14.26

Nu har jag 34 minuter på mig att göra läxan, gå och handla och gå till skolan.
Hinner jag?

shopping!!

Idag ska jag shoppa! Hittade en snygg tjocktröja som var tunn som jag bad dem lägga undan för jag hade inte tillräckligt mycket pengar på mig. Så efter lunchen ska jag dit.

Innan så gav jag mig på ett nytt försök att skaffa ett NIE, men det gick inte alls bra, kom inte längre över huvud taget för jag hittade inte ens huset.

Ikväll ska jag, Gisela och Lisanne ha grillkväll, Sam och nån tjej ska nog va med också och kanske några fler, fast jag vet inte. hoppas solen går ner sent så vi kan sitta ute utan att frysa!

Kan inte bestämma mig

Det är rätt sjysst här i vardagsrummet ändå, har asbred säng, datan står bra och a, bara allmänt bra :) Idag blir det en lugn kväll med mig själv. Men vet inte riktigt vad jag ska göra...Antingen se en film/serie på datan, se på nån spansk film/serie på tv:n eller sova. Mina ögon och kropp säger att jag borde sova, men det känns så dumt nu när jag har värsta läget att se på TV.


hmmmm tänk tänk tänk, borsta tänderna först, sen bestämma hur det blirr

ayeeeeeh

JODER va svårt det ska va att att hitta en lägenhet i Fuengirola då!!! Får ju inga svar, vill de ha nån som hyr deras rum eller? Fast det lättaste ska typ vara att fixa det på plats, men ändå...då måste jag betala hostel för jag vet inte hur lång tid det tar innan man får något. Och det dumma är att jag typ råkade säga att jag har 2 lägenheter  Fuengirola som jag kan bo i. Eller jag sa inte det, men han frågade om jag hade tänkt bo i malaga eller Fuengirola, då sa jag Fuengirola och han frågade om jag hade någonstans där där jag kunde bo, och då började jag tänka högt och han fattade det som att jag kände 2 st med lägenhet här och då visste jag inte hur jag skulle rätta till det, hehe. Men det är nog ingen stor grej, bara säga att de flyttade eller nåt.

snart är det skolish! Gött när man bara har sovit 3 timmar ;)

hei hei

Det slutade med att vi gick till krogen igår. Kom hem halv 7. Och vid 10 ringde städerskan på dörren så jag fick inte sova längre. Kan känna påsarna under ögonen haha. Nu kommer jag sova i vardagsrummet typ 3 dagar för att 2 engelska tjejer som kommer måste sova i mitt rum. Bor 9 pers här just nu! Men jag saknar min roomie, även om vi inte umgicks megamycket så var det liksom alltid någon där...

sugarpie honey bount

Snart ska jag, Gisela och Lisanne ut till en intercambio bar och hoppas hitta några spanjorer att prata med! De håller på ch gör sig i ordning, men jag orkar inte fixa mig så går dit osminkad. Men ibland så känns det som att när jag typ känner mig ful och ofräsh är då jag får flest komplimanger och så. raro pero verdad :)

