freeeeeeeedag!

Hej folk1!

Bara ca 3,5 timmar kvar på denna jobbdag. Har typ lite ont i magen, vet ikke varför. Var ashungrig efter vattenpolon (som har gett mig ännu fler blåmärken nu :P ), så jag gick till baren och fick en mycket speciell juice av Kader, och sen fick jag ont i magen :/ Fast det är inte såå farligt iaf :)

Ikväll ska vi ut, såklart ;) Sen imorgon så ska jag, irene och julia till Alcudia old town för det är typ massa saker som pågår där för att fira stadens födelse eller något åt fdet hållet, och sen, sen kommer höjdpunkten. Jag och Julia ska till ranchoooooooooooo och rida i 2 TIMMAR!! :D :D På stranden och allt! Kommer bli såååå nice!! Sen blir det la utgång igen kanske. Man måste ju passa på! :P

Måste dra NU, börjar om 10, puss!

tengo prisa!

Detta blir ett snabbt inlägg, för börjar om 6 minuter. Sista how it all began teatern. Sååå nice! Nästa vecka kommer jag kunna börja säga sista måndagen, sista childrens day, sista beautiful and the beast etc. Haha.

Fast är ändå inte allt för glad över att läman stället. Gillar ju självaste jobbet och de flesta av personerna som är här på viva bahia.
Och tråkigt att missa hotellfesten som de har när hotellet stänger. Det är öppen bar på den. Osiiiiis! Fast de flesta av mina camarero-amigos har ändå slutat då och dragit till sina hemstäder.

A trabajar, eh!

lilllördag idag

Fick reda på idag att de i köket & baren kallar mig för La Linda. Rätt gulligt :) Har anat att de pratar en del om mig och Irene där inne, men trodde inte att jag skulle ha fått ett smeknamn, hahaha! :D

Nu ringde telefonen, måste draa, chaooo!

onsdaaag!!

Hade bara tänkt kolla Internet snabbt och sen gå till stranden. Men både jag och Julia sviker killarna nu, haha. Synd! Pallar inte :P Har fortfarande inte fått svar på mitt biljettförslag den 11 oktober. Det var 2 dagar sen som jag och Irene la dem i hotelldirektörens fack, och när jag kollade idag så låg de fortfarande kvar där, men bakom lite saker. Så jag lade de längst fram. Sen gick jag och kollade lite senare och då låg de fortfarande kvar, så jag tog de och gick in till honom på kontoret och sa här är våra flygbiljettförslag så att du kan kolla om de är okej. Vill ju boka innan flygbiljetterna tar slut!!

Och sen så fick vi veta idag att en piratshow som ska vara asbra som vi tänkte gå  på på lördag har slutat att gå på lördagar. Nu går den bara onsdag, torsdag och fredag :( Daaaaaamn!!! Ville SÅ gärna se den! Och reseledarna sa att vi måste se den innan vi åker hem för den är grym. Måste fixa det på något sätt.......................


boys boys boys

woop!

Tjubbaaah!
Har varit ute och sprungit på stranden. Var ju off vid 4 idag. En childrens day kvar!! Såååå nice!! :D

Vattenpolo kan seriöst vara farligt. Fick först ett slag på hakan idag och sen ett på näsan. Men jag är hård som en sten så det gick bra hehe ;D

Ska snart gå och käka lite buffékrubb. Ha det så gött! Puss och kram :)

what up

Jag fick inte ta det flyget som jag ville ta, det tog en vecke att säga att jag måste åka hem 2 dagar tidigare. Inte ens 2 dagar kan  man få för att ha varit lojal och slitit i 4 månader. Sjysst..Och sen så är det bättre om jag hittar ett flyg som är lite billigare även om det innebär att jag måste göra 3 mellanlandningar eller vänta ett dygn på en flygplats. Jävla äckliga männikor det finns!

