Vissa människor får en att må bra genom att bara finnas

Jaha, så får alla små skolbarn lov nu då, och jag jobbar på. Inte en ledig dag medan lilla Lisa kommer va ledig hela veckan. Fast jag ska inte klaga :)

Har varit en bra helg. I fredags så jobbade jag till 8, sen åkte jag och ak in till stan och satte oss på Dovas och efter ett tag kom Adam. Det blev en lyckad kul kväll :) Och igår så övningskörde jag både hit och dit. Vi har köpt en ny skrivbordsskiva för jag ska göra om lite i rummet. Sen så hann jag även med att snacka med chris, som ska in i lumpen på mådag. Lyckoönskningar till dig vän!!!!!!!!!!!!! :D

friday im in love

Jag har mina rutiner när jag går in på datan har jag märkt.

1. Kolla mailen
2. Kolla kompisarnas bloggar
3. Kolla min blogg
4. Kolla facebook
5. Eventuellt blogga
6. Göra det jag skulle

Ibland händer det att jag glömmer bort att göra det jag egentligen skulle, och det är hyfsat irriterande för jag brukar oftast komma på det precis när jag tryckt på stäng av och det är to late. Kanske ska ändra ordning, fast...näe...skulle inte tro det.

Idag är det "bara" 8 timmars jobb. Yippie!! Fattar inte varför alla tycker att fredagar är så korta, jag räknade precis ut att vi jobbar en halvtimme kortare bara, och det är ju typ ingenting, eller om man räknar in rast och allt så jobbar vi 45 min kortare. Men fortfarande, inte så mycket. Och då är det ju faktiskt inte så konstigt att jag inte tycker dagen känns kortare än de andra. Skönt, då var det uträtt ;)

hair inpack

Jag har gjort en hårinpackning i mitt hår, som jag fick i födelsedagspresent. Så nu blir det förhoppningvis glansigt och fint! Det gäller att ta hand om det, särskillt när man jobbar på Annas och måste ha mössa på sig dagarna i ända. Skulle behöva klippa det också snart, ska nog göra det på det nyöppnade Port75 eller vad det heter, vid coop, där har de en nyöppningspris, 150 kr! Värt ett försök :)
Vad ska jag mer göra idag då? Alla kompisar jobbar eller går i skolan.Det är inte som när man var 18 och alla var hemma på dagarna, haha. Imorgon ska jag iaf va med ak innan min körlektion. Känner att jag borde plugga körkortsteori, jag gör det också ibland, men det funkar inte. Plugga alltså. Jag har massa tillfällen där jag kan plugga körkortsteorin, men gör det inte, same old, same old. Människan är inte skapt för att plugga. Det konstiga är att när man inte har några läxor eller saker att lära sig, då är det inte alls lika skönt att inte plugga. Weird!
Jag kan itne fatta att för bara några månader sen gick jag i skolan. Jag gick i skolan det här året. Det känns sååååå mycket längre sen! Alla sa att vi kommer sakna skolan när vi väl har tagit studenten, men jag har faktiskt inte saknat det alls. Har väl inte hunnit riktigt. Allt har liksom gått i ett, efter studenten jobbade jag på lägret, sen hade jag sommarlov, sen var det båtluff, lite sommarlov till, Kina, amerikanska släkten på besök, och sen började jobbet på en gång. Och jobbet känns lite som en ny klass faktiskt.



Tisdag

Alltså jag saknar min gamla mac dator. Den var helt enkelt bäst. Lätt å använda, bra camera, logisk mm. Den här datan är inte dålig den heller, men min mac hade nåt speciellt, det där lilla extra

Linn är bäst!

