plötsligt händer det inte alls

du har väl inte glömt att fira din kära mamma idag? :) inte jag! hon fick 2 trisslotter av mig och lisa men tyvär ingen vinst, as usual! Vinner aldrig på dom där. En gång hade vi fan 5 st här hemma, men ingen storvinst inte, typ max 75 kr eller nåt. Kommer aldrig vinna nåt! Men otur i spel, tur i kärlek va? :) låter bra.

Nu tänker jag nog inte ha mina kryckor mer. Prövade lyckan att gå utan dom till alleplan och det gick rätt bra :D men nu ska den få vila för på onsdag måste min fot och jag vara fit for fight!

Det kanske inte syns så bra men här är min vecka 22 från onsdag

mest studentgrejer, det skulle man kunna leva med! Men ett tandläkarbesök och lite jobb är också inklämt. haha

feel the fear in my enemys eyes

God förmiddag!
Idag har jag verkligen gjort INGET. fattar inte att klockan är 10 i 2. Tiden rinner ifrån mig!
Ska kanske göra dom spanska resterna jag har kvar när jag ändå inte gör något annat. Det är så stört. Nu när jag inte kan träna och inte har något att plugga så har jag inget att göra, och det känns lite halvtråkigt faktistkt. Men sen när jag får en läxa så orkar jag inte göra den, det är skönare att inte plugga när man har läxor man måste göra, än att inte plugga för att man helt enkelt inte har något att plugga. Hänger ni med? ;)
Min spanskalärare tvingar mig iaf att skriva 64 jävla meningar. why!? noone knows. Jag lär mig inte direkt nåt på det :P

Igår hade jag en väldigt rolig fredag. Den började med projektredovisningar, det gick rätt bra för mig och adam för att inte ha förberett nåt alls. Sen åkte jag med Malin till Ikea och sen åkte vi till elin på kvällen och myste. Både jag och Malin gjorde bort oss lite de dagen hahah ;)

måste börja skriva nu, puss :)

dudi!

Nu är jag trött på att ha kryckor! Pallar inte hoppa runt på dom längre, det är skitjobbigt.
1) Det går APLÅNGSAMT
2) Det gör ont i händerna
3) Man blir alldeles varm
4) Alla glor
Efter helgen tänker jag inte ha dom mer! Bra i foten eller inte, dom ska bort.

Hade världens hål idag som vanligt, så jag åkte hem till ak och spenderade hålet där, det var kul! :)
Och nu måste jag börja ägga in lite bilder eftersom jag har fått höra om hennes små äventyr nu ;) Men grejen är att aöa roliga bilder är på stationära datan men den är så seg så sitter aldrig där längre, så det blir typ bara photobooth bilder här. Men det får la duga ;)


asså haha jag älskar denna bild :)

FAAAAAAN!

Idag skulle vi egenligen klättra i berg, men bara för att min pissfot är stukad så kan jag inte följa med :( jag hade verkligen sett fram emot det! bajs. Jag får ta och följa med min farbror och kusin nån gång, dom klättrar ibland i berg. Solen skiner och snart kommer Linn, så ska nog komma på bättre tankar :P

adios!

kan man så kan man

YES! Fick mvg på min styrketräningsinlämning!!! :D grymt

skadad

Dåligt med uppdateringar här! Men min helg va iaf gryyyym! Även om jag stukade foten i lördags och fick gå typ en halvtimme med stukad fot och sen inte kunde gå alls i lördags eller söndags. Men är man med vänner kan det aldrig bli fel. Och det hade ju sina fördelar för det gjorde söndagen väldigt mysig! Gäller ju att se det positivt! Och det är tur att jag har några änglar i skolan som hjälper mig :) Men det dumma är att vi ska ju klättra i berg imorgon med klassen, och jag kommer typ inte kunna klättra :( Men jag vill!

Idag var det matte C nationella. Vet inte hur det gick, men svårt var det! Men jag tror att det blev ett vg iaf :)

russian roulette is not the same without a gun

Haha, asså jag kan knappt skriva! Så trött i händern aoch fingrarna och underarmarna är jag. Vi klättrare idag med klassen, det va askul, men efter typ 3 väggar va man helt slut i händerna, och nu har jag ingen kraft över huvud taget i dem, men vi hade väldigt roligt iaf :D
Efter klättringen blev det ett litet ärende i stan åt min syrster och sen åkte jag och adam och storhandlade upp hela vivo i trollbäcken haha  ;)

Nu väntar jag på att Denis ska kommmmma! tycker hans buss ska skynda sig! Kommer bli så kul ikväll!!!!! och imorgon med!

puss

du går mig på nerverna! ;)

Linda Hallström den 20 maj kl. 12:20
yeeeeah! jag borde väl ha hunnit hem från telefonplan till dess? :) Vi får typ gå och handla innan vi börjar med maten också :)

Dennis Lillefar Widmark den 20 maj kl. 17:12 Svara
Nä, jag tycker vi börjar med maten innan vi köper den =D

Du och dina kommentarer!!!! :@ haha ;)

boys boys boys

Ibland blir man bra överraskad. Man kanske inte riktigt förstår vad folk håller på med alltid, men det spelar ju ingen roll när man blir glad ;)

flyt!

