Se upp grekland

Shit, nu börjar det verkligen närma sig! Den här tiden imorgon har vi (förhoppningsvis) hittat vårt hotell och sitter där och glassar ;) 2 veckor i Grekland med Lina och Christina, kommer bli gryyyyymt!! :D


inte illa! ;)

Puss

en bikini måste man kunna hoppa, studsa och röra sig i

Tjohej! Börjar redan bli bättre på det här med att blogga! Jag kan dennis!
SItter just nu proppmätt efter en pizza, yippie där kom alla kalorier som jag, mamma och pappa förbrände i alby tillbaka!
Idag så hjälpte elin mig att hitta en bikini i centrum, efter att ha gått i typ alla affärer så gick vi tillbaka till den första och köpte den jag hittade där. Men huvudsaken är att jag har en ny och fin :) Sen gick vi och badade.

Ni vet inte det här men jag ska till grekland i 2 veckor!!!!!! Åker på tisdag och är borta i 2 veckor! :D Fast problemet är packningen, jag kan verkligen inte packa.
Problem nummer 1: Jag vet att jag packar för mycket och att jag aldrig kommer använda allt, men ändå så ser jag inget som jag skulle kunna ta bort, allt känns nödvändigt.
Problem nummer 2: Jag har beslutsångest över typ allting! Har till och med svårt att bestämma vilken sov t-shirt jag ska ta med mig :P
Problem nummer 3: Det brukar inte få plats, har iof inte testat än men...
Problem nummer 4: Det blir alltid så att när jag väl lagt ner alla saker så måste jag ha tag på något som ligger i mitten eller längst ner i väskan.
Det är rätt konstigt att det jämt blir såhär, för jag har rest rätt mycket på en massa träningsläger, resor och andra saker, så jag borde vara van.

Nu ska jag se noll tolerans! ha en bra kväll!


jag har en (o)vän




Låt inte skenet bedra, såhär snäll är han inte egentligen ;)

en dag på stranden

det är så min dag har varit :) Ak kom hit imorse och sen gick vi och badade och solade. Riktigt nice dag med en riktigt nice ak :D

Det jag har gjort de senaste veckorna är att vara ledare på lägret, sista dagen var igår, och det känns faktiskt tråkigt, Tomt på nåt sätt :P och så har jag gjort en massa annat skoj (och inte lika skoj haha :P) på kvällarna. Imorgon så åker jag till landet, ska bli skönt, har inte varit där på länge, men kommer hem på söndag igen :)

Ikväll får vi se vad som händer, men jag hoppas på att få hitta på nåt med malin :)

puss hej

RSS 2.0