fast det känns inte som att vi slutar i morgon... Sen ska jag till Nacka forum med Malin och köpa kläder till nyår och fixa de sista julklapparna :)

Pusspochhej från mej!

Det är feminismen som spökar!


(spöke) haha! xD

I morse så snackade jag och ak lite och kom in på diskriminering, vilket båda tyckte var överdrivet på alla sätt och vis! Särskillt feminismen! Jag menar okej att det ska vara jämstäält, men dom vill typ göra det tvärt om och trycka ner killarna! Och ska alla tjejer bli chefer och få högre lön bara för att de är tjejer? Då blir det ju diskriminering :P det är nog många killar som ä chefer för att de passade bättre som det än någon annan.

Och som du sa, vad ska man göra åt saken? :P

Sen när jag kom hem hade jag fått ett kul mail emd massa saker som barn har sagt, och då fanns det här där. Kolla vad feministerna smäller i dom små barnen :P

"Skillnaden på könsorganen blir mindre  och mindre på grund av 
jämställdhetslagen."

(Det var en nioåring som sa det men jag vet inte om det var en kille eller tjej för det var ett lite annorlunda namn :P)

Nej, nu har jag debatterat klart ;) och i morgon är sista skoladagen, sen är det bara avslutningen kvar!!! :D

puss<3

Tisdag

Hemma från denna dag nu. Så det är bara 2 dagar kvar i skolan plus avslutning!! Jag fatar inte att halva tiden i gymnasiet redan har gått..vart tar all tid vägen egentligen?? :/



Aja, åter till idag :P Jag hade en väldigt ful i håret dag så jag lånade 
Lisas mössa :) Jag önskar mig en i julklapp ;)

Idag var vi i alla fall inte i skolan. Först åkte vi in till riksidrottsmuseet. Men jag kommer typ inte ihåg ett skit av vad guiden sa :P Det var inte så värst roligt där, fast vi fick se några filmer från idrott förr i tiden, och de var roliga. haha!

Sen var det lunch inne i stan, det blev donken för mig och AK,
och efter att sen ha åkt och gått och letat rätt på birkagatan 15 så var det bowling ;P Det skulle typ vara en tävling mellan oss och idrotts treorna men jag vet inte hur det blev med den saken :P
Jag spelade iaf Alaeddin, Bulduk och Osan. Den första serien gick jättebra i början och jag höll på att vinna, den andra ska vi inte ens tala om, haha ;) Men totalt kom jag i alal fall inte sist, bara näst sist (;


Här är lite bilder från igårkväll. AK och Becca var här och vi spelade lite singstar och lite massage :)


Fast det var ju grymt mycket fler bilder än 4 som togs! ;)

.

Ibland är det faktiskt värre att vara en bråkdel från att lyckas än att misslyckas helt...

Sankta Lucia...

Glad Lucia allihop! Nu ska jag äta en lussebulle ;P

skön fredag!

Idag hade vi enbart en lektion på en timme och en kvart. Våra engelskalektioner har varit ganska slappa på senaste tiden. Vi leker mest, men det är ju faktiskt gansak kul ;)
Vi har ju lekt "tips från coachen", charader, haft tävlingar med ord och idag så skulle vi rita hur vi trodde personer från olika länder ser ut ;D

Här är min och AKs stereotyper som jag lärde mig idag att det heter


An American( och         A French                A German
om ni inte ser det
så håller han i en
coca cola flaska!!!)


Här ser ni hur Jonis tror att andra tror att svenska ser ut, men jag är inte äker på att alla var helt överräns? ;D



Det var våran skolfredag det :)

Om några timmar ska jag iväg till det suveräna Tyresö centrum med Malin ;) Hon ska färga håret och kliopa sig, det blir nog jättebra :)

Klago inlägg

Känner mig ltie skyldig att uppdatera nu ;) Men faktum är att det inte har hänt så mycket, det enda jag har att berätta om är väl min superdåliga tisdag.
Jag trodde att den skulle bli superbra för vi hade värsta sovmorgonen (trodde jag), men sen fick jag sms av Alaeddin som sa att vi hade specialidrottslektion precis nu. Den är två timmar så jag tänkte att jag skulle hinna till den sista timmen. Men när jag väl kommer fram så slutar vi typ precis just då! Och Kalle var typ skitsur att jag kom försent. Men, jag menar jag kom ju till sista timmen och det är ju inte mitt fel att han slutar lektionen en timme tidigare precis samma dag som jag kommer försent!

