fredag hela veckan

Har varit en bra fredag :) Började med gymning, sen åkte ja och malin till tyresö c för hon sklle lämna in lite cv. Sen hem till mig och bakade kladdkaka Vi börjar bli riktigt brapå det haha ;) Fast den blir ju aldrig riktigt som den ska men den blir alltid od ändå ;D vi hade det lite mysigt och kolla på film, åt middag, enchilidas :D och så och sen kom ak coh beccs hit också! Lägger upp bilder senare. Haha, har yp skrivit så många gånger utan att göra det, men denna gången ska jag ägga upp ;)

Tänkte nog gå och sova hnu, ska upp tidigt på spinning i mörgön :P

Jag ¨måste bara säga en sak först: Malin :) <3 Det var bara ett litet sms men det betyder =)

puss


göteborg!

Linda Hallström is back again! hahah.

Jag hade tänkt att vänta tills i morgon med att skriva, så jag kunde lägga upp bilder samtidigt, men jag strunta i det och skriver nu i stället :P
Har verkligen haft skitkul i göteborg med Lisa iaf! Vi kom faktiskt på rätt buss och hittade till stan på en gång ;) Där försökte Lisa undvika en kille frpn tele2 men det gick ju sådär va? ;D och så hände det ltie andra saker jag itne tänker ta upp här ;P Har iaf köpt massa fina saker :) Träffat kusiner. Fick veta att Anders hade varit i Malmö och snackat med en kille om ett kobb som modell, och killen hade låtit positiv. Ballt om man kommer se honom på massa reklamaffischer och skit! :D Kallelito hade verkligen blivit stor! Haha, jag låter som alla gamla farmorar som säger det, men han hade det stämmer :) Det var ett och ett halvt år sen jag träffade honom typ.
Malin och hennes kille hade väääärsta TV:n! Asså den avr typ lika stor som deras vägg!

Det här kanske inte är så intressant för dom flesta av der eftersom ni inte vet vilka mina kusiner är, men i alla fall ;)

Och på tåget hem asså. Det fanns en del som glodde, och inte direkt diskret. De flesta brukar ju veja undan blicken när man möts, men det kanske bara är stockholmare? Sen kom det vissa tillfällen där jag kunde nästan inte hålla mig för garv :p men jag lyckades ändå rätt bra med det =D

Imorgon ska jag va med MAAAALLLLIIIIIINNNN! :D

hemma men snart borta igen

Kom hem från Karlstad för ett litet tag sen, mysigt att hälsa på farmor och farfar :)

Det var skitkul i fredags när vi firade Lina och jag och Chris hade det finaste kortet ever! :D Lägger in bilder här när jga har lagt in dom på datan...kanske... ;)

Aja, i morgon åker iaf jag och Lisa till gbg. Ska bli så roligt att träffa kusinerna igen! Var verkligen alldeles för länge sen, hoppas Anders också har tid. Malin skulle iaf försöka få dit lite fler kusiner, hoppas hon lyckas! :)

Nu kommer jag hem på torsdag, får väl se om det blir något inlägg frän götet eller inte ;) annars see yu later aligater

vad ska man säga?

Sitter här och har jävla fucking håltimme. i 2 timmar! Det är precis lagom för att man inte ska hinna åka hem. Egentligen borde vi bli klara med våran religionspjäs så att vi kan öva på den. Men nej. Allt är bara fel nu.

Men det ska det ändras på, för efter skolan, och framför allt ikväll. Då ska jag ha ROLIGTROLIGTROLIGTROLIGT!!!! Lina fyllde ju 18 i onsdags och en dålig skoldag ska inte förstöra något.

Så det lär ju bli rätt sent, och i morgon så ska jag upp hyfsat tidigt och åka till karlstad, kommer hem på söndag och måndag åker jag och Lisa till  gbg :D Ska bli så jävla kul! Längtar!

Har lite6 svårt att s5krriva5 efter89som en 54viss liten kr6abat sitter 5opch förstör!5!!!!!!!!!!!!

