Photoshopper!

Håller på att lära mig photoshop nu i skolan. Det går rätt bra, men så fort man råkar fastna på nån grej så blir det jättestressigt för att hinna ikapp och hänga med. Men det är roligt iaf, och än så länge inte så svårt, men det kommer väl antar jag :P

Hurra för dig!

Idag är INGEN vanlig dag! Om jag fick önska mig att vara vart jag ville idag skulle jag välja *trumvirvel* PITEÅ! För där befinner sig just nu dagens födelsedagsbarn! Lina! :D <3 Grattis på 21-årsdagen älskade älskade vän! Jag hoppas att (du läser detta) får världens bästa dag och kväll :) Saknar dig <3


españooool!

Nu ska jag se kontoret på tv4play. Jag missade det i söndags och det verkade jätteroligt, så måste kolla.

Sen ska jag hjälpa lilla Lisa med spanskan, win win situation, hon får hjälp, jag håller min igång ;D

This is what we do

Dags för en träningsrunda, välbehövligt efter gårdagens pizzakväll med härliga tjejer =)


Help!

RAW, JPG, vidvinklar, brännvidd, skärpljup, exponering, ISO-värde, slutartid, objekt, sensor, bildutsnitt osv

Mycket på en gång nu


toca la guitarra :)

Hallå i stugan :)
Jag har hittat ett recept som verkar asgott som jag ska fixa till lunch sen innan jag drar iväg på kurs. Alla kanske inte vet det ,men jag har börjat en fotokurs för att lära mig ta bra bilder! :D Det verkar kul, men vi har ännu inte fått använda kamera nånting. Första gången vi gör det blir nästa vecka.

Maten jag ska göra är iaf väldigt lätt och består av creme fraich, vitlöksost och morötter. Kan ha varit nåt mer jag har glömt...sen äter man pasta till. Jag har kvar lite av Irenes italienska pasta här så det blir nog den. Delicioso!

Over and out!

God natt

Klockan är inte så mycket så jag har tid att läsa massa i min Dan Brown bok (den mannen har verkligen lagt ner sin själ i sina böcker!!) och imorgon har jag sovmorgon. Nöjd tjej!:)


Nostalgimiddag

Stuvade makaroner. Det måste ha varit 100 år sedan sist. Men smaken var exakt den samma, mild och god :D som till så mycket annan mat så gör ketchupen halva maträtten. Det är inte på långa vägar samma sak utan. Samma sak är det med spagetti&köttfärssås, pasta carbonara, korvstroganoff, pasta&köttbullar, korv med bröd etc.

Idag när jag gymade såg jag 2 som jag inte sett på länge, de va nog lika länge sen som jag åt stuvade makisar, trodde inte de skulle känna igen mig men de kom fram och bah är det inte classes syrra!? :D yea! Haha :)

Tjo läääään!


Suntag

Hallo! Jetz been suntag abend. Och där någonstans slutar mina tyska kunskaper.
Vi håller på och gör om i vardagsrummet, och idag har vi rivit ner alla tapeter! Det var rätt kul. Jag och Lisa började med att rita på väggen, haha. Vi borde göra det till en tradition varje gång vi ska tapetsera om. Jag tror iaf det kommer bli asfint. Golvet ska slipas och sånt. Nice nice. Nu när det är tomt i vardagsrummet ser man hur stort det egentligen är! ENORMT!

Ikväll blir det lax till middag! Yummie! Sen ska jag se på hubotarna.


all around me are familiar faces

Jag är ett zzzzzzego jag vet! Får väl försöka uppdatera lite mera. Jag har just läst att det inte existerar några så kallade "negativa kalorier". Det jag menar med det är mat/frukt/grönt som tar mer energi till ätning och förbränning än vad de ger. Men det är alltså en stor fet MYT! Synd!

Idag har jag varit ute och sprungit. Jag har köpt en hållare till mig ipod som man sätter fast på armen så man kan lyssna på musik när man springer utan att behöva hålla den i handen. Den funkade hur bra som helst! :D

Ikväll blir det middag här hemma med gäster, sen åker jag och Elin hem till henne och kollar nog på mello.

jag kommer aldrig sluta att längta tillbaka till denna underbara resa med min underbara bästa vän!!

RSS 2.0