Polen

Snart är det Polen med några av de här sköna lirarna :D + några från Österhaninge, kul med nya människor :)



Planet går typ 11 i morgon och Björn och hans pappa kommer typ halv åtta så jag måste gå upp typ som vanligt =)

see you! <3


måndag

Nu är det typ bara två dagar tills vi åker! Det ska bli så himla kul. Jag måste böra packa men vet inte riktigt vad jag ska packa ner, det lär väl bli för mycket som vanligt... ;) Pappa ska åka och växla in pengar till polska slotti som dom har där nere. Det måste bli VARMT när vi är där!

Igår på gymet när jag och Sandra skulle köra igång kom en tjej och frågade om vi ville vara med på ett bollpass, vilket vi ville. Så vi körde massa övningar med stora pilatesbollar, det var lite svårt att hållabalansen ibland :P. Mot slutet så blev det lite flum mellan mig och Sandra kan man också säga ;)

På spanskan idag så kollade vi på Surf Up, fast på spanska och med spansk text. Jag har hört att den ska vara bra men jag fattade ärligt talat inte så mycket.

Nu ska jag ta och hitta på någonting att göra tills Malin kommer =)


Singstar?

tjenare! Har inte skrivit på ett tag nu...Men jag ha rgjort lite i helgen.
I fredags efter skolan så var jag med Malin. Vi låg och solade lite, det var typ 20 C =O! Senare skulle även Ak och Becca också komma. Malin skulle hem och käka så jag blev ensam och passade på att gå och köpa en läsk till kvällen.
När jag kommer hem så märker jag att det sitter en Ak och en Becca i soffan i vardagsrummet! En liten rolig överraskning! Vi gick och hoppade lite på studsmattan som jag, Malin, Becca och Lisa satte upp förra helgen. Jag gick in för att hämta en tjocktröja och när jag kommer ut så ligger Ak och Becca och verkligen asgarvar! Jag stämmde in i deras skratt och vi asgarvade i ca kanske 10 min typ åt någonting som inte var så speciellt roligt igentligen :P
Sen kom Malin och vi flummade lite mer på studsmattan typ hela kvällen. Vi hade tänkt att köra singstar men det blev inget av det, men vi hade roligt i alla fall =). Vi får sjunga någon annan gång ;)



Igår så var jag med Elin och vi pluggade lite och satt och pratade, det var också kul :)
Idag så ska jag plugga ännu mer =/ och ikväll blir det gymet ;) Polen om tre dagar nu! :D

Anna-Karin e bäst!

Tjenare alla som läser Lindas bästaste blogg! vi har just tagit massa megabra bilder :) förut va vi på aftonbladet me klassen o hälsa på, de va kul. efter de åt vi på subway me jennifer, linus o malin. smaskens, typ... imrn väntar en helt vanlig, tråkig dag :( nån som kan göra den rolig? ;)
/A-K.S <3


Becca och Malin :)

Idag har jag som ni kanske försåtr varit med Becca och Malin, roligt som alltid :D. Vi solade lite grann så jag hoppas att man har fått lite färg. Vilket det aldrig känns som man har fått, hela sommrarna brukar jag gå och vilja bli brunare och sen efter så ser man på kort hur brun man egentligen var! Jag kanske ska börja tänka att jag är brun istället ;)
I alla fall så satte vi upp studsmattan :D och hoppade lite på den och så hände det även lite smått och gott :S :P

Efter det så åkte jag till gymmet och gymmade igen, det gick bra men jag tror att jag kommer få tråningsverk i morgon. När jag kom hem så åt jag lite käk och sen var det parlamentet med Bjrön Gustafsson :) Jag får verkligen aldrig nog av honom! Är jag ensam? ;)

Usch i morgon är det skola. Men om man ska tänka positivt så slutar vi 12.35 och sen ska jag iväg på intervju för jobbet som jag fick på kommunen.  Och det blir en mindre dag tills vi åker iväg till Polen =D Vi åker på onsdag om en vecka och jag längtar verkligen!

puss<3

Tacos!

