Så var det sista mars

Igår så hade vi grillning med jobebt. Kul kul! Jag och Sofia grillade kyckling. Ingen trodde vi skulle lyckas få den genomstekt, men in your faces allihop, det blev asgott! ;)
Just nu så sitter jag och skriver en hemtenta, det går sådär. Jag har hållt på i typ 20 minuter, men har än så länge bara skrivit rubrik och läst uppgiften x antal gånger. Jag vet liksom inte riktigt hurjag ska börja. Jag är iaf fett gla att det är en hemtenta, så man inte behöver sitta med allt i huvudet och under tidspress.
Ikväll är det tjejmiddag hos Malin som gäller! Det ska firas att hon fyllde 21 år förut :)
ciao bella!

ledig måndag

Det är faktiskt fett skönt att vara ledig ibland! Passade faktiskt bra att vara det idag för jag håller på att bli sjuk, så springa i trappor hade nog inte varit det bästa jag kunde göra idag. Bättre att bara chilla och fixa lite hemma :) Men har faktiskt varit grymt duktig och dammsugit hela huset! wooop.
Nu måste jag plugga lite. Ska välja ut ett aktuellt ämne som jag tycker är intressant att debattera om tills på torsdag. Tror jag ska välja det här med att de vill förbjuda studentflaken i innerstaden. Måste bara läsa på lite om det för jag har inte koll på vad som har hänt där, om det är förbjudet redan eller inte, och exakt var det ska förbjudas och så :) sen ska jag ta lite bilderrrrrrrrrrrrrr! Måste prata med min fotbollsspelare till granne, han skulle vara perfekt för min uppgift :)

Våffeldagen :D

Ni glömmer väl inte ställa om klockan? Om det nu ens behövs. Både min mobil och min dator har ställt om sig själva. Helt sjukt egentligen, hur fan kan de veta att tiden ska ställas om?
Igår hade jag och christina en myskväll men gottis och så lyssnade vi på Lina som sände radio från en melodifestival. Ikväll kommer hon hem till stockholm. Har längtat såååå. Inte kul att vara ifrån någon som man varit med 24/7 i 3 veckor. <3
ciao!

musik

Nu ska jag lägga in ny musik på min iPod. Har inte gjort det på 100 år och har tröttnat på en del låtar juuuuu.
Igår hade vi fredagsöl med jobbet. Det var skitkul! och skitsent. Körde för första gången postbil, med ratten på fel sida, det var läskigt, man såg typ nada och kollade åt fel håll när man tänkte kolla bakåt. Men det gick bara finfint :)
Idag ska jag ut och springa och hjälpa mamma och pappa att tapetsera om i vardagsrummet :)
puss hej

Stress

Uääääh det är så stressigt när man har lunch såhär sent!! Särskilt om man är sist och alla andra har åkt för typ en halvtimme sen. Och ännu mer stressigt blir det när man vet att man har killer rundan framför sig som tar 4 timmar och bara är springportar. Well well, tur att Dennis också äter nu och inte heller har kommit ut än, gör det lite mindre stressigt :)


vissa har det där lilla extra

Hej! Det var länge sen nu. Jag mår fint om ni undrar :)
Här om dagen började jag tänkte på mallis. Asså fan vad jag saknar vissa delar av det. Det jag saknar mest därifrån är att få träffa Malin och Chey varje dag. Jag saknar dom!! <3

.

Det är inte dåligt att hinna med både skola och jobb på en och samma dag, 2 dagar i rad :)

ciao bella!

fiestaaa :D

Igår fyllde min älskade lillasyster 18 år! Kan inte fatta att hon är 18. Hon är ju bara en liten 94a. Så jag tog ledigt från jobbet igår för att förbereda för igår och idag med tårta och lite annat.
Det var en asbra dag som slutade med utgång med mitt jobb :)
Nu måste jag hjälpa till lite hemma, för det jobbas för fullt. Puss hey!

Hej alla glada!

