regnish

Idag så var jag maskoten på showen. Det var skitsvårt för i den dräkten så ser man nada om man inte öppnar munne på huvudet och det får man inte göra för mycket. Så jag såg ingenting och vi skulle göra en dans som jag inte kan till 100% och jag stod tydligen vänd mot väggen och gjorde give me 5, haha, undrar hur det såg ut xD

Yeah yeah, nu ska jag upp till Malin och Chris, hörs la imorgon!

Från Mallorca

Jösses den här veckan har varit galet lång. Har hänt så mycket. För att inte tala om det senaste dygnet. Jag bestämde mig nämligen för att inte ta jobbet i fredags, och igår skulle jag vara borta från hotellet. Nu är jag tillbaka från ett långt och trevligt dygn i Palma. Mailade huvudchefen anlednignen till varför jag slutade för jag visste inte om min chef berättat det för honom eller inte. Det hade hon inte så han ringde mig och vi pratade och bestämde att jag ska ge det en chans till. So here i am! :D Vet inte hur mycket jag borde skriva här på bloggen om detta, så det får väl vara bra såhär :P

Men annars så är Mallis nice, och jag gillar Alcudia mer än Palma, der är mycket mysigare här. Fast hostelet jag bodde på söndag-måndag i Palma var BÄST. Glömde mina flip flops där dock men jag ringde dit och de fanns kvar så ägaren ska skicka dem hit till hotellet :) MÅSTE sova nu för här jobbar man galet mycket.

puss och kram

Det ska va gött å leva

Har det så bra här hemma! Varje gång jag är utomlands tycker jag om Sverige och vårat hus mer och mer. Sover som en prinsessa varje natt. Har varit hemma 3 dagar, men det känns som längre! Har typ hunnit med och träffat asmånga, men inte riktigt alla än :) I fredags så träffade jag ak på dagen och sen Malin på kvällen, i lördags så var det valborg och då va jag, becca, malin, ak och hennes kille hos becca, i går så var jag med christina och sen på kvällen gick jag och sara och kollade på stefans fotbollsmatch. Tycker inte det är sådär askul att kolla på fotboll egentligen, roligare att spela.

Idag har jag varit supereffektiv tycker jag själv. Jag har ätit frukost, tvättat, tränat, ringt csn och tandläkaren. Receptionisten hos tandläkaren var typ en bitch. Hon ville inte ge mig en tid först. Hon bah din tandläkare har tänkt att kalla dig i janurai 2012. Skitsnällt, det var ju lämplligt att de kallar mig precis efter att det slutar att vara gratis. Hon var bara allmänt otrevlig men jag fick min tid till slut sen iaf. Hon trodde typ inte på mig att jag kunde den tiden, fattar inte varför men men. Och jag menar finns det en tjänst att man kan boka tid ska man ju få göra det.
Aja nog om surisar, snart ska jag dra mig till el autobús och träffa lilla söta elin :D

puss

RSS 2.0