hey

Har precis sett idol. Jag tycker Olle va cool! Har inte riktigt följt idol så noga, tycker inte det är lika bra längre :P

När jag kom hem från jobbet idag så va det 2 byggarbetare här som håller på med vårat tak, och den ena varverkligen skitsnygg! Och jag kände mig som en eskimå med mössa och halsduk och tjocktröja och allt, får väl ta snyggare kläder med mig imorgon, haha. Sen kom iaf ak till mitt lilla hus så jag fick va med henne :)

Nu ska jag äta macka med mamma och pappa, sen ska jag sova! :)

hola hola

18:19 är klockan på min mobil, 18:24 är den på datan. Skönt att ja går efter mobilen när jag vaknar, 5 minuter är ju alltid 5 minuter ;)
Det gick bra på jobbet idag, dagen gick rätt fort så de va skönt :) Jag tycker nöstan måndagar är lättast att gå upp på, för då är man ju utvilad från helgen, även om man inte har sovit, men man är utvilad ändå, så då kommmer man ju upp, värre blir det sen.

Jag såg en asbra serie igår på TV, The event hette den, rekommenderas! Har bara gått ett avsnitt så det gör inget om ni missade.

ciao ciao!

bajen, bärs och rakade brudar

Igår var riktigt kul! Fast vann tyvärr inte bowlingen, det gjorde Fia. Jag va typ grym första serien, men sen hände nåt hehe ;) På kvällen va vi några som drog ut sen, men det blev rätt lugnt.

Nu ska jag snart iväg och va modell för en dag med Jessica, spännande! Fast jag kommer känna mig som ett fån som står där och försöker se snygg ut, menmen ;)

gottago!

hallåsan!

Jag som trodde att jag skulle blogga mer när jag började jobba för att jag inte har några läxor, haha. Sopfel jag hade. Har jobbat kväll hela veckan. Jag och Robin har varit på huset hela tiden, i förgår stod jag till och med själv där under lunchen för vi var en man kort, och jag klarade av alla krångel som uppstod, grymt! :D Det är många som inte gillar att jobba kväll men det är rätt skönt, man har hela dagen hemma först som man kan träna, träffa kompsar eller göra vad man vill på, och sen åker man och jobbar. Plus att man får sovmorgon ;) Enda dumma är att jag inte hinner träffa familjen eller övningsköra nåt. Men det är smällar man får ta. Och jobbar man bara med rätt personer kan de vara skitkul ;)
Igår blev de en mysig kväll hemma, min kusin m familj är här från Göteborg för min farbor ska springa lidingöloppet idag, så vi åt god middag och kollade film. Idag så ska vi bowla med jobbet, och jag ska VINNA!


Hjärnaktivitet!

idag klockan 4 är det AIK-Färjestad, Fbk kommer krossa, det kan jag lova!

Vänligen respektera våra krav på vårdad klädsel samt åldersgräns på 22 år

haha right

RSS 2.0