Men annars så är de lungt :) Nu ska jag låta Irene hitta en flygbiljett hon med, hennes internet funkar inte så hon måste låna min dator men hon har somnat i soffan ;)

antes de que vayas dame un beso

Tjobreeeee!!
Ikväll så var det min favoritshow som var på uppträdandet. Artisterna i den är så sjukt sköna! Men idag var sista dagen som jag jobbade med dem, nästa gång de kommer har jag slutat :/ När jag sa det till dem de bah noooooo. haha. Iaf så när showen var slut så väntade de tills vi slutat för att säga hejdå, och sen bjöd de med mig och Irene att kolla på deras Brazil uppträdande i Palma om 2 veckor. Så gryyyyyymt! Då jobbar vi inte längre men är fortfarande här så vi ska åka med dem efter att de gjort sitt uppträdande på viva bahia för att se dem göra nåt annat. Wiiiiiie!
Det känns så sjukt stört att sen kommer jag aldrig mera träffa dem...Eller man ska ju aldrig säga aldrig, men hur stora är oddsen liksom? Kontakten kommer brytas av bara sådär. Inte kul.

quiero que me toca

Hoppade över stranden idag. Det känns typ jobbigt och stressigt att först äta lunch assnabbt, byta om, gå till stranden och inte ens hinna ligga där i en timme. Sen blir man sandig och så otaggad på att gå tillbaka och jobba. Får jobba på brännan imorgon istället ;) Och jag spelade ju faktiskt beachvolleyboll 45 minuter så då var jag ju i solen.

Gårdagen var kul, mycket dansa (korduro) och lite sömn!


babes big time! :D

whaaaaaaappi

Har precis skickat in en ansökan om att jobba i idre fjäll i vinter :D Vet inte vad jag vill men det skadar ju inte att ansöka, man kan ju alltid tacka nej :)


Snart ska vi börja föra :)

Linditoooo

Haaaalluuuuu. Har slutat regna, tur, för snart ska jag, Julia och Irene uuuut. Eller inte snart, om några timmar haha :P Har köpt lite förningsgrejjor ;)
Har verkligen gjort nada idag. Vaknat, ätit frukost, sovit kollat internet, gått till supermarketen, handlat, gått tillbaka, snackat med kyparna, kollat film, sprungit på beachen, ätit middag, och nu sitter jag här igen :P

Meningslöst inlägg, men bättre än inget aiiiit!

Day off

Kul att det regnar på ens enda lediga daaaaaaaaag! Regnet bara öser ner. Damn it!! Fast lite skönt är det faktiskt, för hade ingen större lust att åka till stranden, och hade det varit sol hade jag tvingat mig själv att åka dit Man vet aldrig när den sista dagen av sol är här.

Kom hem sen igår, var i säng kvart i 6 :P Gick upp haöv 10 för att äta frulle, och efter det så sov jag nån timme till. Hade inte tänkt att gå och kägga mig igen först, tycker det är så jäval ovärt att sova när man ändå är vaken, men jag vill vara fit for fight ikväll! Men det får bli en lugn dag idag. Kolla internet, kolla solsida, kolla film med tjejorna :)

Idag är andres sista dag, tråååkigt :(
Vet fan inte om han heter Carlos eller Andres. Alla kypare och på hans namnbricka heter han Carlos men på facebook heter han Andres, men jag kallar honom iaf för Andres för det var det första av hans namn som jag fick reda på :P


Sebastian och Andres :)

Besos!

ayeeeeeh!

föstår mig inte på spanjorer asså, haha :P de gör JÄMT en höna av en fjäder vad det än gäller, och så fort det har hänt något så vet verkligen alla, och då menar jag alla, om det på någon minut. Fick bevis idag haha. Och alla överdriver det. Iaf är det så här ibland kyparna och kökspersonalen och så var det i Granada också :P

Ikväll ska vi ut med teamet till Alcudia, och imorgon blir det ut med kyparna/köket för det är några som slutar :( Trååååkigt! Egentligen så känner jag inte för att gå ut ikväll, skulle hellre spara pengar till imorgon, men nu får det inte bli så. Hoppashoppashoppas på mycket sol så jag kan dra till Mal Pas med thaaa team!