Lite uppdatering då

Det var ett tag sen nu så här kommer lite nyheter från España.
Fabian åkte till Madrid igår. Hoppas att han hinner komma tillbaka en gång innan jag åker. Men jag fick en mapp av honom med spanska fotbollslandslaget på iaf som ett minne :')
Och om Malaga då. Jag och Anica åkte dit med hennes transfer (det var hennes sista vecka förra veckan) Och sen gick vi runt som galnigar och letade hostel. Malageñarna är mycket trevligare OCH snällare än granadeñarna. Älskade staden och ALLT! Det var typ 3 stycken som sa att jag var bra på spanska, här säger de bara att man är dålig.
När vi till slut hade hittat ett bra hostal så tog vi tåget till Fuengirola och då ringde jobbkillen och sa att han inte kunde ha intervju förän 11 på kvällen. Sista tåget till Malaga gick 23:30, så det va dumt. Men tänkte att det fanns en liten liten chans att hinna med det.
Anica drog vid 8 tillbaka till Malaga och jag gick och väntade på att klockan skulle bli 23. När den väl var det så fick jag sen vänta 45 minuter på the fucking hombre. Efter 20 minuter så sa jag till killarna som jobbade utanför stället att jag inte tänkte vänta längre och att de skulle säga till chefen att jag var där. Och de bah nej nej han har ringt han kommer om 10 min! Men det var 25 minuter. Så jag var lite sur på honom under intervjun men sen kom han iaf och jag fick jobbet. Fast jag hoppas att han inte lurar mig eller så. För jag sa att jag ville hem till sverige ett tag innan och kommer tillbaka runt 20 maj, och han sa att jag bara skulle ringa när jag är tillbaka i Spanien och då börjar jag jobba. Så jag har ju ingen försäkring på att han inte har anställt någon annan då...men i så fall är han ett ashole.
Efter intervjun gick jag och letade reda på nåt ställe att sova på. Fick 100 kr rabatt bara sådär. Fast det kostade fortfarande 42 euro så det sved. Receptionisten trodde typ inte på mig att jag var själv först haha. Men han var snäll och har en lägenhet i Fuengirola jag kan få hyra sen om jag vill.

Dagen efter tog jag tåget tillbaka till Malaga och gick till Anicas hostel och hämtade henne. Sen delade jag ut massa CV i Malaga och sen gick vi till la playa. Vill mycket hellre jobba i Malaga faktiskt, i Fuengirola fanns inte så mycket att göra, det enda som fanns där var typ playan. Fast jag ska inte klaga nu när jag har ett jobb.
När jag skulle gå till bussen hem sen kom en kille som trodde att han hade sett mig i en park dagen innan (sa han iaf) och började prata med mig. Jag missade min buss då så han bjöd på pizza.

Hemma i Granada så gick jag, Gisela och Lisanne ut och märkte att José är en I.D.I.O.T!!
Och idag har jag försökt att fixa ett NIE nummer som jag behöver för att få jobba, men utan framgång. Nu blir det läxor ciao!

alabama

Hei! Nu är jag hemma igen, eller inte hemma i Suecia, men hemma i Granada. Har inte tid att berätta om helgen nu, Carmen vill höra allt, sen ska jag äta och sen ska jag till Gisela. Men jobb har jag iaf fått.

Ai ai ai

Städerskan i skolan är världens gulligaste. Mina ballerina var jätteskitiga så jag frågade henne om hon hade något klor eller blekningsmedel (giselas idé jag kan egentligen inte sånt hehe ;) ) men hon sa att det var lättare om hon tog dem och tvättade dem åt mig :D Det kommer va jobbigt hemma sen när jag är så van att få allt tvättat en gång i veckan och sen inlagt på mitt rum och få frukost, lunch och middag serverat, hehe :P

Snart ska vi till Palacio del congreso för att se på fotboll och supa lite med folket. Fast jag ska inte dricka så mycket för jag vill inte se ut som skit imorgon i Malaga när jag ska söka jobb. Fast ölen kostar visst bara 1 euro...Fast jag är alltid snygg så whatever ;) Nu ska jag och Anica föra. hehe dubbelmoral :)




fúúúúúútbol!

Hela Granada är i en bra stämning idag. Fotbollslandslager kommer hit och ska spela mot tjeckien eller nåt annat land (har ingen koll). Så ett ställe här har feta aktiviteterna på g. Eller jag har inte varit där en, men ska dit efter skolan. Carmen visade iaf mig lite grejer hon hade gjort. Och igår kväll va folk också galna och gick omkring med spanienhattar och ville att man skulle köpa spanien-saker. Hihi :) Om jag dvs. inte är helt ute och cyklar och har fattat allt fel hehe. Undrar hur det kommer låta inatt om Spanien vinner. Skulle vilja gå och se på matchen men alla biljetter har varit slutsålda ett tag och det är nog även för dyrt för mig som lever på bidrag.
Undrar om Fernando Torres spelar...


