Vi hade i alla fall tur med vädret

Snart kommer våra kompisar och då blir det kräftskiva här hemma :) Kommer bli så kuuuuuuul! Jag är för en gångs skull klar i tid :)

see you!

You got it right

Att jobba tar fan kol på en. Fast jag har inte lärt mig att lägga mig i tid än. Jag går upp kvart i fem ( fast det förskjuts typ 5 minuter/dag) och tänker typ "men åååååååååh! VARFÖR gick jag inte och la mig tidigt igår. Det ska jag göra ikväll, och i helgen ska jag sova" Men sen när jag har slutat jobba och kvällen och helgen kommer finns det roligare saker att göra än att sova, och då tänker jag "äh, jag är ju inte trött nu så varför sova? det är bara att gå upp sen imorgon" dag efter dag. Fast igår var jag faktistk bara hemma med mamma och kollade film :)

Och jobbet var kul igår, fick va på ett nytt ställe och där var det assköna människor :)

Nu ska jag bara byta om och sen sticka till IP och träna. Hela sommare har jag inte kört annat än kondition, så jag har verkligen tappat all löputhållihhet och styrka och känner mig som världens svagaste person :/ Men idag ska jag springa lite intervaller, även omdet inte kommer gå så bra, men jag tänkte prata lite med min tränare så vi kan försöka bygga upp allt igen så jag kan bli bra igen, saknar det verkligen!

one two three four!

HEJ!
Senaste nytt: Linda's got a job!!! :D wihoooo!!!!
men det kommer vi till snart :)
Kinaresan var grymt kul! Vi hann med så himla mycket! Först var vi i Peking med en annan familj och gick på kinesiska muren, förbjudna staden och massa andra grejjor. Sen åkte vi vidare till Shang hai i tid till att resten av pappas jobbar kompisar (vissa med familj) kom dit och typ shoppade och gick på världsutställningen. Världsutställningen var inte alls så cool som man kan tro. Det enda som var häftigt var hur alla länders paviljonger såg ut utomhus, det var inte så kul inne i dom :P Sverige hade t.ex. bara fullt med pippi långstrump och gungor. Fast Carribeans (stavning?) paviljong var rätt häftig, vi träffade en rolig kille från Jamaica där :)
Det är konstigt hur man ändrar uppfattning fort. Tunnelbanorna i Kina var jämt helt smockfulla, värre än Sveriges
rusningstrafik, men man vande sig på en gång och tyckte att allt fungerade hur bra som helst haha. Man lärde sig också att äta med kinapinnar, det är inte omöjligt, det är rätt kul :) Shit det finns så mycket att säga, men kan ommöjligt ta med allt för det skulle bara bli helt osammanhängande, så det får la räcka såhär, men lite bilder ska ni få :)


Olympia stadion :D vi åkte dit direkt när vi kom till Kina, för vi kom så tidigt så vi kunde inte checka in på hotellet än, första gången på hur länge som helst som jag var vaken mer än ett helt dygn.


Det här var INTE lätt att äta med kinapinnar, det är typ revbensspjäll i en pumpa, så tur att kineser inte bryr sig ett dugg om bordsskick! haha! Det var väldigt gott iaf :)

haha, jaa vad kan man säga, vi tror att det här antingen var en kinesisk sopgubbe eller en kinesisk värdetransport

the great wall! Jag tycker det var rätt grymt av oss att lyckas ta oss till alla platser trots att verkligen ingen kunde engelska, förutom några på hotellet.

Vid den förbjudna chansade vi och använde oss för en ooficiell guide, vilket vi hade blivit varnade för, men det var en lyckoträff :)


ShangHai var en ascool stad! typ 70-våningshus med massa neonbelysning och ingen var den andra lik.

När vi kom hem från Kineslandet så hade vi varit vakna i typ 20 timmar och då befann det sig 6 av våra amerikanska släktingar hemma hos oss, så vi höll oss uppe ett bra tag till. Det var 9 år sen jag såg dem, så det var skitkul att se dem igen! :) Imorse åkte de härifrån.

Nu till mitt jobb :) i måndags var jag på  intervju på Annas pepparkakor, och jag fick börja jobba i tisdags, 6 på morgonen!! så nu är jag hyfsat död, går upp klockan 5 varje morgon. Shit pommes alltså! Igår somnade jag klockan 7 när jag höll på att plugga körkortsteori, sen vaknade jag vid 9 av att pappa stod och garvade åt mig, så jag gick och la mig :P
Men sova kan man göra när man är pensionär, så idag ska jag uuut! Med Malin och Linn, det är aslänge sen som jag var ute på krogen i Sverige, så de ska bli kul :)

ba pa da americano!

hej, var ett tag sen.
Först och främst har jag en bra nyhet: JAG KOM IN PÅ JURIDIKKURSEN! :D efter första antagningen var jag reserv 13 så jag hade typ gett upp hoppet och hade lite panik eftersom jag inte vet om jag har nåt jobb än, men sen sgå jag idag att jag hade kommit in. YEA! frågan är nu hur jag ska göra om jag får ett jobb, jobba eller plugga. Jobba får man ju mycket mer pengar för, men plugga kan va rätt nice också, för jag läser inte på helfart så det är rätt chill. Kan inte nån bara bestämma åt mig!? fast får jag  inget jobb behöver jag ju inte fundera på det, men, aa, det är svårt.

Har varit hemma från Grekland nu i lite mer än en vecka. Grekland va BÄST, inget slår det. Vill tillbaka hela hela tiden. Vi träffade bästa människorna, va på bästa uteställena, bodde på bästa hotellen/campingarna (fast ibland inte), bästa vattnet, wanna go back!

jag har inte riktigt velat komma tillbaka till den svenska vardagen så har typ inte orkat blogga, det har inte hänt så värst mycket på min facebok heller. Imorgon åker jag till Kina med la familia, och när jag kommer hem därifrån kanske jag bättrar mig ;)
Jag trodde att man i Kina hade börjat med bestick, för dom har ändå rätt mycket turister, men tydligen var det helt fel, de använder kinapinnar på restauragner och sånt också! Good luck! Man kanske går ner 4 kilo på den här resan med

lite grrrrrrrrrrrrrrekiska bilder bjuder jag på :)
puss!

RSS 2.0