aouiii

Kollade igenom lite bilder nyss. Och märkte hur mycket jag saknar allt som har varit. Under mina två år efter gymnasiet så reste jag en massa. Och jag saknar det hur mycket som helst fan. Grekland, Kina, Granada, Mallis, Peru, Valencia... Det är så jobbigt att så många fina vänner bor så långt bort. Långt bort är inte längre andra närliggande städer. Det är helt andra landskap, typ uppe i norr, och andra länder. Ni ska veta att jag saknar er så mycket allihopa!
 
Sentimentalt sentimentalt. Nu ska jag gå och köpa gymkort på campushallen!! så att jag kan komma igång med träningen på riktigt! Var ute och sprang med Henrik (en som bor i korridoren) igår, och idag ska jag gyma med Chrissy och Johan, så det börjar ju arta sig :)

tenta

Bläääää, plugga är inte min grej. Sitte och försöker skriva hemtenta. Trodde igår att jag var klar med två uppgifter men insåg idag att jag inte hade skrivit riktigt rätt så måste ändra om lite. suuuuck, det är inte lätt när det är svårt. Det bli inte bättre av att Henrik stör mig stup i kvarten.

Linköping

Oj vad länge sen det var jag bloggade nu! Men fick ett infall av att vilja göra det.
Kanske var det för att emmis kom hem och gjorde mig så glad, så jag ville bara berätta för alla hur gött det är här i Linköping.
I skolan är det apmycket att göra som jag för tillfället fattar 0% av men jag trivs ändå
Jag bor i världens bästa korridor, har en väldigt bra klass och ja, allt är bara fint :)
 
 

RSS 2.0