Fan, vi rör oss lika fort som Clark Kent!

Ja, där hör ni ju hur våran friidrottsgrupp är. Jag och Jenny tyckte iaf att vi var väldigt snabba! ;P

Just nu sitter jag på svenskalektionen och borde väl egentligen göra något annat än att blogga...
Innan hade vi specialidrott, vi orienterade och jag och ak lyckades faktiskt hitta ALLA kontroller! :D Grattis till oss!
Sen  efter svenskan blir det ännu en idrottslektion med stavgång.

Nu måste jag in i klassrumet igen!

Mångkampen

Mångkampen gick väl sådär, jag får trösta mig med att jag aldrig har tävlat i det förut och att de flesta grenarna inte är min "gren" :P
Jag slutade iaf 5:a med en grenseger i kula(?)
Tack vare den så fick jag en pokal och tack utav placeringen så fick jag en pepparkaksburk vilket man kunde räkna ut eftersom det var en hanviken tävling ;) och en hanviken halsduk. Wohoooo!

Ikvälll så ska vi äta hemagjorda hamburgare med hemmagjorda pitabröd. Det är en uppgift som syrran har i hemkunskap att hon ska göra. Gottiegottgott ;)


Skrev ingenting igår

Men då åkte vi iaf med klassen till stan och skulle lyssna på någon grej om Drickande och körande. Det var ganska leddsamt för en mamma som hade förlorat sin son kom och pratade...
De hade ställt fram 125 ljus, ett för varje som hade dött pga rattfylleri i år och efter ett tag så bvörjade ljusen brinna, alltså de blev till en stor låga så scenen fattade typ eld, så brandmännen som var där fick komma och släca! haha ;D
Men eftersom i´vi avr där så fick vi (iaf jag och ak) ogiltig frånvaro på naturkunskapen :/
Sen så hade våran engelskalärare sett oss på tv:n och hon var verkligen skitglad åt det! ;D

Sen var det träning och när den var slut så pratade jag med ak och Becca i telefon, men den avr inte helt slut så jag sa åt dom att vänta lite men det hörde dom inte och började skrika : Linda! Så typ hela gruppen hörde xD och så kan jag säga att det inte är det lättaste att cykla och prata i telefon!

Idag så följde jag med Malin och klippa sig och sen åkte vi in till stan men jag köpte ingenting förutom typ halstabletter eller något, så jag hoppas itne att jag får ont i halsen i morgon! Jag brukar typ få det om jag äter halstabbletter utan att var sjuk :P

I helgen så blir det min första mångkamp! Men det är bara en liten för våran klubb så jag tänkte att om jag någpon gång ska prova så ska jag göra det nu, haha men vi får väl se hur det går :P Jag har inte så höga förväntningar på mig själv så jag inte blir besviken :P Och så ska jag även träffa Elin :)

hah det här blev ett långt inlägg och jag tror att det är något som jag har glömt att skriva men jag skriver igen om jag kommer på vad det var ;)

Ha en nce fredagskvälL!

Slut på idéer

Ganska skön skoldag i idag, började med detta:  (som är spec idrott)
,sen lunch och svenska.
Från idrotten och svenskan har man inte så lång tid på sig och när jag och AK skulle äta lunch var det bara 5 minuter kvar! och självklart så skulle det vara kööööö. Sen åt vi typ så fort vi kunde men det hjälpte inte och Sara var inte så värst glad när vi kom.
Sen slutade vi som sagt och jag hade tänkt att gyma men det var så fint väder så jag tänkte att jag skulle passa på att sola lite, så jag la mig och solade typ 1 timme men jag tror desvärre inte att det blev något resultat av det :/ och sen gymade jag. Och nu är jag hungrig!!!!!

Ikväll ska jag se på andra avenyn! :D

Nice!

Idag börjar vi 12.35. NICE! ;D Haha så mycket annat att skriva här har jag inte men vi hörs väl senare ;)

Nice!

Idag börjar vi 12.35. NICE! ;D Haha så mycket annat att skriva här har jag inte men vi hörs väl senare ;)

.

Igår så åkte vi äntligen och hälsade på brorsdan i Linköping. Kan inte fatta att det typ var 6 veckor sen jag sååg honom sist! :/ Han hade i alla fall ett jättemysigt studentsum som han bodde i. Skulle kunna tänka mig att plugga vidare där sen om jag kommer på vad jag vill göra..

