ciaooo!

Jag vet 2 som inte kommer kunna sova inatt. Jag + Lina. För imorgon drar vi till PERU!!!! :D :D Mothaa fuckaaaahs!!! hehe. Gud jag längtar så galet mycket!!! Vi åker härifrån astidigt på morgonen :) Claes och Malin har sagt att de ska vara uppe med mig tills jag åker, men vi får la se hur det blir med den saken.

Så nu hör ni inte så mycket mer från mig på ett tag, varken här på bloggishen eller telefonen.

Ha det bra allihopa och gott nytt år i förväg!! :D


mätt

Gosh, jag är proppmätt! Men pizzan var god :D Har inte varit hungrig på hela veckan. Har liksom inte jobbat och ätit massor. Nu ska jag inte äta något mer alls ikväll, och inte så mycket frukost imorgon heller, så att jag är hungrig till julmiddagen.

Man får inte vara dum ;)

Dan före dopparedan

Nu ska jag ha rimstuga, med mig själv, hehe. Har alla klappar, nästan alla är inslagna, men har inte skrivit ett enda rim än. Så idag och imorgon får min hjärna gå på högvarv.

Tänk egentligen alla som jobbar på tv med rimstugor. Typ de på bingolottos uppesittarkväll. Fett kul jobb ju! Sitta där och hitta på rim. Där skulle jag kunna vara med. Synd för dem att de inte känner till mig. Men jag hade kunnat bli kändis i vår. Haha nä men jag hade kunnat vara med i en dokumentär som de ska visa på svt i vår, men inspelningen börjar när jag är på andra sidan jorden och producenten kunde inte byta datum så det gick inte. Men det var skönt på ett sätt för jag visste inte riktigt om jag ville vara med eller inte, så nu slipper jag vela :)

Ikväll ska det ätas jansons frestelse här hemma, men vi "barn" (haha) som inte tycker om det får pizza istället.

Nu måste jag börja med mina rim, puss hej!


jul

Det går väldigt segt för mig att hitta julkänslan i år, känns fortfarande inte som jul. Men det kanske är för att det här året har varit helt annorlunda än alla mina andra 20 år. Först var jag i Egypten över nyår, sen åkte jag till Granada och varje dag där var som om det vore fredag, sen var jag hemma lite, sen åkte jag till Mallorca och hade inte en enda dags sommarlov så det kändes som om jag hoppade över hela sommaren fast att jag var mitt i värmen, och nu har jag varit hemma ett tag och jobbat på lite olika ställen lite då och då och ska strax bege mig till sol och värme igen mitt i vintern!

Oj det lät lite negativt, men inget av det här är något jag ångrar en minut av. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha det ogjort. Det har bara varit ett väldigt annorlunda år, jag har knappt varit hemma :P :)

ciao!

På andra jobbet

Sitter och njuter av min lunch, men snart måste jag åka ut :)
Jag är sist som vanligt, jag har ett nytt område som vanligt, MEN inte som vanligt så har jag inte bara massa springportar, jag har några spring, några hiss och några villor :)


På jobbet

Tjena!! Snart slutar jag och då ska jag till stan med Latini :) igår så gick vi ut med Julia, trevlig kväll :)


sometimes it hurts, and you don't even seem to notice what you've done

Hejeeee. Det var ett tag sen nu, har varit upptagen med att hänga med Italien. Vi har varit i stan typ varje dag sen hon kom hehe. Om några timmar ska vi dit igen och träffa nån kille som heter Nick, han jobbade på viva innan jag började där.

Snart är det julafton, bara 5 dagar kvar, och nu har det kommit SNÖ! Äntligen! Trodde det skulle vara helt ovitt på marken. Hoppas bara att det håller i sig. 5 dagar kvar till jul innebär 9 DAGAR KVAR TILL PERU!!! :D

puss!

ahmen glad lucia dåraaaaaa

Idag var det Lucia, eller det är det ju fortfarande i ett litet tag till. Vi hade lite mysig Lucia fika hemma med mammas supergoda lussebullar och glögg nu i kväll. Men annars har det inte märkts alls att det är Lucia. När man var liten hade man alltid massa lucia pyssel, man sjöng lucia sånger, man hade luciafika i skolan, man gjordet det ena och det andra. När man är liten är den bästa tiden, utan tvivel! ALLT är roligt. Ska säga det till mina barn varje dag när jag får egna, haha.