Haha det gick ju som en dans!

jag visste det!

Jag skulle följt min magkänsla och inte mitt huvud och hoppat över psykologin. SÅ ONÖDIGT! Så det blev hål i en timme, sen filosofi där vi säkert inte kommer göra nåt annat än att lyssna på Dalibor, och sen svenska där vi bara ska skriva på CV som man lika gärna kan göra hemma. Jag, Jessica och Malin gick runt i hela skolan för att leta efter våra lärare och försöka få åka hem, men det var inte en enda lärare i skolan, kul att lärarna börjar senare än eleverna! Vi gick till Simon för att veta om vi har gjort natur och friluftslivs uppgiften, men blev inte klokare av det för han var tvungen att ringa sven och kolla.
SÅ ONÖDIG DAG! Jag hade verkligen behövt sovmorgonen som jag hade kunnat ha idag. Jag slutar iaf 13, så det är ju skönt, men jag vill åka hem NU!

grattis mamma :D

Det var fan bra gjort av mig att komma till skolan i tid! Hade tänk ligga kvar i sängen men så blev det ju inte. På idrotten så spelade vi golf. haha. Det var faktiskt riktigt svårt! Blev inte en enda hole in one! Jag, rasmus, adam och affe körde nog rätt snabbt, vi startade sist men kom ändå typ ikapp dom 2 grupperna före.

Idag fyller mamma år! GRATTIS! Det blev därför ingen träning för min del, va hemma och åt asgod middag och tårta istället :)

vem jag vill, vad jag vill, när jag vill !

Tjoooo, solen lyser Linda steker, haha. Fast jag har stekt klart för idag. Från och med nu ska jag nog försöka sluta sola och i stället vara ute i solen och typ röra mig. Man blir finare brun då :) Rätt skön dag i skolan idag, hade (förhoppningsvis) bara 2 lektioner, så kunde åka hem vid 11. Har typ pratat med halva jorden i telefon haha, och så har jag träffat malin och becca innan de drog iväg till AIKs match på Råsunda.

Runt halv 8 ska jag börja dra mig mot elinpelin och sen in mot skepp och hoj skivan på metro. Men innan dess ska pappa ha hunnit komma hem så han jag och Lisa kan fixa lite saker inför morgondagen när mami fyller år :)


Min spegel är något ockuperad av en liten cranberry, men hey, its okey!

im looking down on you smiling

Skivan igår började rätt segt, men blev bättre mot lite senare :) Fanns både snällt, elakt, konstigt, roligt och galet folk där!

Captain n' pirat innan skivan ;)

Idag har jag gjort en massa känns de som! Tränat, övningskört, städatoch fixat lite och varit med AK, ska över till Malin en sväng sen ikväll också.

Imorrgon är det dags för nästa skiva!! Viktors! Wohoo ;)

summer!

Idag har det faktistk varit sommar på riktigt! 22 grader, helt sjukt! :D
Ikväll så ska jag på skiva, Elins den här gången :) Pirattema/sjöman är det, ska bli riktigt kuuul! :D Men först ska vi äta grillat här hemma, gottie!

on the move!

Jag försöker laga min fina medalj som jag fick på skivan. Bulduks kusin hade sönder den, så bulduk hjälpte mig att försöka laga den på plats, men det gick konstigt nog inte, hehe ;) Men det är inte mycket lättare hemma. Det är en knut som är hård som berget fast den ser rätt lös ut...men jag måste få upp den annars går det icke!
Idag har jag faktistk gjort det jag skulle gjort igår. Nämligen det enda plugget jag hade över helgen! Känns så bra att ha det gjort!! Nu ska jag snart ut och springa med papi, sen blir det movietime hemma hos Chris.

gotta go!

Längesen

Hej!
Det var länge sen jag skrev här. Ska ändra om hur det ser ut sen nån annan gång, nu tänkte jag bara dra en liten snabbgenomgång om vad som har hänt, och sen blir det andra bullar ;)

Helgen var kanon, träffade lite kompisar och så, och igår var det äntligen dags för våran SKIVA!! :D Den blev mycket bättre än jag trodde, är verkligen nöjd med den! Det började med att vi åkte dit, jag råkade försena oss lite men det var ändå bara "mingel" i början så det spelade ju inte så stor roll. Det var bordsplacering, jag mamma och pappa satt med Anders och Osan och deras familjer :) Det var lite tal och sånger, utdelning av medaljer och såna grejer, jag blev klassens eftertraktade ;) Det var riktigt roligt. Sen började eftersläppet och även det var askul, verkligen. Ett och annat som hände också.. :P Men det var hur som helst en riktigt lyckad skiva och jag kommer faktistk sakna hela min klass när vi slutar! <3

RSS 2.0