Idag blir det nog till att plugga, ska göra en bokanalys i svenskan och en analys av en låttext på engelskan

Hemma!

Då är man hemma igen från tre dagar i skogen/havet med Sp07e. Bl.a. så låg vi i högar runt lägerelden och sjöng, gick en spökpromenad, lagade mat men mest så padalde vi kajak, typ några timmar i sträck! Kajakerna var inte direkt sköna och jag och ak hade våran vanliga tur och fick en kajak som  inte gick att sdvänga med, så vi fick köra in till stranden efter några försök av Sven att fixa den. Även om hanlyckades så var det väldigt svårta att svänga för pedalerna satt typ fast skithårt!
Tur att jag hade ak i kajaken annars hade det blivit outhärdligt ;)

Sen så skulle vi byta partner så det skulle gå lite snabbare, så då paddalde jag med Emil och Adam men det funkade galant det med ;)

Jag tyckte faktiskt att det var rätt mysigt att tälta men det var VERKLIGEN skönt att komma hem ohc ta en dusch! Och skönt med allt som man brukar ta för givet, som att laga mat på en vanlig spis med tillräckligt stora akstruller :P Triangakök är nog inte riktigt min grej ;)

Jagskulle kunna skriva en bra bit till men det får räcka såhär ;)
Nu måste jag skynda mig till idol!

Slutet av helgen

Ännu en dag av tävlande avklarad. 100m gick skit igen men däremot vann jag 200, men fick ingen medalj för det var i åldersklassen kvinnor, så då skulle man inte få någon tydligen...

Det här blir nog sista inlägget på typ 3 dagar för i morgon bär det av till Björnö med klassen där vi ska paddla kajak och tälta, kommer kännas sådär lagom roligt att åka kommunalt till själva stället.

Här är lite bilder från igår och förgår :)
vissa var utklädda till kor och clowner

denis och sandra

På kvällen började det bli lite kallt tyckte jag....
och dennis också

Sist men inte minst en lagbild :D (nöjd Christina? ;) )

so long

Skol SM

Idag sprang vi staffett, laget bestod av Frida, Jenny, Sandra och mig själv. Det gick faktiskt bra för oss, vi kom 4a av 6 i vårat heat.. Det blev lite bråttom me att lämna  in våran laguppställning, men jag är inte förvånad ;P Sen så skulle man komma på ett lagnamn också och i brist på fantasi så blev det namnet "Fredrika Suprice" men i högtalarna så sa de "Fredrik suprice" i stället, han måste ha missat mitt a :P
Imorgon är det ny tävling på gång och då blir det 100 och 200 och kanske något mer

Nu ska jag va med Malin :)


Vi glömde kolla resultaten...

...så tyvär så kan ni inte få reda på hur det gick för oss i tävlingen. Nu lämnar vi det ämnet!

Ungefär hela gårdagen spenderades på Sollentuna. Jag kan inte säga att jag, Sandra och Dennis var roligast utklädda direkt, våra kläder blev basketlinnen och en fotbollströja att ha över. Haha :P Jag fick nummer 7 på baskettröjan och 14 på fotbollströjan, så nu vet ni det ;)
Jag tror att jag och Dennis hörde världens mest effektiva sätt att dra ut på tiden medan vi kollade på Sandra som kastade spjut. Det var nämligen en kommunpolitiker som kom och pratade i högtalarna och han pratade ungefär såhär:
Hej...jag...säger...bara...ett...ord...i...taget...för...att...dra...ut...på...tiden...men....välkomna...till...sollentuna...IP....osv.
Han pratde verkligen så hela tiden! Och jag överdriver inte, ett ord i taget!
Tävlingarna blev lite försenade i slutet vilket upprörde speakern en aning. Vilket märktes när det blev tjuvstart på ett lopp. Skärp er nu killlar annars blir det nattaktivitet här! sa han.
Liksom, det är inte deras fel att det är försenat!!!

Förresten så kom jag att tänka på en sak...När det blir tjuvstart säger de alltid "Och enligt de nya reglerna så är nu alla varnade" och jag vet inte hur länge de har sagt det. Inse att reglerna inte är nya längre!

Idag blir det staffett, hoppas vi vinner!

vad var det nu igen...?