Middag och Bounce med sp07e

Igår var en lyckad kväll :) Eller först skule vi ju äta på steak house. Det var ju gott men servicen var typ den värsta :P Vi kom dit typ klockan 6, de hade tre olika bord til oss. Det första bordet fick väl sin mat efter typ "vanlig restaurang" tid. Men vi andra fick typ aldrig beställa! Men till slut fick vi det, och sen väntade vi...och väntade...och väntade. Och kvart över 7 kom maten, halv 8 var vi tvugna att gå för att vi skulle till BOUNCE. Så det blev till att slänga i sig maten! Hann inte äta upp alla pommes frites ;P Plus att jag beställde fanta men fick en cola, AK fick inte samma kött som hon beställde och Malin fick potatis gratäng i stället för pomfritt...

Men men sen var det iaf dags för föreställningen och de var grymma på att dansa! :D Det bästa var att de kom ner och dansade hos publiken ibland. JAG HAR NUDDAT BOUNCE! HAHA ;) I slutete var det dags för publiken att dansa, och så hällde de ner massa skum från ett rör i taket. Jag och AK höll oss lite ifrån det, det gjorde dock inte våra klasskamrater och när vi gick dit sen blev vi nerskummade på en gång av en viss Aleddin :P

´Kollade nyss på bilderna som togs, och några av dem asså...HAHA! xD Hade ju inte sett alla eftersom alaeddin tog som flesta :)

Men det var kul helt enkelt och här kommer någa bilder :)

Alaeddins fina ljus!

Hade inte blivit lika kul om du inte var där :)



Adam, Alaeddin och jag :)

Rasmus :)

Någons hand, Linus? ;)





Det är ju tradition att ta kort på maten och lägga upp på bloggen, det gör vi alltid!



sist men inte minst vårat bord! :D Plus Alaeddin som tog kortet :) Kan ju säga att det var en som gjorde bort sig ett antal gånger och en blev väldigt irriterad på att den fucking maten aldrig kom ;)

<33

En till födelsedag!

Hade nkB provet idag, det gick faktiskt rätt bra tror jag! Men jag fick ju massa hjälp av Björn igår :)

Jag hoppade över att gyma idag för jag pallade helt enkelt inte, kände verkligen inte för det :s så jag åkte hem och vilar upp mig för Bounce ikväll!
Först ska alla i klassen äta på en restaurang och senv ska vi gå på konserten. Ska bli kul! Men vi ska typ "vara med" i föreställningen så om jag inte fattade fel så ska vi stå upp hela tiden :/ Och så kan det komma lite blod och lite hundar...Hur ska detta sluta!? ;)

Sist men inte minst; Lina fyller år idaaaag! :D GRRRRRRRRRATTIS!!!!! <3<3<3<3 Hoppas du får en kanondag och att jag får tag på dig snart! ;D

c yah

måndag

Nu vet jag hur det är att sova som en stock! ;) Somnade klcokan 10 igår och sov tills väckarklockan ringde i ett sträck! Sen snoozade jag lite pch ville verkligen inte gå upp :/ Fick skitbrottom till bussen men kom precis samtidigtr som den, igen.

Redovisningen idag gick faktiskt rätt bra, var så arg på läraren så jag var typ arg i stället för nervös :P

puss

paaaaaartyparty!

Tjenare!
Igår bkev beccas och aks fest faktiskt av, haha ;) Jag sov över där och det blev rätt så ganska väldigt sent :P När killarna hade dragit kände vi oss inte riktigt klara och åkte till statoil och svullade lite ;P Vi hade väldigt tur när vi åkte dit för bussen kom precis, mindre tur var det när vi åkte hem för vimissade bussen som bara gick en gång i timmen :/ så den skulle inte gå förrän klocan 4, men sen kom den lite tidigare i alla fall! :)

Väl hemam hos AK somnade vi typ vid 5, efter en hlavtimme hade alla vaknat och jag trodde verkligen jag hade sovit betydligt längre än en halvtimme ;P

det var väl typ gårdagen det :)

usch, i morgon är det skola, och jag längtar inte! Vill bara hoppa över måndagen så det blir tisdag på en gång för jag och ak har redovisning.