Just nu har jag verkligen INGENTING att göra eller skriva :/ men jag kan ju berätta att det blev tacos till middag :D Det var grymt gott, som alltid :P

                                                                     image3
<3<3


Styrketester

Idag på specialidrotten gjorde vi massa styrke tester och andra tester för typ spänst, koordination och så. Jag, Malin E och Jennifer kämpade på bra ;) och jag klarade 50 kg i bänkpress! Ganska stolt :D

I helgen så ska ja och familjen iväg till några kompisar på lördag.

Jennifer sa till mig att jag måste lyssna på Declan Galbraith. Och han sjöng verligen sjukt fint! Det går inte förklara, helt underbart lät det verkligen!

http://www.youtube.com/watch?v=cCxRslW84nc&feature=related

Lyssna på honom!
over and out

skoolan

nu har ja slutat skolan :P jag och jennifer håller på och gör klart pedagogikgrejen. Sen ska jag vara med Elin :) det avr länge sen vi sågs!

Vill ni veta något kul!? JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! :D:D:D på ett äldreboende, det var mitt andrahandsval, men jag är glad att jag ahr fått ett :) Ska komma på intervju sen, jag hoppas att jag får jobba någonstans nära där jag bor.

Igår så gick det bra på gymmet men dessvärre blev det ingen jogg för mig och Emma... Menmen :P Jag trodde att ajg skulle ha asmycketr träningsverk men det hade jag inte, tur att jag stretchade! Som jag inte brukar vara så bra på annars ;P
Nationella provet gick också helt okej för mig hoppas jag! För A-K gick det bra :)

Ska gå nu <3<3<3

Prison break

Just nu håller jag på och kollar på Prison Break :D eller det är paus så jag passar på att blogga lite :P Träningen idag var vääldigt jobbig!

Imorgon så har jag och Anna-Karin muntliga nationella provet i engleska! Awooiii :S men det ska nog gå bra :) vi är näst först, ganska skönt att ha det avklarat...
Sen ska jag och Emma vara duktiga och åka iväg til Alby och springa och sen ska vi gymma med de andra.

Jag har lagt till en ny länk till Ellis blogg som jag tycker att ni ska ¨gå in och läsa =)

Nu ska jag fortsättta se på prison break :D Me like! <3<3


Söndag

Gymmet idag gick bra :) Vi fick pröva alla övningar och så...Sen på tisdag börjar vi köra igång på riktigt :D

När jag kom hem så pluggade jag lite matte, sen pratade jag i telefon med Malin i 55 min och 53 sek! =O Tiden går fort när man har roligt :P
Nu har jag ännu mer mattepluggande framför mig. 20 sidor till ungefär som ska vara klara till i morgon tack vare att matteläraren kom på att vi behövde höja tempot om vi skulle hinna gå igenom allt till nationella provet :S så nu blir det ett kapitel varje lektion!

Så nu måste jag gå och göra matte =/ puss<3

lumpen

choo :D
Jag har precis gjort några lämplighetsfrågor för att se om ja får göra lumpen, inte för att jag tror att jag vill men det är bara kul att se om de tycker att jag är tillräckligt bra ^^ svaret kommer i typ september eller något...

Idag är de lördag, det är skönt, syrran ska ha tjejmiddag sen så då får man hålla sig undan lite grann men men :P
Imorgon så skulle Sandra, Emma, Anton, Buko och jag få typ instruktioner eller något på gymmet här i Trollbäcken, tjohoo :D Men Emma kan inte och Sandra visste inte så det blir kanske bara Anton, Buko och jag men vi får se :)
Det är väldigt skönt med ett gym så nära!
Så det blir nog inte friskis Malin =/

Puss <3<3

en nykomligen

Nu har ja också hittat hit! :P
Jag vet inte rikitgt vad ja ska sriva nu, men de blir någ lättar sen när jag kommit in i det här.
Nu ska jag hem och äta ! Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0