Igår fick jag en födelsedagspresent av Linn. Hon bjöd mig på bio! :D Hur gulligt som helst :) Det var nära att vi inte hann hämta ut biljetterna, för antingen så skulle vi komma fram några minuter innan tiden gick ut, eller typ 20 minuter innan, och vi tyckte att 20 minuter var i alldeles för god tid eftersom vi skulle behöva vänta en timme på bion sen också. Men några minuter brukar räcka för oss och vi hann. Sen gick vi runt i hela stan för att hitta bästa godisbutiken i väntan på el bio, men till slut hann vi inte vänta längre och var tvugna att ta den typ sämsta, haha.
Vi såg iaf himlen är oskyldigt blå, och den var bättre än jag trodde, trodde den skulle va trist, men icke :)

Efter bion försökte vi hitta nån som var ute, men det var inte det lättaste. Iaf var ingen i närheten, så vi drog till Soft kök och bar. Träffade Anders där och han åker till Thailand om några dagar! AVUNDSJUK!!

Tack för en mysig kväll Linn! :) <3


On and on

så var det lördag!
Jag lyckades komma i tid varje dag i veckan. YES! Igår höll jag på att inte hinna, men med 2 minuter till godo stämplade jag in :) Hade med mig  kärleksmums till dom på jobbet eftersom jag fyllde år i torsdags. Först sa jag till Jani (min chef) att jag inte tänkte baka nåt när han sa att jag skulle, men sen när jag misslyckades med en sak jag lovade att klara av blev jag tvungen, haha. Det blev iaf väldigt uppskattat, alla tyckte att dom var grymma :D FÅr tacka farmor för hjälpen ;)

Annars var det inte en så jättespännande dag i fredags, blir trött på folk som syna och höras överallt och säga till om minsta lilla sak och ha all uppmärksamhet! Så näe, igår var ingen bra dag på jobbet, jag blev ledsen. Så det blev ingen utgång för jag var inte på humör för det plus att jag var hur trött som helst. Eller inte trött men jag kände mig inte utvilad. En vecka dagsjobb till och jag hade varit en levande zombieeeeeeeeee.

Så jag var hemma och såg på Bourne identity med mamma, pappa och farmor. Den var bra, har aldrig sett hela, så då tänkte jag att jag ska göra det, och även kolla på de efterföljande filmerna så man får hela storyn på en gång liksommmmmmmmmmm :)


bye bye

you dont know

Hur kommer det sig att folk, särskillt killar, alltid ska vända allt man säger och gör emot en, som om det är dåligt, även om man inte kan rå för det?? fast lite kul är det, haha :) Oroa dig inte, jag kommer igen när jag har tränat, då jävlar!

Jag kämpar på med min förkylning, hade lite ont i huvudet idag på jobbet, men det gick ändå. Imorgon så ska vi göra fullkornspepparkakor! yaaay! nästan som en present till mig för jag fyller år då. 19 bast fan! ;) Kan ju hoppas att vi gör vanilj/choklad också.

Nu ska jag gå ner och hjälpa farmor och pappa med maten.


tjing tjong!

veva veva veeeeva!!

Det blev strömavbrott idag på jobbet. 2 gånger! Helt plötsligt så släcktes allt bara ner och det blev kolsvart, så hörde man en röst som ropade "nu är det brottom!" Alla banden stannade ju, och eftersom ugnarna är så varma tar det lång tid innan de svalnar, så tydligen finns det en risk att peppisarna börjar brinna, så det blev till att veva ut alla kakor ur de ca 30 meter långa ugnarna. Precis när vi var klara så kom strömmen tillbaka, så vi gick på lunch och sen så satte vi igång allt. Och efter ca 10 minuter händer exakt samma sak igen, strömavbrott! Så vi fick veva ut alltihop igen. Nån kommer va trött i armar och axlar imorgon :P Sen finns det några som inte kommer vara det som inte hjälper till ett skit, utan bara står och kollar på medan andra jobbar. Ogilla!
Men jag tycker att det var rätt kul med strömavbrott där, det var mysigt :)

Igår så var jag förresten med Vinton, och vi hade vääääldigt kul! :) bara hängde och typ skrattade, myys :)

alive

Så var det söndagskväll. Jag gillar inte söndagar, det har jag aldrig gjort, bara på loven. Man vet liksom att man måste upp dagen efter så man kan inte hitta på något speciellt på kvällen. Näe, hela dagen är dryg.