Grattis Linn! :D <3

Idag fyller Linn 18! grattis!!! :D
och glad alla hjärtans dag! :D

Själv kom man nyss hem från önnu ett pass från gymet. Idag provade jag och Sandra på spinning! Skit kul och skitjobbigt! Men det behövdes, för det blev lite för mycket glass igår :P Men jag har ladrig svettats så mycket i hela mitt liv! Det bara rann från ansiktet! haha nice ;)


skolan

nu slutade vi för en timme och 13 minuter sen, men jag sitter kvar här och väntar på en kär gammal vän som slutar klockan tre :P

Sitter faktiskt i lila hemvistan, våran gamla. Först var jag där nere i vårat hus med någa klasskamrater ;P jag visslar högst! och Ludde var skitsnäll  och bjöd på bilar :)
Sen ringde min telefon coh jag trodde min vän hade fått sluta tidigare, men det var Malin, som var väldigt populär bland the guys ;)
Fast sen skulle alla gå och jag ville inte vara helt själv där nere så jag gick till stora skolan, fast den var typ helt öde, alltså är det inga klasser som går längre än till typ klockan 2? Det avr liksom helt mörkt i alla klassrum :S
Fast turisterna är iaf kvar här så jag är inte helt ensam :)

Maybe I should do some naturkunskap now...Or maybe not ;)

onödigt!

Sitter i skolan i onödan! Kollade på en film igpr om kom i säng typ strax efter 12, sen gick jag upp halv 7 för att vi skulle ha Svens lektion idag i stälet för Saras. Men nu är det typ 50 minuter kvar tills nästa börjar! Och jag blev inte direkt smartare av vad han sa, hade lika gärna kunnat läsa det i boken, elelr så kunde han börjat lektionen senare så man fick sovmorgon.
Men allting funkar ju lika bra som vanligt...

Boxningen igår var skitrolig, men så himla jobbig! Trodde att mina axlar skulle vara döda idag, men det är deom inte, känner faktiskt inte så mycket ;)

Engelskan sen lär väl vara som vanligt, att man bara sitter och lyssnar på de som redovisar. Men man får ingen tid till att jobba med sin egen redovisning, vi kommer typ inte få nogon lektionstid till det :S

nu, ska jag och ak sticka iväg härifrån ;) byeeeeee

I forgot!

Glömde nämna min goda gärning i morse!

Det började med att jag missade  25:an så jag gick till gudö och tänkte ta 840 men missade den med. Men när jag kom fram till hållplatsen låg en mobil där på marken, som jag först bara tänkte gå förbi, men ångrade mig och tog upp den.
Sen ringde jag till "Morsan" som blev väldigt tacksam att jag ringde. Så jag fick en beskrivning (som jag inte hörde så mycket av) av hennes son, han gick i Fredrika i sam-ekonomi.
Men i deras hemvisst var det inte en kotte, så en lärare som inte var så värst trevlig alls sa åt mig att lägga den på ett av lärarnas skrivbord.

Så idag slutade det bra för en som tappade bort sin mobil ;)

religion

Sitter i datasalen nu och som vanligt bloggar jag istället för att jobba :P haha. Har religion och vi håller på och ska göra en pjäs. Jag, Rsamus, Jonis, Emil och Adam ska göra en om Muhammeds uppenbarelse. Tycker faktiskt att det här är roligt :) först skulle jag spela alla tjejer, men det var typ 7 stycken hahaha så vi fick ändra på det ;D plus att några av dem ska vara på scenen samtidigt.

Ikväll ska jag och Sandris gå på boxningspass på gymet! :D Jag hoppas iaf att det är boxning, det heter fys box så det låter väl som att det skulle vara det?

Aja, måste hjälpa till lite nu ;) <3

walking in the sunshine!

Tjenare!

Idag gymade jag efter skolan, sen hade jag tänklt att åka hem och plugga..Men så blev det såklart inte. Ak kom hit istället olch så blev det som vanligt sing-star och mat för min del, haha ;) Men vi sjöng inte så mycket, gick ut och gick en låång lååååång promenad! Så himla skönt asså! Och vi pratade om verkligen allting!

AK så du vet så är du en så himla bra kompis! det är så skönt att prata med dig och roligt att göra saker med dig! Ibland behöver man inte ens göra något, utan bara va, och det funkar det med!
you're one of a kind<33


yoga

Nyss hemkommen från yogan på gymet som jag och sandra var på :) Asså det var verkligen vääääärldens skönaste pass! Tänker verkligen lägga till så man kan gå på passen med! Ska bli stammis, haha ;P

Nu måst jag skynda upp till min kära TV och sätta på tv3 och kolla på prison break!