.

Nu har jag sådär konstigt ont i halsen igen. Inte bra, inte bra.
Nu hoppas jag att vi bara har en vecka kvar av eftermiddagsundervisning. Gruppen innan oss hade det i 3 veckor så vi borde inte behöva ha längre. Vet inte alls vad jag ska göra idag. Läxorna? Ja. Efter det, dont know, är just nu inte så soligt. Kanske ringer Gisela, fast jag har typ inga oengar kvar på mobilen, måste tanka på den. Det kan jag ju göra idag om inte annat.

Shit vilket onödigt inlägg, haha.


En bild från botellon som var för en vecka sen

holabandola

Så var de fredag igen då. Det här kommer nog bli en lugn helg, för på lördag ska jag till Malaga på morgonen, så vill inte vara helt förstörd då. Och så är jag i Malaga heeeeeela lördagen lång, fast vem vet kanske går ut när jag är tillbaka i granadis :) Juste, n blev jag påmind om att jag borde kolla när bussarna tillbaka går så man inte blir fast där nere.

Noterat: Tu puta madre är jättefult och det ska man inte gå runt och säga. MEN säger man DE puta madre så betyder det att det är asbra.

Godnatt*

ayeeeeh

Det blev riktigt kul igår faktiskt! Är så glad att jag gick!
Fick lite brottom så han inte direkt fixa håret eller nåt, bara slängde på mig smink och kläder och gick och mötte Liseanne och vi gick och mööte Sam vid Burger King och sen gick vi till residentet för att fira killen som fyllde år. Först gick vi till en chupeteria, där ALLA shots kostar 1 euro, finns 90 att välja mellan. Sen gick vi till Granada10. Och där var Giovanni som har flyttat till Sevilla, han kom hem för att fira födelsedagsbarnet.
Det är tråkigt att han har flyttat, för han var så himla bra.

Förresten så har jag färgat ögonbrynen! Igår efter skolan så skulle Gisela färga ögonfransar och bryn så jag gjorde det med. På ögonfransarna syns det typ inte, men ögonbrynen ja! Våran lärare kommer säkert kommentera det idag och jag kommer bli röd i ansiktet, haha. Jag ser nog inte mer svensk ut med mörka ögonbryn, men jag tycker det blev bra :)


aquíííííí! såhär ser mina nya ögonbryn ut. punkt slut

onsdag = Granada10

shit, jag har snart ätit upp en hel jävla chokladkaka med godis i. Jag ska inte köpa såna saker här, för jag kan inte sluta äta dem, det blir bara all in. Fast det är ju bättre för tänderna så. Jag tror att det är för att jag inte har något skåp här. Hade jag kunnat lägga in chokladkakan i ett skåp hade jag inte sett den ligga där och vilja bli uppäten.

Ikväll blir det party. Ladies night på granada10 as usual. Eller som vanligt och vanligt, har bara varit där 2 eller 3 gånger innan, hehe.

Ibland önskar jag att jag bodde på residentet, de verkar ha värsta sammanhållningen där borta. Och idag är det en kille där som fyller år som ska firas. Kul för dem! Men vi som inte bor där får liksom hänga på efter och möta upp dem på krogen. Lite halvoff sådär, men det funkar så länge man inte är helt själv!

bronzearme

Är inte på humör för att skriva längre...think i know why...trodde aldrig jag skulle sakna något som jag brukar hata, men som man säger, man vet inte hur mycket något betyder förän det är borta. Ska börja tänka på det och uppskatta allt istället!

Men men, lite annat nu då, vädret är brrrrrra! Väderprognosen säger jämt att det ska vara mulet och regnigt här, men de ljuger, har varit bra väder sen i helgen. Me gusta! :D
Igår spenderades kvällen på en bar med lite nya bekanta. Trodde att jag visste typ vilka som gick i skolan, för jag ser jämt samma personser, men igår var det 2 helt nya ansikten som jag aldrig hade sett innan. Isländskan hade varit här i 5 veckor och italienskan sen december. Weird! Undrar hur många andra sjyssta som finns i Don Quijote.

