R.I.P?

Idag är sista dagen som mitt kära sommarlovsbusskort gälller. Har haft en väldigt stor nytta av det och det ska bli ledsamt att skiljas fråndet..Så det blir att åka så mycket som möjligt på det annars kommer jag sakna det allt för mycket!
Haha, nej så blir det nog inte :P

Ska träna idag och vara med Malin

Stan * 2

Idag har jag varit i stan 2 gånger.
Först med mamma och Lisa, vi åkte först till Adidas och där köpte jag en bikini och en tröja, sen gick vi runt lite.

Kom hem, duuschade och gick iväg till bussen för att åka in till stan igen med christina. Vi åt middag där på en överfyllt kungshall och sen kollade vi på Nrj in the park.
Först stod vi en bit bak men där avr det inge drag så vi gick framåt där man kunde dansa utan att känna sig helt uttittat ;)

Och nu sitter jag här :P

Mama Mia igen

Det blev ett väldigtkort inlägg igår så nu tänkte jag skriva lite mer vad jag tyckte om filmen :P
Som sagt så tyckte jag att den var asbra men det kändes konstigt att höra Pierce Brosnan (eller hur han stavas) sjunga. Han passade helt enkelt inte i att göra det, det gick inte ihop :P
Jag vet faktiskt inte om jag tyckte musikalen eller filmen var bäst så jag säger nog båda

Det var allt jag kompå för tillfället :P

Mamma Mia!

Var och såg Mamma Mia idag på bio. Den var asbra. Rekomenderas!

Skön dag

Hade en ganska skön skoldag idag.Vi började halv 10 med att kolla på Super Size me, sen en lång lunch och sen svenska. Egentligen skulle vi haft hälsopedagogik efter svenskan men det hade vi inte av någon konstig anledning så vi fick sluta tidigare.
Fler såna här dagar tack! ;)

Skol SM

Just nu sitter jag och kollar på vilka grenar som det finns till skol SM. Men jag kan inte bestämma om jag ska vara med på 100m eller 400m. Jag har inte direkt någon snabbhet i benen för tillfället tror jag så jag vet inte om 100 meter är någon idé. Å andra sidan är jag inte direkt bra på 400 heller...I have a problem! Hjälp någon!?

Men det ska bli så himla kul att tävla i skol SM! Gud vad jag började längta när vi snackade om det på träningen. Vad vi kanske ska klä ut oss till får bli en överraskning, men det var för en gångs skull min brilljanta idé ;) Vi måste bara kolla med killarna och Frida :P

Hörs i morgon <3

Gäster

Igår så var jag och jenny ute och sprang! Jag skulle behöva springa mer men jag har inte tid. Men det var roligt att träffa henne för det avr ett tag sen om man inte räknar med  när vi sågs i centrum, men då han vi inte snacka så mycket.

Idag så var jag först och kollade på syrran som hade tävling och sen fick vi lite gäster, som jag nog ska gå och vara lite social med nu :P

:)

Liveinspelningen igår var kul :) Men vi höll på att missa hållplatsen när vi skulle gå av, så det avr tur att det var den sista. Busschauffören fick komma opch säga till oss att vi skulle gå av för vi märkte inget ;P
Vi fick de bästa platserna på raden längst fram! Tack vare att vi lyckades smita in fast det var låst ;D

Redan idag så började vårat chema gälla. Kan man inte ta det lite lungt de första dagarna iaf? Vi hade en två timmars lång rast! Bl.a. så gick jag och A-K ut lite då, och såklart så hade vi sån tur att det nästan började spöregna, så när vi kom tillbaka så var vi ganska blöta.
Som tur är så har lärarna ändrat på chemat nu så vi kommer inte ha det igen. När vi hade slutat så skulle vi gå inte och presentera oss för idrottsettorna och alla fick varsitt fadderbarn :P

Nu kommer en rolig nyhet: Sandra ska börja i fredrika! :D

Linda Linda!

This song is for me! Just for me! ;)



Jag är med LINA och snart ska vi på KONSERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommarlovet slut :(

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara med Malin och Becca och tränat. Jag passade på att njuta lite av solen på sista lediga dagen. Fatta att ett helt sommarlov redan har gått! Fast jag tycker ändå att jag har hunnit med ganska mycket, jobbat, varit i england, varit i turkiet, jobbat igen och såklart varit med kompisar och badat och så :)

Imorgon kväll ska jag på en live inspelning på P3 som Lina vunnit billjetter till, så det är henne och Christina som jag ska dit med :D

Lag-usm

Nästan hela den här dagen har jag varit på Källbrinks IP. Inte det bästa vädret för tävling men men. Det var ju lag-usm. Tyvärr vann vi inte, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom våran klubb är miniliten om man jämfö med adnra så vi ahde inte deltagare i alla grenar.
För mig så gick det inte så b ra på 100 m, men på 400m blev jag väldigt nöjd. Jag sprang på 64 sekunder vilket är bra för att vara första gången man springer det, plus att jag är förkyld och hade räknat med att springa på typ 70 sek.
Staffetten gick inte heller så bra för oss tjejer tyvärr :/

Och nu är jag väldigt trött i benen, för det var bara en timme mellan alla mina grenar så jag hann värma upp, springa 100m, värma upp, springa 400m, värma upp och springa staffett.