Sen var det lån lång lunch och sen svenska. Och min grupp var tvugna att redovisa fast vi egentligen skulle gjort det på typ torsdagen eller fredagen. Så vi var inte klara och fick ändra och sen gick det skitskitskitskitskitskitskitskti för mig :/

Det känns som om jag har skrivit en del klago inlägg här, det här får fan vara mitt sista ända fram till nyår!!!!!!!! Nu ska det bli glatt här! ;)

söndag

Den här helgen har det inte hänt så jättemycket. Igår var jag med Malin, annars har jag gjort typ nada :/
Hade tänkt plugga lite idag men vi får se hur det blir med den saken. Vi har samhällskunskapsprov om ett litet tag men jag kan plugga till det senare, det brukar funka ;)

Pusshej

.

Hej!
Har inte updaterat på ett tag, men nu ska ni allt få en uppdatering av my life ;)
Igår slutade jag väldans tidigt så då åkte jag till pizza hut med Lina, Chrstina, Vendela, Stina och en anna tjej som heter K/Carro. Det var gott! Och jag gjorde inte om asmma misstag att äta mig äckligt mätt som tur var , trodde först att det skulle bli så. Haha ;)

Idag hade jag bara två lektioner. Först engelska som var kul. Vi blev indelade i små grupper, 2 eller 3 och gjorde rollspel och lite andra lekar :)
Sen hade jag hål i nästan två timmar. då fördrevs tiden med att köra pingis med grabbarna och Malin, men det gick skitdåligt för mig :/ ;)

Nu ska jag baka julgodis med Lisa och mamma! :D

vinterkramar! :)

ÖH! :D

Hemma från tränigen i the Sätrahall nu. Det är typ sjukt dålig luft där inne så allt blir asjobbigt! Jag skulle faktistkt hellre träna ute hela vintern :P menmen, till något roligare:
Österhaninge (nu SKA jag för alltid minnas att det är öster och inte väster haninge ;P) tränade också där idag samtidigt som oss, så Christina Ballerina och de andra från Polen och typ någon till torr jag var där :D Så nu ikommer vi kanske träffa dom varje tisdag i alla fall om de fortsätter med de träningarna ;) HOPPAS! :D

Har inte så mkt mer att skriva nu så vi hörs i morgon igen. Godnatt till er som ska sova nu :)<3

de här skrev jag igår men de har inte publiserats så jag prövar igen ;)


transferdag

Idag var en pretty nice day. I slutet av dagen skulle vi ha massage på en lektion så jag typ gick och längtade hela dagen ;P
Vi hade en transfer dag men fråga mig inte vad det är för jag vet inte :P
Men det var iaf en massa föreläsare som var där, först var det en för alla i aulan och sen fick alla klasser en varsin. Eller inte alla, det här var bara för dem på Erika.
Men ingen av föreläsningarna var speceillt givande och på den för idrottsklasserna så fattade jag faktsitk typ ingenting, Hon pratade typ ingenting om eget företagande, hon pratade mest om sin son. Haha :P

Sen vard et lunch. Pannkakor! :D men NÅGON råkade ju lassa på typ 1 ton sylt på min tallrik så alla kollade snett på den :P


Här ser ni min enorma sylttallrik ;)

Sen skulle vi lite sikussion om vad man skulle göra för eget företag och Jonis, Rasmus, Alaeddin och jag ska starta JARL kondomer. Haha ;)

SEN hade vi äntligen massage! Det var så galet galet galet skönt! Vi ska ha det om typ två veckor igen och jag längtar redan! AK var bäst på att massera :)

RSS 2.0