Jag hade kommit på något att skriva om här när jag satte på datan, men nu har jag glömt bort vad det var. Typiskt, jag har typ aldrig något att skriva om och när jag väl har det glömmer jag bort vad det är :P

Jag kan ju alltid säga grattis till Fiia  och Jimmy som båda fyller år idag. Grattiiiis! =D =D =D <3

I helgen kommer jag ha fullt upp med tävlingar. I morgon och på lördag är det skol-sm, så i morgon slipper jag skolan. Hurray! Det jobbiga är att jag Sandra och Denis ska åka kollektivt ända till sollentuna, där skol-sm håller till i år. Tur att jag har dem annars hade jag nog inte hittat! ;)
Sen på söndag är det Hanvikens ungdomsspel. Våran egen klubbs lilla tävling som i år vekligen blev LITEN! Det är bara 100 anmälda, vi kommer gå i konkurs... :P

På måndag bär det av med klassen till nåt paddelställe. Vi ska paddla kajak måndag-onsdag. Det blir nog en upplevelse :P

Duktigt!

Har precis gjort klart 3 läsloggar till svenska boken, som för övrigt heter En komikers uppväxt och är skriven av Jonas Gardell. Inte direkt den bästa boken jag har läst, men jag ska pröva Björns tips att tänka på att den är skriven av en bög och se om den blir bättre/roligare ;)
Sen har jag även skrivit klart en dikt, inte så himla svårt eftersom vi redan hade fått själva dikten och bara skulle sätta in 3 verb substantiv och adjektiv :P
Hade en skön dag i skolan idag, bara samhällskunskap och matte, sen slut ;)

Gårdagen var inte heller att klaga på, först var det fotbollsmacth mot ettorna, men A-K körde lite styrka med mig istället :) Hon var en supercoach! :D Sen var det svenska sen var den dagen slut.
Då fick i och för sig jag och Jenny skynda hem till mig och hämta mina spikes, sen åka tillbaka till skolan och så tränade Sandra, Jenny, Frida och jag staffettväxlingar. Tycker vi fick dom att sitta ganska bra!
Och så har vi äntligen fått tag på något att ha på oss på skol-sm! Det blev ingen utklädning till pirater, ska bara ha en skollagströja på oss, men vi fick lite ont om tid :P

Tror det var allt jag hade att säga
Puss

Men bra!

Vad jag än gör så får jag bråttom! Jag fattar inte! T.ex. i morse så gick jag upp en timme innan jag skulle ta bussen til A-K och jag fick brottom till den. Sen nrä vi avr där så hade vi huuuuur lång tid som helst på oss, så när vi var färdiga så satte vi oss vid datan och hade en halvtimme kvar tills vi skulle gå. Det hela slutade med att hon fick packa sin väska assnabbt, vi fick slänga på oss skorna och sprang till bussen 1 minut innan den gick. Men vi missade den tyvärr och fic vänta rätt länge på 24:an. Liksom smart.

Jag ska fan börja och gå upp en kvart innan jag måste gå, för jag får ändå lika bråttom som om jag skulle gå upp 2 timmar innan...

Iaf så avr det kul hemma hos A-K. Skitgod tårta och bulle och cider :D haha jag känner mig som en idrottare ;) Hon hade fått najsiga saker och massagemaskinen var skön! :)

Nu ska jag ta och käka...antar att jag kommer skynda mig till övergångsstället sen där jag sak möta Puk-O! ;)

Sängen lockar...

Imorgon börjar vi 12.30. Alltid skönt med svomorgon! Dessvärre har vi en lång dag och slutar klockan 16...
Innan skolan börjar så åker jag hem till Anna-Karin. Hon fyllde ju år igår och dom ahde massa tårta över. HAHA ;D Så får jag se alla hennes presetner också :)

Är ganska trött fats jag inte har gjort så mycket annat än gymmat idag, så jag ska nog sova snart..

God natt


Superrolig? INTE



Som sagt gick jag och syrran och hyrde film. Det blev Pledge this med Paris Hilton i. Jag vet att den inte är ny men vi hade inte sett den och ville se en komedi. Men alvarligt talat så var det den sämsta och tråkigaste filmen jag någonsin har sett! Den var så sjukt jävla dålig!
"En superrolig, komplett ytlig film" hade den som betyg. Ytlig? Ja. Superrolig? Verkligen INTE!
Shit vad jag undrar vad det var för personer som gav den kommentaren, jag skrattade inte ett dugg.