Nu ska jag ta och göra min läxa, ska skriva en berättelse i dåtid, med 5 spanska uttryck. Den ska handla om en boxare som vill gå upp en viktklass. Hasta basta!

ms anderson is tha shit

Idag fyller min underbara vän Malin 20 år!!! Grattis chica och massa kärlek till dig!! <3

trabjo

Vart jag an bodde skulle det typ vara lattare att hitta jobb an har. Redan 2 i Barca som ville at jag skull komm pa intevju, men det ar liksom lte val langt for att aka pa en intervju..gaaaaaaaaah!

Måndag i España

Idag ska jag och Annemijn gå och söka jobb formellt, hehe. Vi ska gå till oficina de empleo med våra cv:n och se om de kan hjälpa oss. Hoppas på det!! Men innan dess ska jag trena. run forest, RUN!


göra läxor med choklado ch grädde är inte helt fel

and if i go it will be double

Vad ska man hitta på ikväll? Gå på en barrunda eller ha filmkväll med chips? hmmm?
tror förresten att jag har hittat baren jag ska på intervju på, men är inte säker..så irriterande att det är en så liten sak som några bokstäver som står i vägen!! Gah! Kan inte killen bara mixa lite med bokstäverna om han märker att det inte går fram..? Eller så skapar jag ett nytt mailkonto som med den addressen jag gav honom..Ja, så får det nog bli, gör det på en gång! Niceprice på den! ;)

hacker nr1

Jag håller på att utbilda mig själv till hacker. Ringde en jobbkille igår och skulle ge honom min mail, men jag är så gryyyymt dålig på vad bokstäver heter på spanska, och jag tror att jag gav honom fel bokstäver eller i fel ordning..Men vill inte ringa tillbaka och säga det, och jag har ingen aning om vad restaurangen heter eller vad det är för adress, det enda jag vet är vad chefen kanske heter...

Hacka på!

out from under

Direkt när jag hade lagt mig ner för att vila så ringde såklart G, kände på mig att det skulle bli så. Det var trevligt på lunchen/middagen. Efter den så åkte vi typ 20 minuter i en bil till en assjysst poolbar i Sierra Nevada, men det var så kallt uppe i bergen så vi åkte hem rätt snart. Alla var ändå mer eller mindre döda från igår.
nu ska jag ta en välförtjänt siesta och se om jag taggar till inför kvällen!

måste.sova.nu.

helt död! Botellónen igår va kul :) Efter den gick vi till en hemmafest, eller fest och fest, det var bara 3 personer där haha. Sen så blev det vidare till någon nattklubb. Och jag hängde bara av mig jackan på ett ställe, och nattklubben var stor, så fråga mig inte hur jag kunde hitta den. haha, det var rätt kul, för jag hade ingen aning om var den var, och ändå när jag letade efter den så j´gick jag raka vägen helt rätt på en gång, hahah. Female intuition ;) Hade lämnat kameran och allt i den, smartskalle som jag är men allt va kvar :)
Det blev inte mycket sömn inatt alls. Har legat ute i parken och solat och tagit det lugnt typ hela dagen, gäller ju att ta vara på solen när den är här ;)

ikväll så ska våran vän José göra paella åt oss hemma hos Gisela. Från början var det typ massa folk som skulle va med, men nu har det slutat med att det är jag, Gisela, Sam, Chen, Jose och några kompisar till honom :P
är egentligen inte sugen på att göra något alls,  är alldeles för bakis, men jag kanske ändrar mig, hoppas bara inte vi ska gå ut sen, men det ska vi säkert..........

nu ska jag ta lite siesta och hoppas att jag hinner sova innan Gisela ringer dit mig!