Den här dagen har ägnats åt promenad och övningskörning, god mat och så ar vi bakat en morotskaka, så det har väl varit en bra dag, men har ändå söndagsångest, haha.

Gårdagen var kul, vi träffade på han som styrde haninge. Killlen verkade tro att han styrde hela Sverige fan haha. När jag kom hem var det -5 grader ute, helt sjukt kallt! Fatta MINUS 5!!! Hoppas att det inte är så kallt imorgon när jag cyklar till jobbet. Jag tänkte iaf vara smart ikväll och fixa fram allt jag ska ha på mig och så imorgon nu ikväll, så det går snabbare imorgon, vill ju inte börja veckan med att inte kunna uppnå mitt målish.

och sålite bad news, jag har blivit sjuuuk :(

when i see your face

God kväll! Nydushad och klar. Har hunnit med rätt mycket idag. Lekte lite med sysslingarna i morse innan de skulle hem, sen åkte mami och papi till Linköping, och jag och Lisa har överraskat dom med att städa HELA huset! Creds till oss! Sen gick vi och handlade lite som vi ska ha till middag ikväll, och så har jag tränat :)

Idag fyller Vendela år. GRATTIS!! Så ikväll ska vi ut och fira henne, ska bli kul! :)

Fredag

Hur kan en 7 och en 9åring köra slut på en 18åring?? Är barnvakt till mina sysslingar nu och det är full fart! Jag och Anna gymade efter jobbet idag, och jag har nu fått ett gympass till med 2 levande vikter haha :) Men snart ska nog dom små sova :)

Jag har ett mål fär jobbet nästa vecka. Nämligen att komma i tid VARJE DAG! Det är inte lätt när man börjar klockan 6 vill jag lova. Jag tyckte att jag hade klarat mig fint, med bara några minuters försening, men det var tydligen inte så bra. Trodde inte ens nån hade lagt märke tilll det. Fel jag hade. Men som sagt, nästa vecka ska jag klara av det :)

Nu måste jag jaga Oscar så han borstar sina tandisar :)


lets go

Shit vad det har blåst idag!! Jag och Jacke blåste nästan omkull när jag skulle skjutsa hem honom på min cykel, så vi fick bya så han körde hehe.

Annars har jag träffat ak idag och även varit och handlat med mamma. Funderar på om jag ska ut och träna lite snart...skulle behöva, men jag känner inte för det. hmmm...

I rymden finns inga känslor

den filmen va jag och såg på idag med Sara. Den var bra :) Lilla Bill Skarsgård såg bättre ut än vad jag trodde, så det var ju positivt :)

Är helt slut efter allt jobbande. Jag och Emma är själva på huslinjen och skoja inte vad det krånglar. HELA TIDEN HELA DAGEN. Tro husen har något emot oss för så fort nån av de ordinarie kommer fungerar det som det ska, men så fort dom går så krånglar det. Illa! Det är inte så fysiskt jobbigt, det är mer typ psykiskt trött man blir. Förresten så kom det ett TV team till jobbet idag och skulle spela in ett barnprogram, men de kom en timme senare än vad alla trodde så vi slutade strax innan de började, annars hade jag och Emma varit tv kändisar by now ;)

tralallala

Väntar på att mamma ska bli klar med datan så vi kan börja göra våra chicken gyros till middag :P

Jag kollade på Paradise Hotel igår, brukar inte följa det, och tänker jag inte göra nu heller, fyfan vilket värdelöst jävla program, även om de kan va lite kul att kolla på, men liksom  finns det INGET viktigare att lägga pengar på än att skicka ner massa 18-25ellernåtåringar till mexico(?) och låt dom festa hur ofta, mycket och hårt dom vill. Vad är grejen?

Jag fick lite flashbacks till grekland när jag såg det, mest till Mykhonos och det som hände där som jag vill glömma haha, ännu en anledning att inte kolla :P

Även Sverige har ställen man inte känner till!