Imorgon kommer bli en hård dag! Kommer vara ännu mera post än idag, och idag hade jag hur mycket som helst! 13 lådor! Över 200 kg post som jag och min moppe delade ut. Jag hade CHristinas område idag :) När jag började trodde jag att jag aldrig skulle få dela ut till någon av mina kompisar och att jag skulle behöva ha världens tur för att få göra det, men har redan delat ut till AK, Elin, Christina OCH Christinas gamla address :)

Bye bye mr. American Pie

Pinsamt!

Ville bara sjunka genom jorden!! Asså HAHA! :p


whom

Gaaaaah, jämt när jag ska börja lyssna på spotify så står det helt tomt i huvudet. Komer inte på en enda låt som jag vill höra. Jag hörde en låt på radio innan. Jag vet exakt vilken låt oh vilken artist det är och jag har hört den massa gånger fört, MEN nu står det helt still i huvudet. Irriiiiii!


:)


lördag

Lööööördag kväll! Like like like :) Kommer bli en nice chillkväll, jag och Lisa har laddat upp med massa godis och gott :) Imorgon är det jobb igen, sen ska jag till Liljeholmen och kolla på en lägenhet åt Malin, hon ska flytta hit typ :D :D Hur grymt är inte det?!?!?! :D

Dags att dra, see you!

you have to believe in something, but whatever it is, don't believe to much

Imorgon när jag jobbar så ska jag ha underställ under t-shirten. Det är så sjuuukt kallt inne på sats! Det gick bra att ha t-shirt typ en halvtimme, resten av tiden frös jag asmycket.

Igår blev en lugn och skön kväll hemma i soffan. Kollade på idolfinalen. Har inte följt det alls. Jag tyckte att höjdpunkten var när Danny och Måns sjöng :) Vet faktiskt inte riktigt vem jag hejade på, eller jo, det vet jag, jag hejade på Amanda (som ju vann). Det händer mycket mer när hon är på scenen så hon är roligare att kolla på, men å andra sidan så tycker jag att hon alltid låter lika dant.
Det här var sista säsongen av idol, det var  lika bra tycker jag för det är inte alls lika bra som det var i början längre.


shit happens

Redo för en ny arbetsdag imorgon? ALLTID REDO! :D
Idag lyckades jag göra mitt största misstag hitills. Har redan gjort bort mig en del men idag va topp notch när jag lyckades spela domino med mopparna. Haha. Jag skulle nämligen sätta ett band över mina lådor som jag packat upp på moppen så att de skulle bli säkrade, när jag gör det håller min moppe på att välta, jag får tag i den precis så att jag orkar dra upp den och hindra den från att falla, men då har den redan dunkat i nästa moppe som jag desperat försöker hindra från att falla, vilket jag är en bråkdel ifrån att lyckas med. Denna moppe stöter i sin tur i nästa moppe som jag inte heller får tag i så den välter den med.

Det värsta är att min moppe och mina lådor klarade sig hur bra som helst, de andra mopparna klarade sig också men en del av deras post ramlade ut, men det var ingen störe fara som tur var! Så himla typiskt mig bara!!!


People will always tell you one thing but mean another

Skulle egentligen ha träffat Julia idag, men de ringde in henne från hennes jobb så det får bli myskväll hemma istället :) Onsdagar är ändå min favorit TVdag. Hehe ;) Gud det är så mycket saker jag vill se! Julkalendern ska vara bra så vill faktiskt se den, den norska julkalendern ska vara ännu bättre! Inte konstigt eftersom Björn Gustafsson är med, hehe ;) Och så vill jag se på de glee avsnitt jag har, och gossip girl och bonde söker fru och aaaah jag får panik och blir assterssad när jag tänker på det! Men sen har jag ju lite viktigare saker jag måste göra också. Som att träna och jobba. Men det gör jag ju redan varje dag så det är inte det som jag är stressad av.