que pasará pasará

idag är det fredag! Tjihoo! Det är en botellón i Granada. Det är en stor drickesfest typ. Alla kommer va på gatan eller i nån park, har inte riktigt koll än, och dricka. Vilket normalt sett är förbjudet, men inte idag typ, eller så ser polisen bara mellan ögonen. Lär ju stöta på alla jag någonsin har träffar här då haha. Hoppas det blir kul men har inte allt för höga förväntningar.. :P

kvällsmål

Det är många som går in flera gånger om dagen på min blogg, så ska försöka uppdatera lite mera. Jag blir alltid otaggad här på kvällarna. Ska ut på tapas ikväll, men det är så kallt ihuset och ute så man känner inte för att göra sig i ordning. Och ska man på nattklubb är det ingen idé att gå utan innan typ halv 2, och ibland kan det vara lite segt att det är så sent, men det beror på.


saknar er!

?

Ett av de jobben jag har sökt bad mig precis skicka lite bilder på hur jag ser ut. Låter ju liiite märkligt, men jag skickade iaf några. Men de fick ju inte en enda bild som jag inte såg bra ut på..men liksom vad förväntar de sig, om man ska skicka bilder för att de ska välja ut så är det klart man tar bilder som man är snygg på :P Men jag skickade iaf en bild utan smink så de ser ungefär hur jag ser ut ;)
nu börjar jag skolan om 4 minuter. Sen IGEN! puss

guantalamera!

Det måste vara 1000 gånger så svårt för killar att hitta jobb i Spanien. Nästan alla som letar anställda skriver Camarera. Typ ingenstans står det Camarero. Tur att jag inte är pojke :)

increible

helt otroligt! min roomie liger fortfarande och sover! Vi kom hem typ 8 imorse, men ändå, jag gick upp 12, haha. Lägger mign og tidigt idag, fast man vet ju inte. Men jag hatar verkligen att sova bort dagen!
Konstigt nog känner jag mig inte trött alls, men det har varit en lugn och skön dag som började med en promenad i parken och sen träffade jag Gisela och vi gick och satte oss på ett café ett tag. Och nu väntar jag i princip på att 2 timmar ska passera så att vi kan få middag!!! :) mumsfilibabba!

Hej folket

vet inte vad det är med mig. Jag längtar hem och är egentligen inte alls taggad på att festa idag. Skulle inte tacka nej till att sitta och kolla på melodifestivalen och äta godis med mami och papi. Kollade flygbiljetter hem och sådär idag till och med. De jävla restaurangerna vägrar ju svara. Men nästa helg ska vi kanske till Malaga så då ska jag gå och lämna dem personligen, cara a cara. Ett problem är bara att på ansökan så är spanskan ändå rätt bra så om de bara får det på mailen så kommer de tro att jag är bra på spanska. Men när jag går till dem så kommer de märka hur bra/dålig jag är. Typiskt! Fast alla säger att det är bättre att gå och lämna in personligen så jag får väl lita på det.

hemmafest

Jag haaaaaaaaaaaaaatar när jag sover bort dagarna, hemma gör jag inte det även om jag har varit ute. Får så dåligt samvete. I början här fick jag inte det, men nu börjar det komma. Det har regnat idag så jag försöker övertala mig själv att det inte gör något, men det går sådär haha. Senare ska vi iaf till parque de sciensias så jag kommer göra nåt vettigt idag.

Igår slutade det med att jag och Gisela hamnade på en hemmafest i en lägenhet. Den var skitnice! Eller egentligen var den kanske som en vanlig fräsh svensk lägenhet, men jag har vant mig med standarden här så den kändes lyxig! Det var lite för många tjejer där bara..Spanska tjejer är såhär: De sitter i soffan och ser dryga ut och tar ingen kontakt, men om man själv börjar prata med dem är de jättetrevliga.

vill inte

Skit, nästa vecka kommer vi ha lektioner på eftermiddagarna. Lovar att det kommer bli soligt då bara för det. Urrgh vill verkligen inte för jag kommmer inte göra nåt. det enda som är bra är att man kan festa på vardagar, men det är liksom inte värt det. Men men, eso es la vida!
Gulnaz slutade idag, tråkigt,kommer sakna henne och hennes skratt mycket!