chuuus!

eeeeeeeey

Snart snart snart fredag! Eller det är ju fredag redan men arbetsdagen har inte börjat. Först ska man få en natts sömn. 13 arbetsdagar har jag kvar här. Så gött att kunna räkna ner :)

Blir lite bilder nu för mina ögon håller på att stänga sig själva, vi får höras imorgon helt enkelt. woop woop!


minidisco


Waterpolo


Relaxen, där vi inte får vara :/


Jag och Julia :)


Vatta!!!!!!!!!!!!!!!!


<3

sov sött sötnosar

middagsrast!

Idag är sista dagen hotellet är fullbokat, undrar om det blir stor skillnad imorgon..eller jag undrar det inte alls, bryr mig unte så mycket :P

Sitter vid internet med Christianooooo och kollar bilder från igår, ser ut som en retard på allihopa haha! Men kul är det iaf :D

Imorgon är det fredag sen ledig! De har tydligen förutspått regn! Men hoppas inte, för jag, Julia, Irene, Christian och Christoffer hade tänkt att åka till en strand som heter Mal Paz som Chris känner till. Men men blir det åskigt och blixtrigt får vi ta filmdag istället :)

Börjar om 10 så måste draaaa nu. Har fucking bufo teater, iaf så är det den som fungerar någorlunda bra av dem. Den andra är heeelt kaotisk. Men jag måste vara maskott i nästan en timme. Skönt, jätteskönt. :P

hejdå hejhå!

ahaaa

Haliu, pratar med mamma nu. Ingen flygbiljett bokad än dock, har inte fått ett okej än :P

Men nu måste jag få pratkvarn-mamma att sluta prata för jag måste gå och joina mitt team! :P

Puss! <3

dagen är inte slut än

Hej kära läsare och tittare.
Har mitt shift off än en gång. Varje gång jag har haft det känns det som att det kommer ta 100 år tills nästa shift off, men sen så går det ändå rätt fort. Och varje gång det är tex mex till middag känns det exakt lika dant :P

Har i vanlig ordning ätit middag, sprungit på beachen, dushat, kollat internet. Och senare ska jag skypa med mami :) Skulle vilja tvätta men nu har en till tvättmaskin gått sönder så det finns bara en och den är inte ledig. Damn!
Det går alltid mycket bättre för mig att springa på kvällen förresten, vet inte varför men då kännsd et som om jag kan springa hur fort som helst hur långt som helst. Jag typ rusade i full fart sista fem minuterna, vet inte vad som hände, det gick hru bra som helst. Härlig känsla!

Ikväll så ska teamet ned till stranden och dricka lite och lyssna på musik :) Skulle vilja gå till baren bredvid nu, men jag vill inte dricka nåt, vill bara snacka med personalen för de är sköna, men aa, vi får se. Kan ju alltid se solsidan också. Fick andra säsongen av underbaraste Julia :D

Har bara 14 arbetsdagar kvar nu :D Sweet! Börjar bli fett less på det här nu pga en viss liten person som jobbar här.


Fast vissa saker kommer jag aldrig tröttna på :)

P to the A to the R to the A to the D I S E

Hej på eeeeeeeeeeeeer!

Finns inget att göra nu, är så boring.

Chattar med Malle så lite kul har jag i alla fall :D

Kvällspasset gick la bra idag, det var brainbattle som är en frågesport typ. Jag och Jules fick i uppdrag att förbereda allt till efter showen och att mingla. Så det var min arbetskväll. Kvällarna känns alltid så jobbiga innan de börjar, men när de väl håller på är det inte så farligt :) Men imorgon har jag mitt lediga shift, kommer bli såååå nice! Undrar vad jag ska göra. Det blir nog en joggingtur på playan och sen städa rummet eller så :)

det är bara 17 dagar kvar tills jag slutar, det är fan inte mycket! och 2 eller 3 av de dagarna är lördagar då jag är ledig!! :D

god natt!