Jag håller på och kortar ner min beskrivning av bilderna jag har tagit. Detta betyder inte att jag har fått ihop 3-5000 ord. MEN, jag hade läst fel, det stod 3-5000 TECKEN. Vilket jag var uppe i för länge sen. Jag har liksom suttit och särskrivit ord och lagt till "och" på så många ställen som möjligt och andra små knep för att komma upp rätt antal ord utan att lyckas. Så det var en härlig överraskning när jag läste instruktionerna en gång till :) Undrar vad min lärare hade tänkt om jag lämnade in en uppsats med 20 000 tecken istället för 3000. Jösses, pinsamt hade det varit, haha :P Pluggnörden nummer ett här! hej!
Puss och hej!

Jag saknar det som inte finns.

Sitter här proppmätt efter en fiskmiddag. Det var gott :) Det är konstigt med fisk, jag tycker verkligen att det är asgott, speciellt lax. Men jag känner aldrig att jag är sugen på det och bah åååh! Ikväll vill jag äta lax. Fast jag mycket väl vet hur gott det är när jag väl äter det.

Vädret

Kul att vi hade det varmare i fjällen än vad det är här hemma nu :p


Det är nästan vår!

Det var så himla härligt att köra moppen idag, ingen snö eller is som låg ivägen som gjorde så att hela kroppen blir på helspänn och man får kramp i armarna, det var bara att köra på. Kändes som att det gick typ dubbelt så fort att få ut allting, fast det gjorde det ju inte.
Just nu är jag lite förvirrad över mina kurser, har typ ingen aning om vad som börjar när och om jag är med eller inte och om jag ens kommer kunna delta. Allt är en enda röra, men jag hoppas att det löser sig!
pussen!

5000 - 870 =

Hmmm...matte...det måste bli 4130. Det är så många ord jag har kvar att skriva. Lycka till säger jag bara. Jag har nu snart beskrivit klart en bild, har jag tur hamnar den på 1000 ord när jag är klar, sen är det bara en bild kvar som då måste beskrivas med 4000 ord. Var finns logiken? Det är ju orimligt! Jag har aldrig haft en sån här "minst X antal ord" - press. Vi körde inte med det på min idrottslinje i gymnasiet. Tycker det är ett konstigt krav. Det borde ju vara innehållet som räknas, inte hur många ord man skriver. Då får man ju mvg för att man skriver "och" istället för att använda kommatecken. Inte rätt.
Har hon suttit i timmar och bara lyckats få ihop 870 ord!?!?! kanske ni tänker nu, men nej. Jag har sysslat med annat emellan. Kollade lite på skidor. Jag åkte med mamma till farsta för att inhandla lite saker inför fredag, åt lunch och kollade sprintskidor och skidskytte. Och vikt tvätt. Så nu är det dags att skriva på lite grann. Har jag tur så kommer jag in i nåt slags robotstatus och skriver utav mig själv. byeeeeeeeeeee

Plugg

Nu ska jag för första gången på länge ägna mig åt riktigt skolplugg igen. Här ska skrivas uppsats om mina fotografier jag har tagit! Har 2 st jag måste göra. Suck! Det jobbigaste med dem är att jag inte är helt 100 på varför jag har tagit fotografierna så som jag har gjort, vilket är vad uppsatsen ska handla om. Jag tyckte det blev snyggt så, men rent tekniskt vet jag inte riktigt... Uppsatsen skulle vara liten, ca 5000 ord exklusive mellanslag. Vadå liten!?
Dags att sätta fart!

hemma

Nu sitter jag hemma igen efter en grym vecka i fjällen. Har varit så himla nice! Asbra väder också. En volvo-kille sa att det var det bästa vädret i sälen i februari sen 1800-talet. Oj!
Det blev ingen snowboard för mig och Lisa i år, vi avstod från det, det får bli nästa gång :)
Volvo hade nån kampanj där borta så man fick provköra stora bilar i en terrängbana om man hade körkort. Det var asroligt! Bl.a. fick man köra upp på en vipp/gungbräda, och så skulle man få den att välta över så försiktigt som möjligt. Mamma visade sig ha en dold talang för just detta moment!
Nästa vecka blir det jobb, plugg, träning, claes kommer hem och sist men inte minst så fyller min lillasyster 18 på fredag! Lill tjejen :)

RSS 2.0