japón

Ikväll ska vi till en japansk restaurang och käka middag, så det blir ingen Carmen-mat ikväll. Japansk mat är i princip sushi, fast Shoko sa att det inte var någon fisk, eller asså, jag fattade inte riktigt vad hon menade, men vi får se helt enkelt. Är inte jätteförtjust i sushi egentligen, men det är ju kul att pröva på :) Hoppas det finns vanliga bestick annars kommer jag det ta 100 år att äta och jag kommer se ut som en utböling som inte kan äta...


...om inte mina "skills" från Kina sitter i, höhö.

no we dont need no sleep?

hahahha när jag väl får ett jobberbjudande är det ett jobb jag inte ens kommer ihåg att jag har sökt. Det var en som ville att jag skulle va au pair på någon av kanarieöarna.

Igår var det ladies night på Granada10, träffade massa människor som var roliga, och några som var egoistiska. people people! Jag känner mig så elak mot Montse, för hon är så snäll, men jag har varit aptrött på så många av hennes lektioner, men jag försöker verkligen konsentrera mig iaf.

fucking erfarenhet

Hur ska man kunna få erfarenheter om man redan måste ha erfarenhet innan man ens har börjat? Om jag skulle jobba som camarera skulle jag ju lära mig snabbt! Spela roll om jag har jobbat som det innan eller inte. Jag hade aldrig jobbat på fabrik innan Annas Pepparkakor, men sen blev jag grym!
Det är hittils bara en som har svarat på mina jobbansökningar och han ville ha nån med erfarenhet. Men om jag hade vägarna förbi Teneriffa i sommar skulle jag maila honom, spañorer asså, haha!

yo no quiero agua

Jag tog med mig heeelt fel kläder hit. När jag packade tänkte jag att jag skulle till varma sköna spanien så jag packade inte ner så mycket varma kläder alls. Men det bara regnar och regnar och är kallt och är kallt och jag har nästan bara med mig sommarkläder. Fail! Men jag orkar inte heller köpa varma kläder, för har jag klarat mig än så länge så fortsätter jag ju att klara mig. Men jag vill inte att det ska regna tills nästa onsdag, som Santi sa!


borrachas!

cadiz, inte cadiz,

aka till Cadiz eller inte...no sé! Skulle ju va grymt kul att a pa den karnvalen, men jag har inte rad, sa om vi aker sa aker vi pa lordag morgon och ake hem sondag morgon klockan 7, utan hostal. Om man lyckas somna pa bussen ar det ju ok, men inte sa kul att aka buss 5 timmar bakis, hehe. what to do?

quiero

Jag undrar om Carmen inte är rik. Hon har en stor lägen het här men asstort vardagsrum, youchspis (som inte passar in i köket alls :P), diskmaskin (vet inte hur vanligt det är med det här iof) plus att hon har en lägenhet i Malga
Quien sabe...


yo en mi habitacion ;)

oye

Huset fullt igen da. Igar kom 2 fransyskor som ar roliga, 2 amerikanskor som inte sager sa mycket. Och de har 4 ar sma.  Och igar kvall kom min rumskompis en tysk tjej fran Tyskland, har inte pratat sa mycket med henne an men hon verkar snall. Ar bara lite radd att vi kommer stora oss pa varandra, men vi far se. Hon var grym pa spanska for hon kom i samma klass som mig  och har bara pluggat i 3 ar. Och jag har pluggat i 7 ar liksom..

haha mina borttappade vantar dok upp nu! Isabelle hittade dem pa ett bord! Dar ser man! :D

see you

Gah, precis bär jag satte mig ner för att ta det lungt, efter att ha varit ute hela dagen så vaknar resten av världen till liv och vill ses!