fiestaaaaaa

ps. jag förstår mig i allmänhet inte på killar :P sov gott!

chubaaaaah

Hej hej! Bara 2 childrens day left wihooooooo!!
Efter vi slutade så var jag och Julia ashörtiga, jag gick ut och sprang och hon tog en powerwalk :) Christian håller på att göra promotion för rancho grande åt mig, jag hoppas verkligen att han lyckas få folk dit, skulle vara så sjukt nice! Jag kommer bli proffs på att rida! Haha ne inte riktigt för det blir ju bara tredje gången jag är där, men jag känner mig iaf bättre på det :)

Ska svida om till uniformen för att gå och äta. Undrar vad som händer vid middagen idag, i lördags började ju jag och Irene bråka med kyparechefen, han är så sur av sig! Jag har iaf prata med honom så vi är vänner, men Irene och hanär typ fiender nu, hehe.

Puss


kommer sakna de här plus några till, för de lär jag förmodligen aldrig träffa mer när jag har slutat :(


what if

Nu fattar jag vad de som har slutat här har menat med att this place is breaking my balls. Känner detsamma, det här stället tar seriöst kål på mig så det känns riktigt skönt att få åka hem snart :D Det dumma är att jag är för snäll så jag vill inte säga allt jag tycker för då kommer en viss perosn börja grina och då kommer jag tycka synd om den. Damn it!

Skickade en flygbiljettsförslag till Ellen nu så hoppas direktören godkänner det, så jag kan boka.

Usch vad sent det ääääär! Jag, Irene, Christian och Christoffer gick till baren här bredvid efterjobbet och nu blir det sängen!!

Puss

Godnatt

NU har jag lagt upp fler bilder på face, ska försöka bli snabbare på de :)
Det spöregnade idag, så vi fick va inomhus, gillar mer att vara utomhus :P Är fet trött, sitter typ och somnar. Ska nog gå och lägga mig, är fett trött och håller på att somna här i soffan. Hela teamet sitter och kollar Internet (förutom Ellen) det är typ våran kvällsunderhållning ;)

God natt!!!


chuuu

Kollar på flyg hem. Har hittat ett jättebra med Norwegian den 13 oktober. Men grejen är att då så har jag bara 20 kilo bagage jag får ha, men det andra flyget jag hittade så är det 23 kg. Å andra sidan är det med Norwegian direktflyg och de är en bra flygtid. Hmmm...vad är mest värt? Jag får pröva packa och sen se hur mycket det väger kanske.

vädret är växlande här nu, sol,moln, regn. Men självklart skulle det vara stekhett just när vi hade vattengym.

Hade tänkt att ladda in bilder på min facebook nu, men glömde kameran i rummer, attans!



peace


Scary

Jag har blivit min egen väckarklocka. Min telefon dog i natt så larmet ringde inte, men jag vaknade ändå halv 9, så jag hade inte ens försovit mig om jag skulle upp och jobbat. Huuuur bra som helst, hehe ;)

Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag kommer typ bli rastlös när jag kommer hem. Är van att göra nånting exakt hela tiden. Känns om att jag har glömt hur man tar det lugnt. Allvarligt, när jag komme rhem och hittar ett jobb och slutar vid 3 eller 4 eller 5 varje dag. Vad ska jag göra sen liksom? Kommer typ bli tvungen att gå på bio, träna, träffa kompisar eller vad som helst. Blir uttråkad av tanken på att ens bara ligga på sängen och ta det lugnt typ. :P

well well idag har vi varit i puerto de alcudia och kollat på coola båtar och legat på playan, utan att ha blivit brunare, jag blir inte det längre, har nog nåt min maxgräns. Men jag hoppas att all sol typ läggs pa lager i huden så att färgen håller i sig längre, men så är det säkert inte haha.

weeeeeeell har inte så mycket batterier kvar på min lilla dator så måste sluta skriva nu men här kommer iaf en bild från igår kväll/i morse ;)


ska sova snart, mina ögon håller på att falla ihop och dator batteriet med, pussar!

hey you!