I natt ska jag upp och se på wissman när han springer, hoppas det går bra men det tror jag :)


Voice 08

Det blev ingen funktionärsgrej på midnattsloppet för arrangörerna ändrade tiderna och så så våra tränare sa att det inte blev något, så då kunde jag åka till Kungsträdgården istället med Malin :)
Vi kom lite sent så vi hade väl inte direkt världens bästa platser men vi såg iaf TV:n ;) Sen så hade de så långa intervjuer med artisterna och det var tråkigt för vi hörde typ inte vad de sa...

I morgon är det lag-usm som gäller. Jag har bara en timmes mellanrum mellan alla mina grenar så jag kommer inte hinna vila nåt men det får gå ;)

Freeeeedom!

Haha nej nu överdriver jag. Så känns det inte riktigt att sluta jobba, visst är det skönt men...
Som vaslutning så fick jag längre rast och åt lunch med några andra sommararbetare i centrum. det blev hamburgertallrik för min del.

När jag kom hem avr det strålande sol så jag passade på att sola lite, men först kollade jag på tennisen, bra gjort av killarna att komma till final!

Sen så kom morfar som fyller år idag och vi gick till Kina restaurangen vid alléplan och åt middag. Så nu är det tårta, vi hörs.

Onsdag

Har jag otur eller? Nu har jag blivit sjuk också :/ Har typ ont i halsen och känner att jag börjar bli förkyld. Jag ska alltid bli sjuk olägligt :/
På lördag ska jag vara funktionär på midnattsloppet och dela ut vatten till de som springer (tror jag). Det kan nog bli kul, eftersom man är med friidrottskompisarna, men det är lite synd att jag missar The voice.

Idag träffade jag Malin vid centrum efter jobbet och vi åkte hem till henne och var där ett tag. Sen gick vi hem till mig och sen så kom även Becca dit :)


Måndag

Efter jobbet idag så gick jag till Malin, men vi hann inte göra så mycket mer än att snacka för jag skulle iväg på träning. men den gick sådär =/ Som ni vet så har jag ju sträckt mig men jag och Jenny var tvugna att träna växlingar till staffetten på söndag. Men det gick som sagt inte så bra eftersom jag inte kunde springa så fort.
Egentligen behöver jag träna växlingar med Sanna också men hon är på semester så vi ska träna det på söndag innan tävlingen.
Lyckat! Jag tror nog att vi vinner... :P

I morgon är det tävling men vi får se hur det går där...

Puss


Jag saknar dig redan <3


Regnigt! :/

I morse trodde jag nästan att sommaren hade kommit tilbaka! Jag låg ute och solade och hade det jätteskönt. Men sen började det såklart regna och det ortsatte att regna och regna och regna hela dagen!

Inte kul...

.

Idag blev det ännu mer tårta på jobbet! En annan fyllde år.
Åkte in till stan när jag hade slutat för att träffa Lina och Christina och lyckades efter ett tag hitta dom på ett café i kungsträdgården ;) När vi satt där så kom Magnus Carlsson gående förbi ganska nära oss. Han är inte min idol men ändå en kändis :P
Vi hade tänkt att kolla på de där 08-grejerna, men det fanns inget speciellt där när vi var där så vi gick och fikade istället. Sen åkte vi hem till mig och lagade spagetti och köttfärssås och åt och hade mysigt.

Puss

Torsdag

Kul att man ska sträcka sig igen!? Och just nu! Om typ en vecka så är det Lag-usm och då ska jag springa 100m, 400m och staffett. Inte så bra att vara skadad då..Men det går nog över snart :)

På jobbet fyllde en av de boende 80 år! Grattis :D Fast honom firade vi igår med tårta och sockerkaka. Idag så hände inte så mycket, det regnade så ingen ville gå ut. Så det blev en lång tv-tittar dag idag.
Efter jobbet så träffade jag Micke en liten stund och sen var det träning, som mest blev styrketräning eftersom jag sträckte mig.

Imorgon är det 08-08-08 så då blir det förmodligen stan med tjejorna som gäller :D

Bad i regnet ;)

Hej!
Har inte uppdaterat på ett tag men det är för att det inte har hänt något speciellt :P
Men idag så var jag och badade med Becca, hennes Robban och hans kompisar Robin och Nickals :)
Det var kul att träffa dem och bada men det var inte dirket varmt och skönt ;P Det var faktistk ganksa kallt och regnigt... :P
Men tack för idag =D

Imorgon börjar jag jobba igen, har varit skönt med helg! Men det känns bra att jobba :) Mitt jobb är ju inte så ansträngande det är faktiskt väldigt chill ;)

Nu ska jag ner och äta lasagne (eller hur det stavas) med min bror :)

Pusshej <3

Meet Dave

Hej!

Nu har jag precis sett klart på en film med mina syskon :) Vi såg "Meet Dave". Eddie Murohy var med och asså den var verkligen skitrolig!!! Den borde ni se!! :D

På jobbet idag så var det jordgubbar och grädde till efterrät efter lunchen, gott! :D

Puss

RSS 2.0