Vi träffade massa sköningar igår iaf, meneee..aa.. :)

awi

Hahahah asså jag älskar när man hittar bilder från kvällen innan som man har glömt att man tog! xD
Nu ska jag lägga på ett kål och fixa mig!

venga chica

Det här var inte likt mig! Jag sov till halv 1 i morse. Kom i säng typ strax efter 6 så det var ju med rätta men ändå, jag brukar gå upp typ runt 10. måste stängt av väckarklockan i sömnen, har för mig att jag satte på den.
Sen dess har jag bara suttit vid datan. Även fast det har varit soligt, men har inte känt för att gå ut. Gisela sover säkert och Isabelle är i Malaga. Konstigt nog har jag inte panik för att dagen bara har försvunnit, men lite nytta har jag iaf gjort, jag har sökt massa jobb, så någon borde ju nappa tycker jag. Espero!!! Har bara sökt på restauranger än så länge, barerna här verkar inte ha några hemsidor, bara telefonnummer oh jag vill inte ringa hehe.

På vägen till karnevalplacet så sprang vi på ett gäng killar som hade svensexa, och de följde med oss till krogen. Isabelle kom dit och även min spanska kompis Ismael. Efter ett tag bytte vi nattklubb och när vi skulle gå hem så var det någon som försökte tränga sig vid jackorna som jag försökte knuffa bort, sen såg jag att det råkade vara lilla vaktis. Men han bordej u också stå i kö fan.
Idag mår jag sådär, ont i halsen och huvudet, men det vill försvinna tills ikväll! :D


Ut och parta nu!

Jag hade tänkt att lägga mig tidigt idag (jag vet att det är fredag ja) men så var det karneval/maskerad på en av krogarna här. Så näe, inte sova idag ;) Vi har köpt fina masker nu och lite småsaker att ha på oss. Hoppas det blir riktigt kul! :D Har aldrig haft en sån riktigt fin utstyrsel förut, det har mer varit halloweenliknande saker. Men nu har jag en grön-guldig mask som är jättefin :) Har sovit siesta nu 1 ca 1,5 timmar, men det är egentligen inte tillräckligt för de 5 nätters sömn jag missat. Inatt sov jag faktiskt 9 timmar, så när jag vaknade kändes det som om jag hade sovit 2 nätter hehe.


madrid!

pa-pa-party every day, party every day

Jag kom i tid till skolan idag. YES! Även om det blev ännu en dag där jag nästan somnade, sov väl knapp 3,5 timmar inatt, men vi hade kul iaf, gick på en rockkonsert med 3 spanjorer. Asså så farligt trött är jag egentligen inte, det är bara det att när man sitter och bara lyssnar och ska skriva faller ögonen ihop. Men när vi t.ex. började sjunga på lektionen så blev jag genast pigg. Och efter skolan gick jag, Gisela och Isabelle till Alhambra, det var fint :) och då somnade jag ju inte.
Snart ska jag till Sevillana lektionen och bränna fett, det behövs för jag sitter och käkar världens godaste nötter, honugnsrostade jordnötter :D Efter det ska jagoch Gisela gå och spana in ett salsa ställe hon har hört om=bränna ännu mer fett!

see yah!

lalalala

Jag lovade min lärare att jag skulle komma i tid till skolan imorgon, för det händer allt för sällan. Och nu ska jag ut, smartie-Lindie! Men jag kommer komma i tid, la palabra de una chica sueca!

Ut och ha kul nu allihopa! :D

we´re nothing like the girls you´ve ever seen before

Vafan ska man gora?
jag borjar fa lite brottom med att borja soka jobb. Men fragan ar, ska man mail massa och hoppas pa de basta, och om jag inte far nagot svar ska jag da bara flytta och leta jobb och bo pa hostel sa lange? Folk sager att det funkar, men jag skulle helst vija ha ett jobb nar jag flyttar.
Sen ar fraga nummer 2: vart? Far jag ett jobb sa flyttar jag salart dit jobbt ar men annars? vet inte ens vad jag vill.
Madrid? Malaga? Marbella? Kanarieoarna? Almuñeca? aaaaah ge mig ett jobb bara sa jag slipper bestamma!!
un brasón

madre mia!