Så om ni vill se en superrolig film, se inte den!

Grattis Anna-Karin!

Och idag avr det Anna-Karins tur att fylla år :) GRATTISGRATTISGRATTIS!!! :D <3<3<3<3

Idag var jag funktionär på Lilla finn-kampen. Tyresö mot Borgå som ligger någonstans i Finland. Tyresö vann med typ 6 poäng eller något tror jag. Grattis! :D
Sandra och jag stog vid höjden ich fick sällskap av Björn och Flisan, det gick bra tills det började regna för då blev det väldigt blött och gick typ inte skriva.
Samtidigt så invigdes Fontana hallen som är den nya ishockeyhallen på Trollbäckens IP så Peppe Eng var där och pratade lite. Tydligen så bor han i Tyresö! =O :D Och så fanns det en massa tält där så jag och Sandra gick och plockade på oss allt möjligt! Mest godis nästan Och så hade någon kört dit två asballa bilar!

När jag kom hem så byyte jag i princip bara om och cyklade iväg till the gym.
Ikväll så blir det en till mysig filmkväll med syrran :)

Grattis Becca! :D <33

Idag är ingen vanlig dag, för det är Beccas Födesledag! Hurra hurra hurra! :D Jag hoppas verkligen att kvälen blir kul för dig :) <3

Annars har jag varit med Anna-Karin och Christina idag.
och här kommer en liten bild på det:


Senare ikväll ska jag och syrran kolla på en film och ha mysigt :) Det blir nog What happens in Vegas...

Puss

Torsdag

Dagen började med ind val klockan 8 i morse. Och jag tycker faktiskt att våran grupp är bra, den är inte jobbig att prata i och så..
Under den extremt långa håltimmen så åkte jag och Anna-Karin hem till mig, sen blev det tillbaka till skolan för naturkunskap som blev natur och friluftsliv istället. Men det var nog bra eftersom vi snart ska iväg och paddla.
För en gångs skull hade vi även klassråd. Efter det bar det av till haninge centrum med AK och Becca, där vi fikade och becca köpte även lite presenter till sin syster.

Efter det bar det av till träningen som var väldigt jobbig idag!!!

Hörs i morgon

Idol

Slutade halv ett idag. Ganska skönt! Eller väldigt skönt :)
Jag hade tänkt att plugga lite när jag kom hem, men så blev det som vanligt inte!  Istället satt jag vid datan och tänkte: Nej, nu måste jag snart plugga lite...
Än så länge har vi inte så  jättemycket läxor, men det känns som om allt snart kommer komma som en bomb så att man måste stresa ihjäl sig! Men den dagen den sorgen ;)

Ikväll är det första avsnittet av idol! jag tycker att det är roligasst nu i början när man får se alla dåliga :P
Missa inte!

Smile*

Idag hade vi Skolfoto och det var ju några fler med i år än förra året! Men jag blev tyvärrväldigt ful på enskilda fotot. När jag log så sa fotografen åt mig att le ännu mer flera gånger så jag började garva och fick värsta smilet. Men det gör inte så mycket eftersom inga andra behöver se de bilderna. Huvudsasken är ju att man blir bra på gruppfotot som däremot hela skolan kan se! Så jag hoppas att det inte blev allt för fult ;)
Jag fick stå upp som vanligt, men det tycker jag är bra, står hellre än sitter :P

Sen kom Lina hit och sen åkte hom hem igen ;)

Längsta dagen

Idag började dagen med idrott, egentligen hade vi natur och friluftsliv först. Sen var det lunch, sanmhällskunskap, matte och sist men inte minst så började det individuella valet. Yihoooo inte! Men vi kommer i alla fall att slipppa ha det i 1.5 timme på måndagar så vi slutar klockan 4 istället för halv 5. Men måndagar kommer ändå bli den värsta dagen, 8-4.

Det är 8 timmar skola, finns det inte någon lag på hur länge man får gå i skolan? Men jag överlever nog.

Efter skolan kom Becca hit och avr här tills jag skulle träna. Alltid lika roligt med kompisar ;)

Imorgon ska vi ha skolfot och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! :/ Det enda jag vet är typ att jag ska platta håret xD och det känns sådär lagom roligt att vi har idrott innan, men men :P

Ha det bra gott folk

RSS 2.0