De blev bara jag och Julia som drog ut tillsammans igår. Till Can Picafort. Vi dansade skiten ur allt och alla! :D Nu är det dags för playa! Puss

lunchrast!

Är TRÖTT!! Hade tänkt att inte vara ute så länge igår men så slutade mdet med att komm ai säng kvart över fem. Så sov lite mer än 3 timmar. Trodde att morning gym och vattengym skulle ta kål på mig men det var faktiskt jobbigare att vara i miniklubben, för det var så lugnt där och det gjorde så att jag kände av tröttheten. Så länge man håller igång är det liksom ingen fara :)

Det var askul igår iaf, vi mötte upp alla kypare som skulle ut och åkte till en karaeoke bar och sjöng, fast jag sjng inte :P Sen drog vi till bananas och chaekade loss! Vet inte om det blir bananas eller can picafort ikväll..vi får se.

Vid lunchrasten tog vi en bild osm ska vara med i en tävling om att komma på reklamblad i hela världen typ. Hoppas vi vinner! Här är vårat bidrag:


hoppas vi vinner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coming home

Hej hå, här sitter jag med Julia den blå och djChris som är som få. Har duschat och så och snart ska jag och Irene ut med kyparna, för vissa av dem slutar ju. Kommer bli kuuuuul.

Iaf så ska ni la få höra om igår, jag kommer hem, om 2 veckor. Fick veta det igår när jag satt och skypeade. Det som gjorde mig så jävla sur var att Ellen skickar hem mig först av alla. Julia hade varit här 1 dag och ändå ville hon hellre behålla henne än mig, som har jobbat som fan i 3 månader (inget emot julia :) ). De hon valde att behålla till slutet var liksom de 3 nyaste. Fattar det inte. Och hennes ursäkter var världens sämsta, hon ville ha så mycket språk kunskaper som möjligt, men ändå behöll hon 2 svenskar som pratar svenska och engelska. Jag pratar spanska också, och Irene pratar 5 fucking språk! Fast tycker mer synd om Irene än mig för hon ville verkligen vara kvar till slutet och det visste Ellen och hon är den enda so mvarit med från första början. Så jäääääääääääävla orättvist! Men det förvånar mig inte. Och iaf när jag sa allt det här på mötet i morse var hennes svar typ "im not even going to discuss det" hon vågar fan inte diskutera någonting!!
Och sen gick hon och pratade med direktören för att fråga om jag kunde få stanna till 15:e men det gick inte och så försöker hon spela att hon bryr sig och tycker synd om mig och bla bla bla. Palla!! Hotelldirektören ville iaf prata med mig också imorgon eftersom jag blev sur, så vi får se vad som händer..

Men förmodligen så kommer jag hem snart gott folk i Sverige så vi ses igen. Känns iaf bättre igår än idag :)

Nu ska jag fixa miiig. Puss

weird

3 månaders intensiv tid tillsammans betyder tydligen nada för vissa. vet inte riktigt vad jag känner, vill typ gråta haha, det kom lite för snabbt..Jag menar, vafan..

Skriver mer om detta imorgon, eller i övermorgon kanske...

jahaaaaa

AAAaaaaah! Jag blir galen!! Det luktar potatisgratäng här!! Precis som den vi gör hemma. Känns nästan som att jag är hemma, och det gör mig hungrig.

Har bytt till shift off på onsdagar nu. Så naaajs! Annars hade jag inte varit ledig nu ikväll Tror det kommer göra att veckorna går fortare. För när jag var ledig på måndagskvällar så var det nästan repcis efter att ha haft en ledig dag, nu är det mitt i veckan istället :) Imorgon har jag rancho grande, hoppas att jag har folk!!!
OM jag inte har folk tänker jag köra vattenpolo klockan 3

FInns det någon här som är teknisk? Jag har en låt på min dator som jag inte kan öppna i i-tunes för den är inte i mp3 format, så jag kan inte få över den till min ipod. Vet någon hur jag kan spara om den till mp3? Har både frågat Christoffer och djChristian, men ingen lyckades.