Hade ju tänkt lägga mig tidigt idag.
Hade för mig att vi fik en läxa av Montse men jag kom inte alls ihåg vad det var så jag tänkte inte mer på det, men sen blev jag påmind. Typisk. Så nu ska jag skriva hur världen ser ut i framtiden. Hur roligt som helst!

någåt död tjej

I morse höll jag på och somna på båda lektionerna flera gånger, men så blir det när man sovewr 2,5 timmar. Fast jag sov ju lite på bussen också iof, fast det vr inte mycket.
Men nu ska ni få höra om våran intensiva weekend!
Jag och Gisela kom till madrid utan nummer eller adress till vårat hostel, men vi lyckades hitta det ändå! och den första dagen gick vi omkring i den enooooorma parken el retiro som var jättefin. Hittade mitt favoritställe i parken på en gång; där alla vältränade killar höll till och tränade ;)
På kvällen så började vi föra på hostelet med 2 amerikaner som vi gick ut med sen. Träffade massa roligt folk på krogen! :D asså gah, vill tillbaka!


Södag började med att vi tog det lungt, sen gick vi till en marknad och jag köpte ett fint uggle halsband :) När vi kom tillbaka hade vi en ny sovande roomie i huset och vi tog också lite siesta. Sen gick vi upp och hittade ett HM så vi gick in där och köpte lite saker att ha på oss till kvällen och blev lite sena till ek museo del prado, men det gjorde inget för min del ;) sen var vi ju där och tappade bort varandra som jag redan ahr skrivit. När vi kom tillbaka låg lilla Roomie fortfarande och sov och vi träffade en kille på hostelet som vi gick ut med. Hade grymt kul även denna natt. På vägen hem så hittade vi en staty som vi dagen efter fick veta att den var madrids kändaste ekker nåt i den stilen. Och så gick vi till ett st'lle och köpte churros och choklad som vi även det dagen efter fick veta att det är Madrids bästa choklad och churros ställe. Snacka om att hitta saker på fyllan ;)

Efter söndag kommer måndag. Och jag gick upp skit tidigt, satte klockan på 8, dont ask me why but i did! Gick upp halv 9 och jag fattar inte varför för Gisela låg fortfarande kvar i sängen och ville sova mer. Men jag skulle minsann tvinga mig själv att gå upp. Våran sovande roomie gick iaf också upp så vi åt frukost.
Sen åkte alla vi 3 till Santiago Bernabeu, mycket roligare än museum. Det var faktiskt coolt att vara där, fanns mycket att se.
Och så var Raól där så man fick ta kort med honom. Elleeeeer...?
Sen blev det min första lunch på donken i spanien! och sen fanns det en 3 timmars guidad tur genom Madrid som man fick gå på om man ville. Ingen av oss var egentligen jättesugen på att gå i 3 timmar, men det kändes som om man borde gå på den så vi gjorde det. Och guiden var hur bra som helst, jätterolig, så det var bra att vi gjorde det, och annars hade vi u aldrig vetat det där med statyn och chokladstället eller massa andra saker han sa. EFTER DET så gick vi ännu mer. Då gick vi till el museo de reina Sofia som har lite mer modern konst. yaaay! haha. Tappade åter igen bort Giselalala så jag och Damian gick runt och kollade. Vi hade rätt kul :)
Sen (känns som att sen är allt jag skriver, men iaf SEN) så blev det snart dags att åka in till buss stationen och halv 12 gick bussen, turen började med att buss chaufören typ körde in i väggen i en smal tunnel, sen var hela resan rätt hackig med lite tvärnitar och shit, men ingen skada skedd :)

om det är soligt nu när jag drar upp rullgardinen ska jag träna!
Kan visa lite bilder när jag får Giselas, för mina batterier tog slut i kameran :(




RSS 2.0