Det märkte jag och Lina igår kväll :)

Ouuff så var helgen snart slut då, eller inte riktigt, ska snart iväg till Viktor och träffa honom och Elin. Kommer skrattas mycket det känner jag på mig. Och sen väntar 2 låååånga veckor med dagspass. Är ju van att jobba varannan dag och varannan kväll  nu vafan. Men men. Undrar vad som kommer hända på jobbish den här veckan. I fredags hade vi ett möte som jag höll på att komma försent till,för jag  cyklade iväg lite väl sent från min frukostdate med Lina. Tänk om jag missat mötet, kände ju verkligen att där hade jag att göra. Eller inte, fattade inte ens vad killarna pratade om, något om produktionen och de nya ägarna och lån och nya kakor och typ allt. Sen fick vi lunch på det, hur mycket som helst, rostbiff, potatissallad, lax, sås, ost och kex, hur mycket som helst så det räckte till middagen också.

Ooooups vad mycket klockan blev nu, måste drrrrrrrrrrrrra!

Ville bara säga det

Eeeeeey.! Storbloggarn här asså!
Man behöver inte sova
Man beh
över inte äta
Man behöver bara ha kul och leva


Jag menar det, det tar bara en massa tid som man kan göra annat på.
Och nu är det dags för mig att sticka hemifrån igen för det är filmkväll med Chris och Lini.

what´s the deal

Igår lunchade jag med elin, de var mysigt, även om vi inte hade så värst mycket mat men vad gör det :)
Igår på jobbet så gjorde dom mina favvo pepparkakor, så vi gick och hämtade lite sån deg, men jag råkade få liiiiite för mycket så kom och hämta den som vill ha! Ska nog ge lite till elin och malin om dom hinner komma hit :P
Ska slå Saga en pling snart och kolla om det blir nåt gym idag, vi gjorde feeeta träningschemat igår så jag hoppas!

Ikväll kommer min beeeeestis hem från långt långt bort i Piteå! :D<3


untz untz untz

Här sitter jag och väntar på malin the girl. Hon kommer om en liten stund, vi har inte setts på ett tag så det ska bli kul :) Vi har lite att spana på också.
Igår träffade jag Chris som också var skitlängesen jag träffade, fast vi han inte göra så myket, va inne i stan och lunchade och fikade, sen va ja tvungen att åka hem för jag skulle jobba. YES, de frågade om jag ville jobba helg, wohooo! De va faktiskt skitnice, det var bara jag, jani, tim och kentha där, så det var liksom lite mer chill och vi lyssnade på hööög musik hela kvällen. jag försökte få dom att byta till radio istället för deras remix skivor, de gick inte, fast det var helt ok ändå :)

Imorgon ska jag nog försöka städa lite i mina lådor och så, för jag vill göra om lite i mitt rum, fick lite småtips av min kusin hur man kan ha det :)


ja, jag är barnslig :)

man kan inte jämnt se mellan fingrarna hela tiden

Idag har jag typ inte gjort nåt annat än att övningsköra. Jag känner mig så dålig för det känns som om jag aldrig blir bättre :( Men jag vill så gärna ta körkortet snart. Jag ska! Innan jag åker till Spanien ska jag ha det, jag måste! Har kanske inte tänkt att köra massa bil där, det är mer för min egen skull.

Efter ett litet tag hamnade vi i Tyresö centrum där jag inte varit på länge. Jag och pappa köpte en stång man hänger sig i och gör chins, så nu jävlar ska vi bli starka! Och jag hittade en fin topp :)

det var allt för denna gången, hej!

you always say this is the last time

Shit asså, den här jobbveckan har gått så fort, lätt snabbaste hittills, roligaste också. Den har faktiskt varit jättekul, kan vara för att jag har jobbat med världens skönaste Jacke hela veckan :)
Idag kom min kära kusin hit med hennes pojkvän, så vi har typ haft idolkväll här hemma, alltid lika najs! SKa bli kul att se vad mer helgen har att erbjuda ;)

På onsdag på kommer Lini äntligen hem till stockens holm, så då kan jag äntligen träffa henne igen!! Bra att jag jobbar kväll nästa vecka, ingen krock hindrar oss denna gång! :D

RSS 2.0