Om en halvtimme ska jag skypea men min familj hemma i Sverige. Vet inte vad jag ska göra tills dess. Har redan plockat undan lite i mitt rum och betalat räkningar. Bra linda :) Kanske ska gå till baren en snabbis..eller städa lite mer i mitt rum.. vi får se :)


it was too good to be true

Sitter och chillar vid internet, det sitter en asskön familj från Sverige bredvid. Från värmland såklart :) Go dialekt de där. Värmländska och holländska familjer är de bästa. De är alltid jättetrevliga och roliga :)


dinner time

Har precis skivckat iväg en liten önskelista till mami och papi. Får se vad jag får sen på min 20-årsdag. Det är så svårt att komma på saker nu för tiden, när man var liten ringade man bara in varenda tjejsak (och vissa killsaker också för den delen) i leksakstidningen. Men nu är det ju lite svårare, fast tycker ändå att jag fick ihop en del bra grejjor :)

Ikväll klockan 10 kommer det en ny tjej hit. :O. HOn heter Julia och är från Sverige, hoppas hon inte är bitchig. Jag fattar inte varför de sänder en till NU. Liksom förut när vi bara var 4 stycken som jobbade under högsässongen så sa vi att de måste skicka en ny, men vi fick ingen. Men nu när det är mycket lugnare och inte så mycket barn och teenys här, då så ska de minsann ge oss 3 stycken nya. What's the point?

Nu ska jag äta middag :) ciaooooo

who am i?

Pratade massa med en av ving tjejerna som är här, hon var astrevlig. Det är tydligen assoft att vara reseledare, de jobbar typ bara 6 timmar om dagen och tjänar gryyymt mycket mer än oss per timme. De får boende, cykel, åka på utflykter gratis och massa. Så de har ju massa fritid som de kan vara på stranden och utforska ön. Till skillnad från oss, jag har varit här lite mer än 3 månader och har sett Palma, Cala ratjada, Alcudia och Can Picafort. Men vingtjejen lovade att vi skulle åka till massa ställen på ön som är fina fär hon har även en bil för att hon bor en bit ifrån hotellet hon jobbar på. Snacka om F.U.S.K

Just nu känner jag att jag bara vill åka hem, men det går över.. :p

shape up!

Har egentligen inte så mycket att skriva för de har inte hänt något speciellt idag alls. Dagen har typ flytit på. Det var aslite folk till alla aktiviteter, men det var bytesdag igår så de va säkert därför. Det första folk gör när de kommer till ett nytt ställe är väl inte direkt joinar aktiviteterna..Hoppas bara på fler folk imorgon, särskilt klockan 3 för då ska jag ha vattenpolo! Älskar den sporten här :D

Hörs och ses!!

banana

Har varit en lugn dag idag. Första lördagen utan Malin, lite mer boring än de lördagar som jag har haft med henne, men det är alltid gött att vara ledig :) Sov 3-4 timmar inatt, så det blev bara att vila på stranden vid hotellet :) Lite senare bar det av mot Alcudia Old Town, sen middag på hotellet, och tänk att man aldrig kan bli lämnad ifred! Är det inte gäster så är det kyparna.. :P Nu är jag och Irene i Can Pica och chillar på en glassbar.

Christian, den nya killen från Tyskland är fett skön! :)


miss youuuuu!