Men nu ska jag se på bonde söker fru. Hej!


ibland, så!

God kväll! Det är snö ute nuuuuuu! Jag var typ 100% säker på att den skulle försvinna tills idag, men den låg kvar där vit och fin när jag vaknade i morse :) Irene kommer hit på torsdag om en vecka, och jag hoppas verkligen det är mycket snö här då! Jag vill att hon ska få uppleva äkta vinter. Jag har mina tvivel men hoppas kan man ju alltid :)

Nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag gå i ide i några timmar.

.

Jag trodde inte det skulle vara så svårt. Jag har typ flrea tusen mil som skyddar mig. Jag behöver inte göra det face to face, inte ens på teleon. Allt är till min fördel. MEN!

Taking the easy way out

Inte den här gången.

söndag

Sådär ja, då var 7 av mina 18 arbetsdagar i streck gjorda. Bara 11 kvar. Men så jobbigt är det faktiskt inte att jobba varje dag. Det är jobbigt när man går upp, men när man väl har vaknat till är man ju pigg :) Nu kommer jag att börja klockan 7 på jobbet, så det blir till att gå upp halv 6, yippikayey!

Min bror och hans flickvän åkte hem nu ikväll. Tråkigt! Men jag ska iaf åka och hälsa på dem i februari, sen kommer jag ju se dem i jul också :)

Jag förstår inte

Är det bara jag som förundras över hur galet mycket blod man måste ha i kroppen? Ibland när jag rakar benen så skär jag mig ju (vem gör inte?). Även om såret nästan är minimalt slutar det aldrig att blöda. Idag så råkade jag skära mig lite på ankeln, och det är väl ändå nästan bara skelett där, men ändå så ska det vara svårt att få stopp på det.

image description
Här är jag på mässan :) Det gick inte att bifoga bilder när jag bloggade från min telefon, så lägger upp den nu i stället.

Mässan dag 2

Har träffat ännu fler som jag känner idag :D ser trodde jag faktiskt inte :) Sofia kom och gav mig en Veckorevyn så den kan jag läsa on de blir lugnt. Inte för att jag tror det, de är mycket mer folk här idag än igår, och alla kommer typ till mig.
Hon jag va här med åkte hem vid 12 för hon skulle hinna med ett flyg till Spanien. När jag kom i morse vid 9 va de bara jag här, de andra 4 kom typ 5-10 över. Typiskt spanjorer asså hehe :p

Det är helt sjukt vas påsar har dragning skraft på folk!!! Vi la i våra broshyrer i tygpåsar och asså skoja inte vad mer det gick åt!! Och jag osmart som jag är delade ut påsar till höger å vänster så de tog slut :p men killen som typ är chef här gav mig massa nya :)


inca

Har precis kommit hem efter en runda på gymet med Malin. Det gick ju rätt bra, både att komma dit, att träna där och att åka hem. Eller? My god asså haha!

Imorgon så ska jag på middag hos Christina, ska bli kul!! Och min kära bror och Malin kommer hem hit, ska bli gott att få träffa dem :D Men det blir nog en lugn helg, för jag ska jobba både lördag och söndag. Och nästa helg med. Suuuck. Eller äh, det är bra :)

Nu ska jag försöka hitta lite indianspår, hare gött!

.


Mässan dag 1

Hej hej alla!! Sitter och jobbar :) har träffat massa som jag känner här faktiskt :D eller massa var kanske att överdriva, men en del iaf :)
I min monter så står jag och 4 spanjorer, förstår dem inte riktigt när de pratar sammtidigt, men när de pratar med mig går det bra :p killen som står med kom just och bjöd på godis :)
Lunchbuffen son fanns här för personalen var FETT ovärd!! 98 spänn för nån blek äcklig korv och senapssås! Men imorgon skulle det vara godare mat så då ska jag och Dennis ladda ordentligt genom att inte äta frukost ;)

Bara 1 timme och 40 min kvar nu :)


RSS 2.0