<3

karate kid

                                                   Vissa lärare är helt jävla dumma i huvudet!

Nu till något roligare, vi hade en skitrolig idrottslektion! Charlie och Rasmus höll i dagens lektion som vi hade i budosalen. Det började med en övning som man typ skulle lyckas få sian armar under den andras. Det var inte så jävla lätt och folk kittlades! ;P Sen var det lite judokast och karate, eller iaf sparkar och boxningar. Blev slängd med en fart av 110 km/h en gång!
Kände igen det första kastet för det lärde jag mig när jag också var en liten judo...vad heter det...judoare? Men när jag gick på judo iaf ;)
Det var typ årets roligaste lektion :)

Imorgon är det ingen spec idrott och ingen hälsopedagogik! Det betyder bara en lektion typ klockan 12 elelr kvart över!
wooooohooooo!


helgen

Denna helg har varit fullt upp kan man säga. I fredags var det middag hos Amanda som hade fyllt 18. Kul att träffa alla tjejor igen :) Här är några bilder ja snodde från andra ;) haha


I lödags var det tävling i E-tuna, med dom här två tomtarna
Upp skittidigt för att Dennis, som för övrigt är sämre än mig på svenska, hade tävling på morgonen. Sen hade de en tävling i mitten och sist sprang jag halv fyra.
Puke-O! jättebra! Kom rea i både längd och 400! Grattis! :D För mig gick det också rätt bra, kom tvåa i mitt heat, men totalt vet jag inte, det var iaf 18 med..

tror jag missbedömde viktors höjd lite gran...

klara..färdiga..GÅ!
häftigaste prispallen

Sen blev det taccos hemma (igen, vi fick det hos amanda med) sen åkte jag hem till Laaaajnuus :D Christina kunde inte komma, hon ville bli frisk :/ men de bilderna kommer aldrig någonsin komma ut, haha.

Idag firar mami och papi 20 år som förlovade, så vi ska iväg sen och hämta brorsan som ska spela en innebandymatch med sitt gamla korpenlag och sen åka till en restaurang :)

hare!

fridaaaay

Så var ännu en väldigt givande skolvecka över. Efter skolan idag så fixade ja, becca och ak våra ind. val, fast jag kanske ändrar sen för jag vet fortfarande inte vad jag vill ha! :S Och efter skolan drog vi till centrum.

Här kommer lite info om vad sp07 e ska göra under terminen:
En religionsteater i religion
Göra en egen djävulsnågonting i svenska
Gå på vildmarksmässan i natur och friluftsliv
Gå på bounce i hälsopedagogik
Prao v. 22 och 23, alltså veckorna innan lovet



Ikväll blire tjejmiddag hos Amanda, som fyllde 18 i onsdags! Var sjukt länge sen man träffade det gamla gänget!

Jag har väldigt mycket träningsverk i underarmarna från klättringen!!!
Och ikväll kommer min kära bror hem till Tyresö! :D

<3

klättraklättraklättra!

Shit vad kul det var att klättra asså! :D Men mina handleder och fram till armbågen är helt döda! Och då skämtar jag inte! Händerna också, jag kommer då inte kunna gripa tag i något i morgon! Men det avr det värt!

Klarade alla väggana som jag körde förrutom två :/ Den ena lutade, och jag var verkligen skitnära! Hade bara två små "handtag" elelr vad man kallar det man klättrar på, som avr tryp en meter upp, men jag var verkligen heöt slut, det gick inte! Väggen efter klarade jag inte helelr, men jag tor det var för att jag fortfarande hade mjölksyra i underarmarna då. haha ;)

Sen stannade jag, Sandra och Jenny kvar i sickla centrum, men jag hittade nothing.

Sen blev det hem och käka och om typ 40 minuter kommer Björn och hans papa och hämtar mig. Sen blir det träning på Bosön. Hoppas vi inte ska köra starter för jag kommer inte orka hålla mig uppe! Så trött är jag! :p

xoxo


.