24 hours

Hallå där köp blåbär!
Dagen idag har gått fort! Först 3 timmars jobb på morgonen, sen rancho grande. Det var dock inte riktigt lika kul som förra gången för den ena tjejn vågade inte rida sen när vi skulle gå och den andra var typ rädd så vi fick gå lugnt hela tiden, och guiden kändes lite halvdryg, fast ändå trevlig. Men det var ändå waaaay better than hotellet :D

Sen på kvällen så hade jag schulback i  miniklubben. Och de barnen jag fick med mig fick helt plötsligt städlust och städade hela miniklubben och alla bord och stolar som var jättekladdiga! :D Det var lite pinsamt när ens förälder kom, men äh, de valde det ju själva.
Så jag spelade iaf Shulback med 2 svenska killar som heter Damon och Darin, de är jätetegulliga, synd att de åker hem imorgon.

Nu ska jg sova, för är trööööött! God natt sverige

Heiiiii

Yesyesyeeeeeeeeeees!! Ska till rancho grande om en timme ungefär. Det är den där hästutflykten. Kommer bli så niiice för jag sk åka med 2 tjejer, en som är 11 och en som är 12 som jämt brukar vara med i mina aktiviteter så jag känner dem. Sweet!

Jag undrar om det är okej att bara ha viva shortsen och sen ett linne. Ellen sa att jag kunde ta leggins och viva t-shirten, eftersom att jag inte har fått viva långbyxorna än, så jag borde ju kunna göra tvärt om också, behålla shortsen och ta en annan överdel, visst? Lika bra att inte fråga :P



adios amigos!!

take a sad song, and make it better

Har varit på baren med Irene och snackat allmänt tjejsnack. Ska övernatta i hennes rum tonight!

De har så jävligt töntiga regler här. Jag har med Not Afraid, av Eminem som musik när jag kör morning gym. Men på mötet nu sa Ellen att en av de högre cheferna sagt åt henne att han inte gilade det, så jag är tvungen att ta bort den. Han hade hört något fult ord han inte gillade. Men jag menar va fan vilken låt som görs idag innehåller INTE svordomar och sån shit? Och om låtarna vi ska använda inte får göra det så kan han ju sätta ihop en lista med bra styrkelåtar som alla är bra texter. Men det är inte ens någon av gästerna som bryr sig!! Och han kunde ju åt minstonde säga det till mig direkt istället för att gå genom min chef. Är det så farligt att gå till mig och säga ursäkta Linda, men den här låten är faktiskt inte så lämplig, den kan störa gästerna pga de fula orden eller nåt sånt.
Inte för att det förvånar mig, folk här är så jävla fega och vill att alla andra ska ta skiten åt en. Fast det är inte så långt kvar, inte ens 2 månader :)

Och det finns ju bra saker här också :) Jag trodde först att vattenpolon idag skulle bli lugn för det var bara 2 småtjejer, jag och en till i början, men sen kom fler och fler och det blev askul. 2 tjejer till var med så var för en gångs skull inte ensam tjej ;) Och jag blir alltid lika förvånad varje gång när gästerna vet vad jag heter, okej barnen för de brukar jag berätta det för, men inte de vuxna :P


Cadet (chefskyparen typ), Malle och jag

Aja nog om bullshit, godnatt! :)

que pasaaaaaaa!

Trött heten börjar komma ikapp lite nu. Sitter typ och halvsover. Haha näe så illa är det inte. Har tvättat en till maskin.
Har typ inte fattat att Malin har åkt, känns som att hon har sitt shift off eller nåt, men så är det ju inteee :/




abow

Idag for Malin hem. För typ en timme sen :( Känns så sjukt tomt, ni anar inte! De 2 som jag gillar mest här är borta nu.
Och vi har lite intriger i teamet just nu, men de kanske löses snart, eller kanske inte.

Jag haf iaf ockuperat båda fungerande tvättmaskinerna, vitt och svart var för sig så inget färgar av sig den här gången.

Vuxna blir verkligen galna när de spelar vattenpolo! Jag visste det innan, men idag var fan reckord! Jag hade bollen, så kom det en man bakifrån och tog tag i mig och tryckte ner mig under vattnet. Jag bah men luuuuuuugn! Fast han menade inget illa, frågade efter om jag var okej :)

Ska gå och sova lite nu, ahr varit ute rätt mycket de 2 senaste veckorna. Igår var vi ute för det var Malins sista kväll, kom hem kanske halv 5 och så sov både Irene och Malin hos mig. Det var mysigt :)

godnatt!

Okay, i'll go to Can Picafort!

Fick nyss ett sms från Chey, hon vill tillbaka hit. Och skoja inte vad jag önskar att hon vore här. Vill seriöst inte sova själv inatt :( Och tisdag, vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer bli när Malin åker. Blir tårögd på tanken av att hon åker snart, skärp dig nu Linda!!

Malinda's sista lördag i Mallorca spenderades i Palma där vi shopade loss. Kom hem med lite nya fina kläder! :D Måste slänga lite av mina egna gamla kläder, är så dålig på det, men ska tvinga mig själv. På vägen dit så la vi oss längst bak i bussen för att sova, asskönt var det! Men efter en typ halvtimme så blev vi väckta av busschauffören som sa att man bara fick ha ett säte var. Surgubbe! Och när jag satte mig upp var typ hela bussens ansikten vända bak mot oss!
På vägen hem tänkte vi vara smarta oc ta bussen som gick till Can Picafort istället för Alcudia (för den gick en kvart tidigare) och sen ta bussen därifrån till hotellet. Väl i Canpicafort så kom snigeltåget när vi stod och väntade på bussen så vi hopade på det istället och tänkte ta det till hotellet. Men det åkte inte ens förbi där så vi åkte runt i en timme i hela Canpicafort på ett långsamt tåg. Värt! Haha! :)


Kärlek vid första ögonkastet, hehe :)

A house is not a home when your love ones is gone

Chey åkte hem för typ en timme sen. Kan inte fatta att hon är borta nu :( Känns så galet tomt. Sen åker Malin på tisdag. PALLAR INTE! Men det känns alltid värst i början, kommer nog kännas bättre sen.

Igår kväll fick vi en ny kille, han ska va tekniker. Christian heter han och är från Tyskland och 26 år.

Och idag ska jag och Malin till Palma, och så ska jag köpa ett nytt minneskort till min kameralishious :)

Puss

Skulle lägga in en bild här men det funkar inte, internet är försegt.

Fredag morgon

God morgon nu är det fredag, dags att sova snart. Jag och Irene sitter och larvar oss på Skype istället för att sova, men snart ska vi la gå och lägga oss. Vi ska upp lite ridigare i morgon för att dra till bankish. Så nu ska jag föra över lite låtar till morning gym imorgon till mitt usb-minne. Då ska vi puuuumpa!!! Det är ett par här osm är gäster nu som är gyminstruktörer och håller i spining och bodypump och massa grejer. Hoppas INTE att de kommer är med på min styrketräning. Det skulle säkert tycka den var tråkig och inte jobbig alls :P






Kommer sakna er 2 sååååå mycket!!!
<3 <3 <3<3 <3 <3

L.

Kul, nu är jag den enda i teamet som inte är chef. Det fula är att våran chef hade inte ens berättat att den nya killen är chef om inte Malin frågat. Och hon har inte ens någon anledning till varför hon inte sagt något eller varför hon gjorde honom till chef. Eller hon hade anlednignar men de var så sjuuuuuukt sämst. Sen börjar hon grina för att jag blev sur på henne eller nåt. Jag vet inte ens varför. Gaaaah är så ARG! Man gör inte som hon gör!

Familjen som ville åka till Rancho grande anmälde sig aldrig
Chey åker hem på lördag.
Malin åker hem på tisdag.
Mitt minneskort till kameran har glapp så det fungerar typ inte längre. Hur ska jag klarar mig utan minneskort? Kameraminnet kan ta typ 40 bilder, men jag kan inte ens föra över de bilderna till datan för jag har inte sladden.

Igår var det iaf roligt när vi var ute på bananas, Kom hem halv 5 i morse:) Hinner inte lägga in någon bild nu fö rmåste dra.

RSS 2.0