Fick tillbaka min telefon idag, men tydligen hade de inte hittat något fel på den! Men bilderna blir ju för fan gröna om man inte tar bilden rakt mot solen!
Jag menar bilderna borde ju behålla samma färg/ljus som det är innan bilden tas, är det nörkt så man knappt ser så ska det vara så på bilden också, det ska inte ändras! Pappas telefon är äldre än min och på den behåller samma ljus!


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!

Shake that as!

Det är väldigt svårt att skriva när man inte har något att skriva om. Det enda man skriver då är vad man har gjort. Och på något sätt känns det som att det så märks att man skriver bara för att skriva. Känslan åker inte in i datorn.

Idag är typ en sån dag, så nu ska ni få höra vad jag gjort idag; varit i skolan och hade två lektioner. Sen satt jag och Malin kvar och gjorde nästan klart spanskan, som ska vara klar vecka 8. Men vi får ingen tid till att jobba på lektionerna, så när hade läraren egentligen tänkt att vi skulle göra allt!?

Nu blir det träningsuppdatering:
Sen åkte jag hem och gick till gymet. Jag gick i stället för att köra distans, för det skulle jag hoppa över idag och likaså benövningarna. Eftersom det är sprintpass i morgon, Päron hade bytt plats på det och tempopasset eftersom jag i helgen ska tävla. Ja ska springa 200m, men inte vilket lopp som helst, det är i klassen kvinnor! För det finns inte i F19.

I morgon är det idrottsdag! Då ska det allt klättras! Jag ska klättra till toppen på alla väggar! Förresten fick vi byta grupp, så vi klättrar med Heurika, en till men jag kommer inte ihåg vilken och Fredrik :) Det ör den sena gruppen, det hade ju egentligen varit skönare att klättra i den tidiga, men vad gör man inte?

träning på g

Idag hade jag bara en liten lektion! Skitskönt! Det var svenska, som inte var lika stökig somden brukar vara.
Det var väldigt skönt när jag gick till busshållsplatsen, för jag kom dit exakt samtidigt som bussen, jag börjar bli riktigt bra på det, och behövde inte vänta en minut! Fast ofta blir det i och för sig spring till bussen :P

När jag kom hem var Lisa hemma, så vi tänkte göra våfflor. Men sen märker jag att vi inte har någon grädde! Våfflor utan grädde..nej, då försvinner ju huvudsaken ;P så jag gick till alleplan och köpte, sen hem och slängde i mig några! Gus vad länge sen det var, men det är såå gott!

Längtar tills till det blir lite varmare, för då jävlar blir det fittness för mig and my friend AK! :D

i just wonder

Alltså undrar ni aldrig hur livet hade kunnat vara om man gjort på ett annat sätt?

Vem hade jag varit om jag gått i Kumla i stället förkunskap eller valt ett annat gymnasium, eller en annan irott?
Hur hade det varit om man sagt något annat vid vissa tillfällen. gjort saker på ett annat (bättre) sätt.
Bett om ursäkt...den där gången...

Det är något jag inte vet och aldrig kommer få reda på heller

Tänk vad vissa saker kan vara avgörande, vissa småsaker kan vara avgörande, men det kommer man inte underfund med förren efter

in a hurry!

Detta får inte bli ett långt inlägg! Om typ 30 sekunder ska vi vara nere i annexet igen.
Har haft idrott idag bl.a. vi fick dansa salsa och så hade vi lite redskap. Det roligaste var nog allt ak gjorde! haha, jag typ dooog! ;)

Lunchen var inte så tråkig den heller ;) Träffade frida och när vi skulle lämna våra mattallrikar så gjorde en av mattanterna vääärsta nysningen och typ la sig över tallrikarna! HAHA! xD Fy var vi garva!!!!!

måste rusa iväg nu! SNABBT! <3

.

Idag kom Linn hit, vi ahr typ gjort allt man kan göra och lite till ;P  kuligt värre! ;) Innan hon kom så städade jag, och gissa vad jag hitta på mitt golv, en femma, haha, fem kronor närmare en miljon.. ;)

Gymet är inte nedbrunnet! Det avr en liten bit ifrån så det klarade sig! Tur! :)

RSS 2.0